Jdi na obsah Jdi na menu
 


Destiny - první Daisynčino hříbátko

9. 5. 2010
DESTINY

Dne 7.5.2010 se poničce Daisy narodilo krásné hříbátko. Je to kobylka a vypadá úplně stejně jako Daisy. Má sestra Kája malou kobylku pojmenovala DESTINY.

Obrazek


Nikdo přesně ani nevěděl, jestli Daisy čeká hříbě nebo nebo ne. Kdysi se Peťa - majitelka vizovických stáji přiznala, že v době Daisyniné říje jí utekl do ohrady mezi kobyly tříletý hřebec - hnědák anglického plnokrevníka. Takže vlastně nikdo si nebyl do dnešního dne jistý, jestli vůbec Daisy je nebo není březí. Pro všechny teda dnešní hříbátko nalezené pod Daisynkou bylo velkým překvapením.

Z tohoto spojení se narodila krásná kobylka. Myslím, že by z tohoto špunta mohl vyrůst velice krásný koník.

Tak bohužel Daisy malou Dastiny zavrhla:-( Nenechala ju ani napít a ještě k tomu po ní kopala a odháněla ji od sebe. Nakonec musela být malá Dastiny od Daisy odstavená. Teď se Peťa snaží Destiny kojit z flašky.

Myslím, že ty nejkrizovější dny má Destiny už za sebou. Po mamince neplače, z flašky pije ráda, tak snad z ní vyroste opravdu zdravé a statné hříbátko.

Moc jí to přejeme!!!

Fotky - zde.




 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro Ivču z Peškova

Linda,20. 6. 2010 16:18

Ahoj Ivčo, taky máte krásné hříbátko od Mendy. Je to rozkošné, ty mimiša, když jsou malé:-) Mej se a ať vám malošek roste!

Gratulace..

Iva - JS Viktori,20. 6. 2010 13:01

Krásná princezna :-))