Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. ročník turnaje O pohár starosty města ve dvouhře mužů

V sobotu 28. 8. 2021 uspořádal tenisový oddíl T. J. Sokol Bojkovice

21. ročník tenisového turnaje O pohár starosty města ve dvouhře mužů

Turnaje se zúčastnilo celkem 16 předem přihlášených hráčů (což je  v podstatě maximální kapacita našich kurtů) ze Zlínského kraje, a to bez rozdílu věkových kategorií. Úvodní zahájení provedl starosta města Petr Viceník a popřál všem účastníkům hodně zdaru a úspěchů ve hře. Hráči byli nalosováni do čtyř skupin, kde hrál každý s každým na jeden klasický set. Před turnajem se těžko tipoval horký favorit, adeptů na vítězství bylo více.

img_5530a.jpg

Vítězi skupin se stali Albert Šašinka, Josef Vanda, Pavel Stuchlík a David Krátký. Vítězové skupin automaticky postupovali do čtvrtfinále, aby se dala možnost postupu hráčům z ostatních míst v tabulce. Tři z vítězů skupin nakonec postoupili i do semifinále.

Turnaj měl vysokou úroveň a nikdo neměl dopředu nic jisté. Poprvé a zaslouženě vyhrál Albert Šašinka z Komně, který vyhrál všechny svoje zápasy, včetně finále s Pavlem Stuchlíkem 6:1. Soutěž útěchy vyhrál Pavel Křižka, který porazil ve finále Davida Bulejku 6:3. Hráči na stupních vítězů a vítěz soutěže útěchy obdrželi poháry a další pěkné ceny. Vítěz turnaje má ve svém držení rovněž putovní pohár. Nikdo z účastníků však neodešel s prázdnou. Hráči na zbývajících místech obdrželi  drobnější věcné ceny.

Semifinále
Šašinka - Mikušík  6:2
Stuchlík - Krátký  7:5

Finále
Šašinka - Stuchlík  6:1

Ostatní podrobné výsledky jsou uvedeny v tabulkách ve fotogalerii. Turnaj byl organizačně velmi dobře připraven a poděkování si zaslouží zejména jeden z účastníků, David Krátký, kterému pomáhal správce Karel Koníček. Tradičně děkujeme městu Bojkovice i Anežce Koníčkové za podporu a celodenní péči a občerstvení pro všechny účastníky turnaje.

Za tenisový oddíl T. J. Sokol Bojkovice
František Jančařík

 

Náhledy fotografií ze složky O pohár starosty 28.8. 2021

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář