Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuality

Dlouho jsme nepřidali žádný příspěvek. Je konec roku a tzv. "okurková sezóna". Čekáme na vyjádření od dalších spolků, organizací či složek a plánujeme neméně důležité věci. Můžeme ale slíbit, že po novém roce do toho opět začneme šlapat. Budeme se snažit dostat do Suchdola další zajímavé kousky techniky. Bude to ještě boj, ale jsme připraveni dát do toho vše. Chceme ,abyste si odnesly pěkné zážitky a suchdolská akce pro Vás byla nezapomenutelná. Přeji Vám za sebe i kolegy krásné svátky plné radosti a štěstí. Do nového roku zdraví, lásku a pracovní úspěchy.
Děkujeme za podporu.
Ondra Vajo hlavní pořadatel
Nezapomeňte pozvat své známé a příbuzné.

 

Z důvodu absence kanalizace a záchodů musíme řešit i tento problém. Před 7. lety jsme to řešili pomocí mobilních toalet. Od toho bychom rádi ustoupili. Dle nás to není ideální řešení a rádi bychom i v tomto ohledu nabídli komfortnější řešení. Na místě by měl být pravděpodobně umístěn kontejner se 14. kabinkami a místem na očistu rukou. Dále budou na místě pisoáry, stánek s přebalovacím pultem. Bude zde i místo, které bude chráněno před slunečním svitem. Na tomto místě budete moci nakojit v klidu své ratolesti i ohřát pokrmy. Určitě uvítáme i Vaše návrhy.

Dalším z témat, které Vás bude jistě zajímat, je občerstvení. Budete si u nás moci zakoupit grilovanou kýtu, grilované klobásy, pikadory i grilované plátky masa. Své místo zde budou mít i oblíbené langoše či hranolky. K pití bude dobré pivo i dobrá limonáda ( Birell, Bezinka, Malinovka)

 
Stále pracujeme a jednáme o dalších složkách, které se u nás představí. Momentálně naše žádosti vyhodnocují Armáda ČR, Celní správa a Pyrotechnická služba, Báňská záchranná služba. Naopak u nás neuvidíte Vojenskou policii. Myslím, že se i tak máte, na co těšit.
 
S velikou pravděpodobností u nás uvidíte vrtulník Letecké služby Policie ČR. Situace se může změnit při plnění služebních povinností, ale to se týká všech složek, které k nám zamíří.
Sdílejte naši událost. Děkujeme.
 

Kontakt

Hasiči Suchdol nad Lužnicí

sídl. 17. listopadu 712
Suchdol nad Lužnicí
Jihočeský kraj

hlavní pořadatel
Ondřej Vajo

hasici@suchdol.cz

723 760 679

Statistiky

Online: 1
Celkem: 8156
Měsíc: 1598
Den: 39