Jdi na obsah Jdi na menu
 


PEGASUS 1790 mm

24. 4. 2017

pegasus-1-.jpg

PEGASUS 1790 mm  cena : 1.750,-

Pegasus je EPP větroň , který se honosí rozpětím bezmála 1800mm, nízkou hmotností a výbornými letovými, termickými vlasnostmi. Model má odnímací/rozkládací křídlo je tedy bezproblémový i v oblasti přepravitelnosti.

 

Rozpětí 1790 mm
Délka 1000 mm
Hmotnost 330-360 g (dle použitého rc vybavení)
Serva 2
Materiál EPP
Ovládané funkce směrovka, výškovka a motor
Stupeň předpracování ARF
 Popis produktu

Pegasus je EPP větroněm o rozpětí bezmála 1800mm. Model má odnímací/rozkládací křídla, není tedy problém s přepravou v osobním automobilu. Pegasus je majitelem velmi elegantního grafického designu, jež nanesen i na spodní část modelu, je tedy krásně rozpoznatelný ve všechy letových fázích. 
Nízka hmotnost modelu v kombinací s profilovaným křídlem a vzepětím znamená velmi snadnou ovladatelnost, klouzavost, model je tedy vhodný i pro úplného začátečníka. Letové vlastnosti jsou velmi příjemné a nezáludné. 
Model s doporučenými komponenty zaručuje dostatečný výkon pro příjemné poklidné polítání po dobu přibližně 1hodiny. (Křídla jsou připraveny pro variantu kompaktního křídla, možnost rozkládacího křídla je popsána v manuálu i videomanuálu, veškeré díly, potřebné pro rozkládací křídlo, jsou dodávány standardně)

Pozor, model lze bezproblémově provozovat i s motorem Speed/Mig 400/7,2V!!!

Předpracovanost modelu:

  • Díky vysoké předpracovanosti je doba sestavení modelu 1-2hod, dle zručnosti.
  • Stavebnice obsahuje sestavený trup, pár křídel, kormidla a kompletní příslušenství (výztuhy, páky,..), potřebné k dokončení modelu.
  • Všechny díly jsou ve zvolené barevné úpravě.
  • Stavebnice obsahuje mimo klasický tištěný manuál i VideoManuál obsažen na DVD // stavba modelu názorně natočena v reálném čase// po shlédnutí je již hračkou správně model sestavit
 Doporučené komponenty
Motor 50-80W, 900-1250ot/V
Vrtule (dle motoru) sklopná (8x4,3", 9x4,5")
Regulátor 12-25A
Serva 2x mikroservo
Baterie (LiPol) 750 - 1100mAh 3S
Lepidla CA + aktivátor, LA