Jdi na obsah Jdi na menu

Ani se tomu nechce věřit, ale dnes navečer se nás na umělé venkovní stěně ve Strašnicích, sešlo pět lezců z klubu a tak lze akci hrdě nazvat klubová akce Stáří Praha. Scházeli jsme se až po 18h - Pexeso, Piňda, Pavel, Venca, Křižák a bylo zde příjemně volno.

Obrazek Obrazek

Vstupné se zvedlo, ale sociální zázemí zůstalo na té loňské (nic moc) úrovni, cesty zůstaly z minulého roku, ale mně osobně betonový povrch stěny vyhovuje více jak překližka

        Obrazek

a rád zde lezu i díky tomu, že klasifikace v náhorní části stěny je více jak shovívavá. Jen tak mimochodem Pavel dal Modré koule 8- na OS a Křižákovi to lezlo po delší odmlce jako zamlada. Poslední cesty v převislé části stěny jsme lezli za umělého osvětlení

        Obrazek

a areál už opouštěli za svitu noční oblohy. 

                                                                                         za lezeckou frakci Venca Obrazek

.................  a na závěr moc pěkná přípravná sekvence k lezení  ...................

aneb, jak krtek ke kalhotkám přišel

 

Náhledy fotografií ze složky GutOFFka květen 2007

Komentáře

Přehled komentářů

Venca - Aby to nebylo jen plácnutí do vody

Plně souhlasím, já to už Křižákovi naznačoval - mírně snížit pracovní aktivitu (už má na to věk a občas zarelaxovat) a navýšit čas na své osobní aktivity (výroba šestajovického piva, lezení s kamarády...) Taky jsme ho jednou viděli lézt v Mamutu a nic.

Andrej - Čubrním

Pracovní frakci bych zrušil a zavedl lezeckou. Žeby se Křižak rozhýbal a strhl s sebou zbytek zakonzervované frakce? Pavle. Modrý koule jsem zhodil na 6+, jako Kapsu v Poříčí z 8- na 7. Gut climbing. aŠ.