Jdi na obsah Jdi na menu
 


47. týden 20009

12. 11. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 47. týden od 16.11. do 22.11.2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
putuje znamením
Štíra
a setrvá zde do 21.11. kdy v 5:38hod vstoupí do znamení
Střelce


Merkur
je ve znamení Střelce, kde setrvá do 5.12. kdy v 18:22hod vstoupí do znamení Kozoroha.

 

Venuše
putuje znamením Štíra, kde setrvá do
do 1.12. Tento den v 23:02hod vstoupí do znamení Střelce.


Mars
je ve znamení Lva.
Z jeho energie budou čerpat Lvi až do 7.6.2010 !!!


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
 

Saturn
je ve znamení Vah.
13.1.2010 se Saturn otočí do retrográdního směru, a opět se vrátí do znamení Panny 7.4.2010 v 17:31hod, kde setrvá do 21.7.2010.
Tento den v 16:28hod opět vstoupí do znamení Vah.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.


Do nového týdne se probudíme s ubývající Lunou.
V pondělí 16.11. večer v 20:14hod
se Luna virtuelně obejme se Sluncem ve znamení Štíra
tedy nastane NOVoluní ve Štíru.

Znamení Štíra nás přinutí ""sáhnout hluboko do podvědomí"
a díky tomu si uvědomíme vlastní zranitelnost,
podkryjeme sami sobě nejcitlivější oblast svého života,
jako na dlani uvidíme totiž i své touhy, sny,
které v sobě ukrýváme jako osobní tajemství.
Je to pro nás skvělá příležitost udělat si pořádek jak v životě,
tak sami v sobě, a proto je toto NOVoluní jedno z nejdůležitějších tohoto roku...
Dává nám totiž skvělou příležitost získat kontrolu nad svým životem,
protože i jedna malá změna může v důsledku změnit celý náš život.

 

  

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pondělní NOVoluní vás doslova popostrčí hledat a najít nový zdroj financí. Ti kteří v posledním období řešili např. pojistnou událost, nebo žádali o půjčku, dotace, alimenty..etc..se tento den či v následných 14-ti dnech nenecháte odbýt a konečně vám peníze budou proplaceny. Uprostřed týdne budete nuceni cestovat, dokonce se nedá vyloučit, že díky pracovním povinnostem několik dnů strávíte daleko od vaší rodiny, bydliště. Od tohoto víkendu až do čtvrtka 26.11. vám doporučuji kupovat si los, sázet. Nějaké peníze vám totiž doslova spadnou do klína ! Může to být ale i formou proplacené pojistky, či nějaké finanční náhrady od státu, v každém případě ti, kteří mají dluhy, dostanou příležitost se finančních závazků se zbavit.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne budete připraveni a ochotni hovořit o budoucnosti vašeho partnerského vztahu ! Nebudete se  bát otevřít témata nejen okolo společného života, ale rozhovor mnozí stočíte i na děti, a prostě vše co k partnerství, manželství patří. Pro mnohé z vás proto první polovina tohoto týdne může být "pamětní" neb předání zásnubního prstýnku se neděje každý den ! Uprostřed týdne mnohé zaskočí zpráva ohledně onemocnění nějaké ženy z vaší rodiny. Pokud se živíte obchodem, od tohoto pátku až do čtvrtka 26.11. pozorně čtěte všechny nabídky, neb jedna bude natolik zajímavá, že mnozí rozšíříte okruh podnikání, nabízeného zboží, služeb, etc.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pondělní NOVoluní vás přiměje naplánovat si pečlivě na další období nový denní režim. Někteří si předplatí posilovnu či tělocvičnu, ale v každém případě uděláte sami pro sebe vše, aby se vaše tělo zbavilo napětí a váš běžný den dostal nějaký pevný řád. Příčinou může být i daleko větší vytížení na pracovišti v posledním období a někde si protáhnout tělo prostě musíte ! Ačkoliv to u vás není obvyklé, uprostřed týdne začnete na intimního partnera či partnerku žárlit, a vaše vzájemná hra na kočku a myš se protáhne i na dny víkendu, pokud podlehnete klepům sousedů či nejbližších příbuzných.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pondělní NOVoluní ve Štíru zvýší váš sexapeal, charisma z vás bude vyzařovat na dálku a tak je jasné, že to mezi vámi a protějškem  bude eroticky jiskřit! Pokud plánujete přírustek do rodiny, pondělí je naprosto ideální! Uprostřed týdne se začnete stresovat pro naprosté maličkosti a pokud svoje emoce nebudete mít pod kontrolou, napětí se může projevit špatným zažíváním. Jste-li nezadaní, víkendem si nakročíte do několikadenního období, ve kterém se zamilujete, a bude to jako blesk z čistého nebe ! Až do 26.11. také zaznamenáte, že jste mezi přáteli a společníky daleko vlídněji ba bouřlivěji vítání než v předchozím období, povšechně stoupne vaše popularita, což prospěje zejména těm, kteří mají profesní zaměření v oblasti mody, šperků, umění, hudby, ale i astrologie !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pondělní NOVoluní ve Štíru ve vás vyvolá touhu mít na domácí půdě co nejlepší pohodlí. A tak popřemýšlíte např. o rekonstrukci bytu či domku, nebo se sejdete v následných dnech s realitním makléřem a popřemýšlíte nad koupí nové nemovitosti. Máte-li děti, pozlobí vás uprostřed týdne hlavně tím, že aby dosáhli svého, použijí nějaký úskok. Jste-li čerstvě zamilování, tak si mírně okolo čtvrtka zažárlíte, sebemenší nesoulad s intimním protějškem vás okamžitě rozhodí. To vás ale vyburcuje k aktivitě, a pokud například nemáte s intimním protějškem společné bydlení, během víkendu se rozběhnete po nabídkách a je možné, že již v neděli večer si budete sepisovat seznam věcí, které do nově najmutého bytu budete potřebovat.
.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pondělní NOVoluní vám propůjčí rychlost, švih, rozhodnost, a hlavně schopnost se velice snadno dohodnout na kompromisech. Skvěle se totiž budete vyjadřovat ! Rozumné bude svolat setkání s nejbližšími příbuznými,  poslední dobou mají totiž hlavně sourozenci pocit, že je zanedbáváte ! Od věci nebude ani to, když na skleničku pozvete sousedy. V druhé polovině týdne se mnozí z vás jednoho dne z minuty na minutu rozhodnete, že začnete navštěvovat nějaký večerní kurz. Může se jednat o modu, umění, ale třebas i kurz astrologie ! Ve dnech víkendu ani následné dny do 26.11. si neužijete moc soukromí. Budete chodit po návštěvách, a vás samotné překvapí příbuzní, které jste dlouho neviděli.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

NOVoluní ve Štíru vám dodá pořádnou kuráž, takže se nebudete počátkem týdne bát zaklepat na dveře nadřízených a požádat je o informace okolo zvýšení platu ! Pokud zazní negativní odpověď, bude to pro mnohé signál začít si hledat nové zaměstnání ! Uprostřed týdne se držte dál od příbuzných, ale i sousedů. Mohou na vás něco chtít, a klidně ku tomu použijí i úskok, jen aby ve vás vyvolali soucit. Mnohé nebude pravda, jenže vy citové manipulaci můžete podlehnout. Od pátku až do 26.11. máte naději na výhru, povšechně se vám penízky na účet budou doslova kutálet a ani nebudete muset vstát z pohovky. Jenže na stranu druhou co vyděláte, budete mít tendenci obratem utratit. Vánoce se blíží, tak na to myslete již při nedělních nákupech, a uložte si něco stranou !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Slavíte-li v pondělí narozeniny, součástí vašeho ročního horoskopu bude NOVoluní. Pro mnohé to znamená důležitý potažmo zlomový rok. Proto přemýšlejte o sobě, o svém životě, o svých cílech. Novoluní vám pozvedne sebevědomí, a věřte, že co si v tento den uvaříte či zasejete, budete sklízet další rok ! Tak plánujte, jednejte, nezůstávejte laxní, ať máte další rok nějakou "úrodu"..! Uprostřed týdne velmi opatrně zacházejte s penězi. Mohu-li vám něco doporučit, berte si sebou vždy nejnutnější obnos neb se můžete stát obětí kapesního zloděje ! V neděli začne svítat v 6:51hod, ale ještě předtím, v 5:38 hod Slunce opustí vaše znamení. Díky tomu můžete ráno cítit únavou, ospalost. Ale již dopoledne mnohé z vás probudí konflikt s nějakým mužem. Máte-li cokoliv nedořešeného s vašim otcem, dostáváte skvělou příležitost si v neděli odpoledne ujasnit, proč mezi vámi dochází ke sporům a tím se hádkám v budoucnu vyhnout.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pondělní NOVoluní ve Štíru vás inspiruje a vy začnete osamotě vymýšlet a spřádat "tajné plány". Ačkoliv to není vašim zvykem, držet se budete jakoby v pozadí, neb si uvědomíte nějaké události z minulosti, které vás brzdily a nedovolily vám se plně projevit. To bude skvělé neb jen tím, že rozpoznáte co vašemu životu škodí se můžete zbavit konkrétního negativníhu vlivu. Uprostřed týdne začne nabírat na síle vaše podezřívavost. Navíc nedostatek objektivity a taktu může zapřičinit hádku v intimním partnerství. Povšechně si ve dnech okolo čtvrtka nebudete rozumět hlavně se ženami. Vždy si totiž na nich najdete něco, co okamžitě začnete kritizovat, a je jedno zda jste muž či žena. V neděli Slunce vyjde přesně v 7:28hod a vy hned po probuzení pocítíte sílu, vitalitu, dobrou náladu. Bude to tím, že brzy nad ránem v 5:38 hod Slunce vstoupí do vašeho znamení a setrvá zde až do 22.12. Je to pro vás období, ve kterém budete sršet optimismem, humorem, začne vás lákat cestování, což je pozitivní, ale negativem se může stát vaše velká potřeba nezávislosti a svobody, což může vyvolat problémy ve vašem partnerství, manželství.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

NOVoluní ve Štíru vám připome nějaký váš nesplněný, neuskutečněný sen.  Mohou se vám ozvat i některé zapomenuté společenské kontakty a pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte nějaký "ruch".  Pokud vás zavalí spousta povinností a aktivit, nic nepodceňujte, neb vám vše v budoucích týdnech bude velmi ku prospěchu! Pokud vás něco dlouhodoběji, zejména citově stresuje, uprostřed tohoto týdne máte možnost daný problém vyřešit a dokonce se můžete zbavit i případné citové závislosti na člověku, který vás nějakým způsobem často využívá. Neodmítejte během víkendu, ani ve dnech až do 26.11, pozvání do společnosti ! Nejenže vám zábava prospěje, ale seznámíte se s velmi originálními lidmi, a navíc vám bude dělat radost zjištění, že se ozve hlahol přátel, jakmile vejdete do místnosti. Dojde vám totiž, že jste v určité skupince lidí, např. mezi přáteli, populární, a je jasné, že vám to zvedne sebevědomí, což už potřebujete jako "sůl" !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pondělní NOVoluní ve Štíru vám přesně ukáže, kam byste měli v oblasti kariéry soustředit veškerou energii. Do popředí se dostane vaše profesní specializace, a mnozí si výsknete radostí, neb nabídka, kterou dostanete, bude skvělá a vy budete šťastní že jste nevzali v předchozích dnech nějakou podřadnou práci v zoufalství. Povšechně máte v první polovině týdne skvělou příležitost ""zasadit semeno"" pro vaši kariéru v budoucnosti. Uprostřed týdne si mnozí začnete připadat jako soukromí poradci, neb se na vás začnou obracet známí o radu. Víkend a dny až do 26.11. vás mohou vyšvihnout na výsluní ve vaší profesi, dokonce si mnozí prožijete i svoji chvilku slávy. Pracujete-li v modě, modelingu, v umění, nebo se zabýváte astrologií, víkend či následné dny (do 26.11.) mohou úplně zgruntu změnit váš život v jeden dlouhý společenský úspech ! Gratuluji !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Úsilí, které jste v nedávné době vynaložili do nějaké práce, vám začne zkraje tohoto týdne  přinášet ovoce. Můžete získat například bezplatnou reklamu vaší činnosti, výrobků, etc. Velká šance se naskytne i těm, kteří se snaží dostat svoji firmu na zahraniční trh.
Máte-li ale proti své stávající profesi nějaké výhrady, můžete se uprostřed tohoto týdne s konečnou platností rozhodnout ke změně. Mnozí dokonce zjistíte, že jste udělali dobře, neb se dozvíte, že firma, které jste dali výpověď, patrně vyhlásí bankrot. Dobrodružství a nečekané situace mohou být vašimi průvodci nejen tento víkend, ale až do 26.11. Dokonce se můžete rozhodnout z minuty na minuty cestovat. Skvělou zprávu mám pro nezadané, neb se zamilujete do velmi originální osůbky, a patrně se bude jednat o cizince. Anebo svým životním stylem vám bude připadat jako " mimozemšťan z jiné galaxie"...