Jdi na obsah Jdi na menu
 

Battlefield 2 - 24. 9. Hradec Králové (sobota)

 

Battlefield 2

Kdy: 24.9.2011 – Sobota

V kolik: Registrace jsou už od 8:00 do 8:30 – po deváté odchod na herní pole

Kde: Na plachtě (alias Prasák) Hradec Králové

GPS 50°11’24.345″N, 15°51’3.161″E

Sraz je na parkovišti u obchodního domu LIDL.
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEMĚJTE NA PARKOVIŠTI ODKRYTÉ ZBRANĚ!!!

Kolik nás bude?: Akce koncipovaná na počet lidí  + – 250 osob + organizace čítající 12-15 aktivních organizátorů.

Vstupné: 100kč osoba pro registrované / 150kč pro neregistrované

 

 


 

Na motivy Battlefield 2 pořádá Občanské sdružení Airsoft Hradec Králové…Airsoftovou akci…

Akce konceptem myšlenkou a tradicí navazuje na akce Slatinafield, Pivofield které proběhly kdysi dávno.

Scénář:

Vyberte si, zdali podpoříte spojence pod vlajkou USA či se přidáte stranu teroristů pod koalici MEC

Typ hry: Dle konceptu Battlefield 2 – Conquest

Na herním prostoru bude celkem pět autentických vlajek, na různých stanovištích s různými kulisami. Vaším úkolem je dobít stanoviště s vlajkou, vytáhnout svoji vlajku vzhůru a udržet ji. Doba držení vaši vlajky bude počítána a výsledným faktorem vítězství bude čas držení vlajek na stanovištích

Herní strany:

Spojenci pod vlajkou USA – důrazně doporučena:  kompletní uniforma jakékoliv země, ideálně s taktickou vestou či jiným systémem a pokrývkou hlavy, helmou. Zkrátka abyste vypadali jako vojáci. Blůza ala maskáče z tržnice či černý komplet nebude považován za vojenskou kompletní uniformu.

MEC – Teroristická strana zde doporučeny „uniformy“ různých teroristických frakcí jelikož MEC slouží jako koalice (například  woodland blůzka, rifle), oblečení ala counter strike T- Force, hábity, shemagy, zkrátka tak abyste dali najevo, že k armádě rozhodně nepatříte. Nejsou zakázány taktické věci jako např. vesta, modulární systémy atp. nicméně je vhodné, abyste pohledem nepřipomínali vojáka. Očekává se zde že každý tým přijede trochu jinak oděný. Někdo hábity, někdo třeba rifle a zelený svetr. Tím se tvoří dojem koalice.

V jednotlivých herních stranách si budete moci vybrat, do jaké jednotky chcete být zařazeni. Každá herní strana bude mít hlavního velitele alias comandera, který bude celou stranu koordinovat. Bude na mrtvolišti, bude mít velkou mapu, mapovat situaci na bojišti a bude neustále dostupný na radiostanici. Po respawnu jdete přes hlavního velitele a ten Vám řekne kde je vše jednotka tudíž kudy kam jít a co dělat.

Hráči u jednotlivých herních stran budou tedy zařazeni do jednotek čítajících cca 20 lidí. Každá tato jednotka bude mít velitele, který bude ve spojení s hlavním velitelem strany.

Rozlišovací pásky

Po dlouhých a vášnivých debatách byly nakonec prosazeny z důvodu lepší přehlednosti a identifikace osob a prevence problémů. Nicméně stále platí doporučení psaná viz výše.


Na akci je doporučené vzít si vysílačku !

Vstupné

Kapitola vstupného, které je pro hráče který se registruje 100kč. Aneb co za své peníze dostanu.

-          Akci na oficiálním prostoru, Akce je hlášena a povolena Krajským úřadem, Agenturou ochrany přírody, městem Hradec Králové. Originál smlouvy o pronájmu bude přítomen na akci, takže by akci po této stránce nemělo nic narušit.

-          Dostatek organizátorů pro chod akce

-          Po lese na cestách budou rozvěšeny info cedule a bezpečnostní páska. Organizátoři zajistí odklon civilistů od herní prostoru.

-          Na akci bude profesionální zdravotnický dozor, který bude mít pevné stanoviště a stan označen červeným křížem. Zdravotní dozor je objednáván od Českého Červeného Kříže čili jde o lidi kvalifikované, nejsou to žádní známý ze zdrávky.

-          Každý hráč dostane barevnou a zalaminovanou herní mapu laděnou do stylu BF2

-          Všichni budou mít rozlišovací pásku, bude ji dost i na mrtvolištích

-          Kulisy, které jsou kupovány a zhotovovány pro tuto akci

-          Vlajky jakožto opravdu skutečné vlajky. Nikoliv kus starého trika či reflexní vesta

-          Pytle na odpad a jejich odklizení

-          Na akci budou přítomni profesionální fotografové.  Odkaz ke stažení na fotografii dostane každý registrovaný hráč emailem.

-          Videokamera  a kameraman zajistí  i obrazový sestřih z akce.

-          Na akci je zajištěno mezi 12-15 organizátory, kteří budou zajišťovat hladký průběh akce a odpovídat případně na dotazy.

-          Díky zajištění kompletních povolení je akce oficiální a lze přizvat i média takže možná se dostanete do televize, novin či rozhlasu. Toto nelze 100% zaručit, zdali se někdo dostaví neb o těchto věcech rozhodují jiní lidé.

FAQ aneb různé otázky a komentáře

Na pozvánku na akci odpověď:

Citace: „nj chlape nepojedu prez pul republiky a este aby po me pak chteli kilco“ – Noy (bez týmu. asi…)

- Inu snaha o utvoření dobré akce s hladkým chodem vyžaduje oficiálnosti , povolení od úřadů dopisy, osobní návštěvy starání se o prostor formou úklidu, zajištění bezpečnosti a profesionální pomoci na akci, každému hráči mapu a dostatek kulis a v neposlední řadě fotografové a kameramani jejichž drahé vybavení a um dokáže na akci vytvořit alespoň hezké obrazové vzpomínky. Všechny tyto věci stojí peněz , a stojí hodně peněz bohužel natolik že je nutné dát vstupné aby se dokázalo náklady zaplatit. To že někdo bydlí daleko od místa konáni akce není námi ovlivnitelné, sami když chceme jet na dobrou nebo dobře vypadající akci musíme jet mnohdy přes republiku celou…

 


 

Doplňující pravidla:

-          Zásah platný kamkoliv do jakékoliv části výstroje včetně helmy, batohu, kartáčku na zuby.

-          Zásah do zbraně neplatný

-          Odražené kuličky (například od stromu) neplatné – Pokud se však schováváte za křoví a někdo vás skrze něj trefí, jste regulérně zasaženi.

-          Padáčky, ač zákeřné tak platné

- Respawny vždy 15 ,30 ,45 ,00

Zákaz používání pyrotechniky jakékoliv. (Dáno smlouvou)

Odpadky prosím vhazujte do přítomných pytlů na odpad

Těšíme se na Vás !

Případné dotazy dolů na komentáře nebo na jmajurnik@gmail.com

 

Náhledy fotografií ze složky Battlefield 2 - 24.9.2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odjezd

(Batman, 23. 9. 2011 19:38)

Sraz v 7:05 - 7:10 na bývalý Aralce (teď je to myslím OMV; prostě ta dole u mostu)

Plánovaný příjezd do Hradce je v 8:00

Registrace je od 8:00 do 8:30

Na parkovišti MUSÍTE mít zabalený zbraně (šátek atp.)

Vemte si reflexní vestu!

Vstupné 100,-

Ústroj

(Batman, 22. 9. 2011 23:07)

Přemejšleli jsme s Mácou, co si vzít za výstroj, jestli CIRASKu nebo lehčí "do lesa" (řemení, nosné vesty atp.), takže jsem si říkal, že bychom mohli vzít lehčí, ať si Radar odzkouší nový řemení.

Kdyby byl někdo proti, nechť dá do zítřejšího odpoledne vědět, je nám to jinak celkem fuk.

Re: Ústroj

(bomber, 22. 9. 2011 23:13)

beru si NPPcko, nic jinyho nemam, na akci chci vzit brachu a ten ma cirasku, dal v kolik planujete odjezd a z jakyho mista, kdo bere auto?

Odjezd

(Batman, 23. 9. 2011 8:36)

Místo a čas odjezdu budu řešit až dneska odpoledne, co budu doma. Pokud pojedem v pěti, tak snad poberu všechny, není potřeba si brát zbytečný krámy, je to na jeden den...

Re: Odjezd

(bomber, 23. 9. 2011 11:57)

jestli je problem s mistem, tak muzu vzit oktu. jinak si myslim ze vyjde na stejno jestli si vezmu vestu nebo batoh do kteryho dam piti a jidlo. dal si beru tocaky, jelikoz s tlacakama co mam mi to nestrili a na novy ted nejsou money

Re: Re: Odjezd

(Batman, 23. 9. 2011 15:09)

S tím autem počítej jako se zálohou, pokud mě nedopadne, dám vědět během odpoledne nebo večera...

Akce

(Batman, 21. 9. 2011 17:00)

Budu na akci velet skupině Foxtrot, ve který jsme zařazený a mám si zařídit organizaci skupiny pomocí lidí z týmu, takže na vědomí dávám, že vás využiju tzn. když náhodou zhebnu, někdo mě zastoupí a taky budu potřebovat asi radistu :)

Re: Akce

(Maca, 22. 9. 2011 22:21)

bavil sem se s badyckem a ve skupine jsou s nama on a kluci od byvaleho totachu, coz je si myslim dobre, jsou to lidi ktere zname a domluva bude o to lehci. Na akci si tedy vemu vysilacku s novymi baterkami a snad bude slapat, ale kazdopadne pocitam s tim, ze hlavnim radistou bude radar, ja ji beru pro jistotu.

Neúčast

(Petr, 22. 9. 2011 21:32)

Tak bohužel nejedu, nebude čas.

odvoz

(Maca, 21. 9. 2011 22:46)

Je u nekoho misto v aute? V kolik je pripadny odjezd ze dvora(budu zde po nocni, tak je zbytecny pro me jezdit do vitezny)?

Re: odvoz

(Batman, 22. 9. 2011 15:46)

Odvoz budu resit az v patek operativne, snad mit auto budu...

Akce

(Radar, 21. 9. 2011 19:24)

Na akci jedu na 100%