Jdi na obsah Jdi na menu

ŽEBŘÍČEK koučů LIGY BLÁZNŮ z české Fantasy, po 9. kole F:L.

ŽEBŘÍČEK KOUČŮ Ligy bláznů, v němž se bojuje o 29 míst pro účast v soutěži SUPERLIGA 2024/25. V průběžném žebříčku naleznete nejen body evidované na sport.cz, které jsou směrodatné pro pořadí v našem žebříčku ale i body z duelů, odečtené body za nadstandardní nákupy a také počet bodů z vyhraných duelů. 
Je zde 298 koučů a jejich týmy z limitovaných skupin 1. liga (29 účast.), 2. liga (54 účast.), 3 liga (116 účast.) + hráči z Divize (99 účast.). 



Plzeň pokračuje na vlně skvělých výsledků. Přestože Viktorka nejprve prohrávala, pak se ofenzivně odvázala a nasázela Hradci šest gólů. Zlín dostal tradiční nářez, tentokráte dostal bůra od Baníku. Především tyto dva zápasy rozhodovaly o pořádné porci bodů do žebříčku koučů v Lize bláznů.

V TOP 30 je 10 koučů z první ligy, 10 koučů z druhé ligy, 2 koučové z třetí ligy a 9 koučů z divize. Po devátém kole mají v žebříčku čtyři nejlepší již 500 a více bodů. 

Poslední tři kola vévodí žebříčku nejlepší kouč Ligy bláznů ze sezóny 2021/2022 Jiří Kobližka s prvoligovým týmem ACSPraha17 (průměr 59,1 FB/kolo). Zuby nehty se ho drží druholigový Patrik Maňák (oba měli nyní 73 FB) s týmem Ahoj (průměr 57,2 FB/kolo). Po minulé ztrátě druhého místa nadále lehce stráci půdu pod nohama Jiří Drha s prvoligovým týmem FC Zorzz. Nyní má 500 bodů a průměr 55,6 FB/kolo, stejný průměr a počet bodů má však i Michal Vrba s týmem Rakitic. Jen o bodík méně má pátý v pořadí Václav Doubic, kouč divizního The Champions.

zlb-09-1.jpg



Ve zveřejněném výběru je tabulka TOP 30, kompletní žebříček Ligy bláznů naleznete >> ZDE

(pirates)