Jdi na obsah Jdi na menu
 


Užitečné info

Stránky Hlas železnic (dále jen "stránky") se Vám budou snažit přinášet zajímavosti, články a fotografie z oblasti železniční dopravy. Oblasti se mohou volně lišit, primárně se ale autor zaměřuje na okolí obcí Hradec Králové, Pardubice, Kolín a Chlumec nad Cidlinou. Všechny informace se bude autor snažit uvádět tak, aby nedošlo k protiřečení, omylům nebo jakýmkoli jiným nepříjemnostem, které by mohly návštěvníky odradit. Stránky jsou utvořeny pouze pro volné informativní účely a nelze je brát ve formátu internetového zpravodajství. 

 

Všeobecné podmínky používání stránek

  1. Autor stránek si nárokuje právo kontrolovat obsah komentářů a diskuzí a jejich obsah upravovat. 

  2. Autor stránek může měnit design a rozvržení stránek.

  3. Autor stránek nemá povinnost odpovídat na všechny dotazy čtenářů, ať už jsou psány ve formě diskuze nebo přes e-mail.

  4. Autor stránek má právo mazat nevhodné příspěvky čtenářů v diskuzi.

  5. Není-li určeno jinak, všechny texty a fotografie patří autorovi stránek, který si na tyto materiály nárokuje autorská práva. Přebírání článků, příspěvků a fotografií je dovoleno pouze s písemným souhlasem autora. Z důvodu možné krádeže fotografií jsou všechny fotografie opatřeny vodoznakem.

  6. Autor stránek si dovoluje obsah stránek upravovat nebo inovovat.

  7. Užíváním stránek čtenář automaticky souhlasí se všemi podmínkami.

 

Pravidla komentářů a diskuzí 

  1. Autor stránek má právo ukončit přístup do diskuze, nebo diskuzi úplně vymazat.

  2. Autor stránek má právo mazat nevhodné komentáře, které obsahují spam, reklamu, podporu komunismu, nacismu nebo text obsahující jakoukoliv politickou stranu.

  3. Pokud se nějaký uživatel vydává za jiného, budou smazány komentáře obou uživatelů. Není v silách autora zjišťovat, kdo je skutečně pravá osoba.

  4. Přispíváním do diskuze komentáři čtenář automaticky souhlasí se všemi výše uvedenými podmínkami. 

 

Autorská práva

  1. Obsah uveřejněný na stránkách je chráněn autorskými právy autora. 

  2. V případě zájmu jiné osoby uveřejnit fotografie nebo text z webu na svých stránkách je nutný písemný souhlas autora a uveřejnění odkazu na zdroj, ze kterého článek nebo fotografie pochází.

  3. Tisknutí článků a fotografií pro vlastní potřebu není v rozporu s podmínkami článku.