Jdi na obsah Jdi na menu

  Letošní vánoční schůzku jsme absolvovali v salónku restaurace U Pecků, tak jako v letech 1998 až 2002. Od roku 1997 až 2006 jsme se zde pravidelně (2x do měsíce) scházeli na oddílových schůzkách, které byly později přemístěny do lezeckého centra Mamut. Celkově proběhla rozsáhlá rekonstrukce zdejších prostorů, kdy dříve byla nahoře klasická restaurace a dole vinárna. Takže návrat po dlouhých dvaceti letech!

dsc_1416w.jpg

  Poslední dva roky z důvodů corovinarových omezení ze strany státu tato akce neproběhla a letošní účast byla více než dobrá, více než minule v roce 2019. Přítomna byla Sylva, Regina, Pexeso s Míšou, Pavel s Evou, Venca s Aničkou, Dan, Peťas, Kamzík, Štika (Pavel K.) a Honza Červený. Objednaný salónek předsedou byl klidným prostředím pro naši tradiční akci.

dsc_1415.jpg

Něco se popilo, pojedlo a předávaly se drobné dárky a vše proběhlo v klidné předvánoční pohodě.

dsc_1417.jpg

   Snad se i dohodly nějaké klubové akce na rok 2023. Hned ta první bude dopoledne 1.1.2023 na oddílové Pikovické jehle, přijedťe bude veselo!

dsc_1424.jpg

  Sledujeme situaci kolem tradiční akce Novoroční sraz na Holáči, kterého jsme se pravidelně účastnili a která se tradičně konala vždy první sobotu v roce. Na stránkách HO Rač je datum 7.1.2023 Prní slanění - tradiční horolezecký seminář pořádaný HO Bohnice. Svařování vína, opékaní buřtů na ohníčku, případně slaňování. Ale po vlastním a na vlastní nebezpečí. Uvidíme, zdali se akce uskuteční?

.

          Šťastné a veselé Vánoce, životní pohodu a zdraví vám Všem přeje H.K.Stáří Praha

                                                                    Postřehy z klubové vánoční párty zaznamenal Venca Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Vánoční setkání U Pecků 2022

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Venca - Holáč

Přináším dobrou zprávu! Dne 7.1.2023 bude tradiční sraz na Holém vrchu. HO Bohnice od toho dává ruce pryč, ale tradice dál pokračuji. Slanění na vlastním matroši.