Jdi na obsah Jdi na menu
 


Souhrn roku 2012

7. 2. 2013

Tento rok nebyl nějak akční.

Na začátku roku jsem s Cleem dodělala Českého veterán šampiona a do naší smečky přibyla krásná psí slečna Ornella Muti Porubský květ a za ní moc děkuji M.Blahutové.No zezačátku se tvářila že neumí do pěti napočítat,ale opak byl pravdou.Je to strašný lumpík a demoluje co se dá . Trénuje agi a obedienc a jde jí to parádně a je už z ní Český junior šampion.

S Cicmánkem a Cleem jsem byla na několich závodech dařilo se i nedařilo.S Cinem jsem splnila jednu A3 čistě a tím se kvalifikoval na MR.Pak jsem běhala pouze s Cleem a snažila se sním aby dodělala A3 šampiona,ale bohůžel se nám to nepovedlo.No s Isinkou jsem byla na dvou Ob závodech v OBz  jeden pouze cvičební a ten druhý se jí zapsal už do PP s výsledkem VD a skončila na krásném 3.místě.Lí se také účastnil OB1 ,ale nejak neměl svůj den a nedopadlo to dobře.

No a konec roku byl velice přívětivý s klukama jsem byla na MRČR v agility a tam se nám dařilo v družstvech spolu s družstevnicemi jsme si vyběhali krásné 2.místo.Lí i Cin byli parádní a Cicmánek ukázal co v něm je .A konečnou tečkou je další nový člen naší smečky,ale tentokrát se nejedná o pejska,ale o kočičku plemene Maine Coon.Toto plemeno se mi už dlouho líbilo a tak jsem ho dostala na moje kulatiny jako dárek.Jmenu je se Hely a já děkuji chovateli za tak pěknou kočičku.

No a plány na rok 2013?

Kdo ví nějaké agi  závody s klukama .V červnu první agi start Mii uvidíme jak jí to půjde.Pokud se povedou tak i nějaké OB závody a to s Cinem a Miou v OBz  a Isinka v OB1.Pár výstav Lí a Mia a také Hely.A nějaké zkoušky ze sportovní kynologie Mia a Is.

No a co se týče chovu tak tomu necháme volný průběh uvidíme jak to půjde a co se povede,ale snad nám výjde aspoň jeden vrh papíků a zkusíme i jeden vrh koček.