Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rosenborg narazí na Plzeň!

15. 7. 2011

Dnešní los ve švýcarském Nyonu přisoudil pro 3. předkolo Ligy mistrů Rosenborgu soupeře z našeho pohledu více než atraktivního - Viktorii Plzeň. Samozřejmě oba týmy musejí zvládnout odvety 2. předkola hrané příští týden. Jak Plzeň, tak i Rosenborg však mají vybudovanou takovou pozici, jíž by neměly ztratit.

Trenér Rosenborgu Jan Jönsson pro klubový web uvedl: "Los mohl dopadnout lépe. Je to těžký soupeř, musíme jeho hru co nejvíce nastudovat. Jestliže dokázali odsunout z trůnu týmy z hlavního města, znamená to, že se jedná o kvalitní tým. Samozřejmě se však musíme nejprve soustředit na odvetu na Islandu a také nejbližší ligové zápasy."

V podobném duchu se vyjádřil i plzeňský lodivod Vrba: "Rosenborg? Tak to je taková střední cesta. Dokázal jsem si sice představit lehčí i těžší soupeře, ale to jsou vždy jen papírové odhady." Jak z Trondheimu, tak i Plzně zaznívají hlasy o malém počtu informací o soupeři, dokazují to slova Pavla Vrby: "Víme, že to býval pravidelný účastník Ligy mistrů, ale současnou výkonnost zatím příliš neznám."

Zápasy se odehrají 27. července v Trondheimu a 3. srpna v Plzni. Koho favorizujete?

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jedině Plzeň

(FanatikPilsenfans, 20. 7. 2011 20:43)

Jedine plzen, nic jinyho neexistuje, dronthejm dostane hrozne, bude to pro nej ostuda, bude ponizen, zesmesnen, zabit a zakopan do hliny a nakonec to povede az k zaniku klubu!!! YEAH!'! Thumbs for ANTIBK!!! valka zacina

Je to tady :))))

(tron, 15. 7. 2011 21:08)

Tak konecne budeme mit moznost prime konfrontace obou nasich domacich sampionu v plne parade.S mensim vyhledem bych to videl v procentualnim vyjadreni 52 ~ 48 pro ceskeho mistra ,predevsim si myslim ze v jeho prospech je nutne pricist stastny los s odvetou v domacim prostredi.Kazdopadne ocekavam hodne opatrny souboj kde se bude uprednostnovat obrana pred nejakou prestrelkou a i zde mi proste o prsa vychazi jako postupujici Viktorka.Taky doufam,ze nas nejaka tuzemska televizni stanice zasobi primym prenosem z OBOU zapasu !!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!! F O R Z A L Y N !!!!!!!!!!!!!!

nic moc

(Hiko, 15. 7. 2011 12:42)

Mě to osobně štve, přál jsem samozřejmě jak RBK (jako fanda týmu)tak i Plzni (jsem pořád Čech) postup co nejdál, takhle bude muset jeden z kola ven.
Osobně tipuju vítězství týmů na svých hřištích. Nedivil bych se, kdyby bylo prodloužení nebo rozhodovaly jenom branky na soupeřově hřišti.

Re: nic moc

(David, 15. 7. 2011 13:12)

Ahojky Honzo!!
Koukám,že přijede RBK k nám do Čech,to je super :) Potřebujeme body do koeficientu jako sůl,ale myslím,že RBK postoupí

Jsme

(pfans, 15. 7. 2011 12:36)

koupim prut a třpytky :D

Re: Jsme

(Hiko, 15. 7. 2011 12:51)

:) hehe, takže spojení příjemného s užitečným? kolem Trondheimu jsou pro rybáře super řeky!

50:50

(Gamst, 15. 7. 2011 12:34)

škoda, že mi zápas v Plzni unikne... docela mě to teď štve.. vidím to 50:50, pro mě trošku víc ale favorit RBK, uvidíme... každopádně, až jeden z nich postoupí, čeká je ještě jeden soupeř než postoupí do hlavní fáze LM, pokud se nemýlím..