Jdi na obsah Jdi na menu

Úvod do Tibetské masáže, vibračně zvukové

Aurafoto

20191124_175705.jpg

Vítám vás na mých stránkách, jmenuji se Gabriela Marková, kdy masérskou činnost provozuji již 20let.

Od klasických masáží, přes indické, hluboce relaxační, tělové zábaly, baňkování, jsem se postupně propracovala, až k Tibetským masážím. Ozdravení pomocí rezonance a zvuku je jedinečnou záležitostí, stejně tak jako hloubková masáž s detoxikací.

Pro objednání na některou z masáží, prosím volejte v čase od 8 do 18hod na mobilní číslo 605405197.

Masáže provozuji v Dolanech u Olomouce pouze po telefonickém objednání od 26.12. možnost i víkendy.

 

Tradiční tibetská medicína řeší, na rozdíl od té západní, příčiny nemocí, nikoliv důsledky

Podobně jako jiná odvětví východní medicíny, považuje za hlavní příčinu řady nemocí naši psychiku, neboli mysl. Proto je součástí léčby i hledání vnitřní vyrovnanosti a štěstí.

Zdraví je v tibetské medicíně chápáno jako rovnováha tří úrovní lidského těla – úrovně fyzické, mentální a energetické. Nejlepší pro zdraví každého z nás je pak případné nerovnováze předcházet vhodnou stravou a životním stylem. 

Tibetské masáže se vyznačují tím, že se k masážím používají oleje dle typu, přírodní materiály jako jsou mušle, kamínky, větvičky. 

 

Vibračně zvukový bubínek

Probouzí

Síla zvuku aktivuje naše nevyužité schopnosti, proniká až do jádra buněk, které se doslova rozzáří a probíhá v nich zdokumentovaná řada změn, jak na fyziologické, energetické úrovni, tak i na úrovni DNA. Proto ruští vědci používají úspěšně zvuku, namísto řezání, ke změnám v DNA.

Propojuje

Díky Síle Zvuku a rezonanci můžeme být propojeni v souladu, harmonii a v souzvuku se sebou samým, s druhými, ale i se vším okolo. Cítíme se propojeni s životem a zažíváme vnitřní klid a mír uvnitř sebe. Díky tomu taky utváříme pokojnou realitu i kolem sebe.

Harmonizuje

Síla zvuku harmonizuje tělo, mysl i ducha. Harmonický zvuk předává, díky rezonanci, harmonii buňkám. Ty ji dále předávají tělu a mysli. Vnější odráží vnitřní. Teprve, když nalezneme harmonii v sobě, můžeme jí vnímat také všude okolo nás.

 

Masáže jsou velmi intenzivní.

Po masáži se můžete cítit unaveni, proto není vhodné si plánovat nějakou aktivní činnost.