Jdi na obsah Jdi na menu

Divize a Okresní přebor Ligy bláznů po 26. kole

Nižší soutěže Ligy bláznů tj. DIVIZE a OKRESNÍ přebor mají více jak 100 účastníků. Díky velkému zájmu a hojné účasti byla v průběhu podzimu vypsána soutěž o 60 postupových míst. Ti nejlepší na jaře již hrají duely týmů a soutěží v divizních skupinách A, B, C, D. V každé skupině se bojuje o 3 postupová místa do 3. ligy. 

tit_divize.lb.jpg


První jarní report a náhled na vývoj divizních soutěží. Další report bude zveřejněn v 31. kole tj. v prvním nástavby.
Během průběhu podzimu se poměrně rychle naplnila nově založená skupina DIVIZE Ligy bláznů, proto byla ještě přidána a založena skupina OKRESNÍ přebor. Nasbírané body do 19. kola pak posloužily jako startovací rozcestník s 60-ti nejlepšími týmy z nejnižších soutěží, pro naplnění čtyř divizních skupin.

Od 20. kola F:L se tak i v divizních soutěžích hrají duely týmů, kde se na jaře utká ve skupině každý s každým. Od té doby se odehrálo ve fantasy již 7. kol a v duelech se dalo vybojovat 21 bodů a v každé skupině se bojuje o 3 postupová místa do 3. ligy.  
Žebříček a dosažené body se nadále sledují, neb budou sloužit pro doplnění na 30 účastníků ve skupinách a plnohodnotný start sezóny 2024/25.


Tabulky a vývoj soutěží.

Každá skupina má pět velkých favoritů na postup, někdo potvrzuje své kvality, někteří však zůstali zatím za očekáváním.

DIVIZE A

- Ve skupině je jasným favoritem postupu Hellfire Club, ten ale víceméně díky luxusnímu fantasy skóre bojuje o postup na „Divokou kartu“ až do druhé ligy. Na další postupová do třetí ligy mají výborně nakročeno týmy La Plate a dalších šest v pořadí. Pokud si předpokládanou bodovou formu Hellfire Club udrží a získá Divokou kartu, budou z této skupiny postupovat čtyři týmy.

- Níže jsou výsledky duelů tohoto kola a aktuální tabulka. Rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE. Herní průměr skupiny byl 47 FB/tým.

divizea_26k_tab_due.jpg

Ve skupině Divize A – Liga bláznů na sport.cz je fakticky přihlášeno pouze jen 5 týmů z 16, je tam Patrik, Torpédo Bahana, 21.Segy, FC Freiberg a Pirates. Ostatní týmy a jejich koučové ze zveřejněné tabulky stále schází, vstoupit by měli do skupiny přes tento odkaz >> ZDE. Pokud tak neučiní do konce sezóny, o svá místa s největší pravděpodobností přijdou.


DIVIZE B

- Největším favoritem dle nasazení měl být tým SKS sever. Sbírat body celkově do žebříčku je však zcela něco jiného, než bojovat o body v duelech. Role lídrů se tak nečekaně ujali jiní. Tabulce vévodí trojice FC KOMANDO, FC ČAMLÍKOV a Pirates ACS. O třetí postupové místo bude ještě velký boj, neb Piarates postoupit nemůže a aktuální kandidáti AC Real Zlonín a Lamsova jedenáctka mají v zádech další čtyři kandidáty.

- Níže jsou výsledky duelů tohoto kola a aktuální tabulka. Rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE. Herní průměr skupiny byl 47 FB/tým.

divizeb_26k_tab_due.jpg

Ve skupině Divize B – Liga bláznů na sport.cz je přihlášeno fakticky 8 týmů z 16. Naposled se přidal FC ČAMLÍKOV, již dříve do soutěže vstoupili SKS sever, AC Real Zlonín, Lamsova jedenáctka, AFK Nehvizdy, Acs sparta, Dycky Most a Pirates. Ostatní týmy a jejich koučové ze zveřejněné tabulky stále schází, vstoupit by měli do skupiny přes tento odkaz >> ZDE

 


DIVIZE C

- Očekávaným lídrem postupu je FC Jablunkov, kterým byl třetím nasazeným po podzimu a je jedním z předpokládaných lídrů. Jedničkou v tabulce je však SK Strachkvas, který byl v nasazování do skupin až na 38. místě. Na třetí postupové místo si dělají zálusk hned tři další týmy v pořadí. Dle očekávání a předpokladů je mezi nimi FC ELKAMA i Sparta fans ale i Galactico.

- Níže jsou výsledky duelů tohoto kola a aktuální tabulka. Rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE. Herní průměr skupiny byl 50 FB/tým.

divizec_26k_tab_due.jpg

Ve skupině Divize C – Liga bláznů na sport.cz  je přihlášeno fakticky pouze 6 týmů z 16. Naposled se přidal SK Strachkvas, již dříve do soutěže vstoupili FC Jablunkov, Spartans, PRASKLE POTRUBÍ, Rozmetadlo Bohnice a Pirates. Ostatní týmy a jejich koučové ze zveřejněné tabulky stále schází, vstoupit by měli do skupiny přes tento odkaz >> ZDE


DIVIZE D

- Nejvyrovnanější skupinou je bezesporu tato skupina. Roli favorita postupu plní Kluci z cukrárny. Mezi kandidáty nechybí The Champions, stejně bodů a stejné ambice však mají HROSICI a PaPl, s kterými se až tolik nepočítalo.

- Níže jsou výsledky duelů tohoto kola a aktuální tabulka. Rozlosování duelů pro příští kolo naleznete >> ZDE. Herní průměr skupiny byl 46 FB/tým.

divized_26k_tab_due.jpg

Ve skupině Divize D – Liga bláznů na sport.cz je přihlášeno fakticky 6 týmů z 16, je tam OG team, HROSICI, FK Trpišovice, PaPl, AFC Pilsen a Pirates. Ostatní týmy a jejich koučové ze zveřejněné tabulky by měli vstoupit do skupiny přes tento odkaz >> ZDE


TOP 30 koučů DIVIZE v 26. kole

lb-d-26-h.jpg

Kompletní žebříček všech 100 hráčů Divize z letošní sezóny na sport.cz >> ZDE


Žebříček a pořadí týmů Okresního přeboru po 26. kole

lbop-26-t.jpg

NOVÍ ZÁJEMCI o účast v Lize bláznů se mohou neustále hlásit do nejnižší výkonnostní soutěže, stačí kliknout a vstoupit do soutěže >> OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznůJestli již fantasy hrajete a přidáte se do této skupiny, naskočí vám i všechny vaše dosavadní uhrané body v této sezoně na sport.cz. Tuto soutěž vyjma žebříčku zatím nijak speciálně nehodnotíme, účastníky sledujeme. Jsou to potencionální adepti pro doplnění divizních soutěží pro sezónu 2024/25.


ARCHIV letošní sezóny DIVIZE a Okresního přeboru
Všechny jednotlivé informace z těchto soutěží letošní sezóny najdete v hlavním menu FORTUNA LIGA 2023/24, nebo na odkazu >> zde.

(pirates)