Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

  • Dne 23. 6. 2023 se v naší chovatelské stanici "z Pístovic" narodil Bekkynčin první plánovaný vrh A.

Naše Bekky je chytrá a vnímavá fena, která bezmezně miluje celou svoji rodinu a všechnu práci, kterou s ní děláme i procházky přírodou, na kterých nás doprovází. Bekky je opravdu všestranná fena, která je zapálená stopařka, ale i záchranářka, v poslušnosti konkuruje svou pracovitostí mnoha pracovním plemenům. Tyto své vlastnosti a skvělé pracovní vlohy jsou již nyní podloženy 3 složenými zkouškami – obedience OBZ, rallye obedience ORZ a také mezinárodní vstupní zkouška Bh-VT. Ani na výstavách si Bekky vedla skvěle. Vždy měla velmi pěkné posudky výborné hodnocení.

 

Jako partnera jsme Bekky vybrali psa Sumantu Hajan Polonia z ch. s. Benavente od Dáši Rodinové, který nás zaujal svoji velmi přátelskou povahou ke všem návštěvám a úžasnými exteriérovými úspěchy.

 

Narodilo se nám 5 štěňátek – 1 pejsek a 4 fenky a mají se čile k světu. V této chvíli bereme rezervace na štěňátka. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na Messenger, či další aplikace, volejte +420 603 230 971 nebo pište zpistovic@centrum.cz.

 

Děkuji moc za pomoc s výběrem vhodného partnera Olze Dřímalové, poradkyni chovu.