Jdi na obsah Jdi na menu
 

Nábor Nových členů

15. 1. 2008
Počítám s tím, že by už v březnu mohla začít sezóna, pokud nebude obzvláště tuhá a dlouhá zima, což všichni doufáme, že nebude... dlouhá myslím - tuhá ať klidně je :)

Co vám můžeme nabídnout:

  • Jádro našeho týmu hraje airsoft nejméně už 5 let - máme už časem poměrně rozsáhlé zkušenosti, co se všech různých bojů, zbraní a airsoftové taktiky týče, rádi poradíme a pomůžeme - to platí i pro ostatní, pro členy teamu je to samozřejmost :)
  • Dobrý kolektiv s rozmanitými "kulturními" akcemi - ročně kromě klasických víkendových přestřelek pořádáme i pár více či méně uspěšných akcí s účastí až 60 lidí. Také se několikrát ročně účastníme velkých akcí, od okrskových, přes okresové až k celostátním. Kromě klasických airsoftových akcí rádi navštěvujeme historicky-vojenské akce (Březinka u Náchoda s představením teoretických bojů o prvorepublikové pevnosti apod.), účastnili jsme se předváděček pro lidi v rámci obecních či jiných kulturních akcí, pořádáme o prázdninách týmové pochoďáky a akce - většinou v Rýchorách - spojené s poznáváním prvorepublikových pěchotních srubů, lehkého opevnění a velkých dělostřeleckých tvrzí a nakonec samozřejmě nemůžu vynechat různé kulturně-alkoholické akce, jak to už tak bývá :) různé narozeniny členů teamu či jiné bezdůvodné pařby atd, však to znáte ;)
  • Máme povoleno využívat pro airsoft vynikající areál v lese u Kocbeře směrem na Záboří - U Berana (na mapě značeno Jánská Studánka), který nám slouží jako taková "základna" a kde pořádáme většinu akcí či výcvik. Areál obsahuje 3 budovy, ve kterých se hraje a celý je oplocen a pro veřejnost je vstup zakázán - samozřejmě hrajeme i v lesích kolem, samotný areál se hodí jen pro malé akce nebo jako základna při akcích větších, okolní přiroda je velmi rozmanitá - od kopce hned "za humny" (známý též jako Hamburger Hill :) ) přes poměrně velké skalky, všechny různé druhy lesů až po lesní mítiny a paseky!
  • Samozřejmě je mezi námi pár lidí, co se vyzná v airsoftových zbraních, takže dokážeme efektivně poradit a v neposlední řadě případé problémy dokážeme většinou efektivně a rychle řešit
  • V neposlední řadě hrajeme "žoldáckou jednotku", takže nikoho neomezujeme výzbrojí ani výstrojí.

Máš/máte-li zájem, neváhejte a určitě se ozvěte, nebo zde sledujte naše akce - kdy hrajeme a přijďte se na nás přímo podívat!
Stačí zanechat vzkaz s kontaktem na sebe buď zde, v komentářích, nebo na fóru, či si můžete na nás sehnat kontakty v "Kontaktech" v hlavním menu.



S pozdravem
Batman
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář