Jdi na obsah Jdi na menu
 


51. týden

18. 12. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 51. týden od 17. 12. do 23. 12. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení STŘELCE kde setrvá do soboty 22.12. neb tento den v 7:06hod vstoupí do znamení KOZOROHA a nastane Zimní Slunovrat
Merkur ve čtvrtek opustí znamení Střelce a v 15:41hod vstoupí do znamené Kozoroha.
Venuše je ve znamení Štíra...
Mars je retrográdní ve znamení Raka, direktní pohyb bude mít opět 31.1.2008. Do znamení Blíženců díky zpětnému pohybu se dostane na Silvestra 31.12. 15:52hod.
Jupiter je  ve znamení Střelce. V úterý 18.12.2007 ve 20:14hod vstoupí do znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastaví a začne mít retrográdní pohyb.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce. V sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupí do znamení Kozoroha.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

V pondělí můžete propadat pocitu že jste na všechno sami. Z letargie vás ale může pěkně nadzvednout naprosto neznámý člověk který vás svým popichováním či bezohledným chováním nejenže naštve, ale zapřičiní že zvednete i hlas. Navíc v pondělí večer vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do středy. Pokud v tyto dny nezbrzdíte tendenci "k řízení všeho a všech" počínaje komandováním a konče neuvěřitelným tempem, můžete nejen kolegy ale i rodinu doslova uštvat..Občas se Berani ohlídněte a přesvěčte se, že vás nikdo nehoní, že to pouze vy sami sebe pobízíte k nadliským výkonům a je otázkou, jakou máte energetickou hladinu, neb ji můžete vyčerpat. Čím víc se bude blížit víkend, tím častěji se budete snažit užívat klidu, sváteční atmosféry. Pamatujte si Berani že zejména nadhledem a tolerancí můžete mít vše pod kontrolou. Je pravdou, že díky honičce z kraje týdne budete shánět dárky na poslední chvíli, ale i to bude mít své kouzlo. Naprosto skvělý týden čeká povšechně Berany narozené okolo 11.4. dokonce se dá napsat, že předvánoční dny pro vás budou skutečně "kouzelné"...


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

V pondělí zejména nezadaní Býci mohou až zčervenat při potkání se s osobou, která vás natolik zaujme, že budete ochotní odložit i pracovní povinnosti. Další dny se nedivte rozruchu v okruhu svých přátel. Ve středu večer vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde až do pátku. Pod patronací vaší vládkyně planety lásky Venuše všechno zkrásní, tak tomu vyjděte i vy sami vstříc a ve dnech Luny ve vašem znamení si zajděte ke kadeřníkovi, na pedikůru, na masáž... To vám dodá sebevědomí! Sebezapření bude chtít ale vaše tendence ochutnat všechno, co uvidíte. Mohli byste si tím odstartovat přibývání na váze!!! Víkendové dny mírně otočíte a začnete se probírat účty. Dokonce i při nákupu dárků budete nad regály přemýšlet, zda někde neseženete ten samý výrobek levněji. Nakupte, jak vám bude radit intuice, protože když nad vším budete mudrovat, v pondělí, tedy na Štědrý den, večer zjistíte, že jste něco koupit zapoměli.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nepříjemný den vás čeká hned v pondělí. Roztržití jste běžně ale tentokrát se sami asi budete divit co to vyvádíte a v rozhovorech to občas velmi zajiskří. Od úterý vám nastávají "lepší časy" protože Jupiter který procházel protilehlým znamením vstoupí večer do znamení Kozoroha. Jeho vliv bude dlouhodobější, a pocítíte v průběhu dalšího roku postupně štěstěnu zejména v oblasti společných financí, a to jak které sdílíte se svým intimním partnerem, ale i v případě podnikání se společníkem, etc...Pro mnohé Blížence to nese i pozitivum v případě soudního sporu...Od středy do pátku se budete vracet v myšlenkách ke svým nejbližším, hlavně k těm, co již nemohou s vámi trávit vánoční dny. Začnou se vám připomínat věci z dob, na které jste již zapoměli. Ovlivní to ve velké míře váš stav mysli, a tím pádem i náladu. Proto se až do pátku budete snažit držet v ústraní. V sobotu a v neděli bude Luna ve vašem znamení a to vás notně rozpohybuje. Ucítíte velký nárůst energie, která ale v nejednom z vás může vyvolat pocit, že musíte "obejmout" všechny své blízké. Jenže pokud to přeženete s alkoholem, začnete objímat i úplně cizí lidi na ulici...


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V pondělí ráno doporučte rodině ať na vás nemluví, nereaguje. Budete si totiž připadat jako sloni v porcelánu a jedno nevhodné slovo v nevhodný okamžik dokonce může vyvolat nepochopení, podrážděnost. Někdo může naštvat vás, ale může to být i obráceně - že někomu nechtěně zvednete slovně hladinu adrenalinu vy. Od úterý se budete cítit nejen skvěle, ale začne se na vás usmívat i štěstěna. Amorův Šíp zasáhne Raky kteří se narodili 10.7. až 14.7. a tento týden byste také mohli stabilizovat svou materiální a finanční situaci, povšechně dny přejí k upevnění vašich vztahů. Vánoční atmosféra vás vyžene zejména ke konci týdne do obchodů. Pokud vás přepadne v pátek při nákupech pocit finanční nedostatečnosti, bylo by dobré si uvědomit, že vánoce jsou opravdu jenom jednou za rok tak na skrblení zapomeňte a vůbec bude nejlepší, když  se na nákupy vydáte v sobotu či v neděli.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Na pondělí si neplánujte manuelní činnost, ani náročnější sportování. Myšlenkama se budete "vznášet" a nesoustředěnost by mohla zavinit že se občas něčím klepnete. Tento den vás může zaskočit i splín. Zatněte zuby protože další dny si začnete užívat milí Lvi ! Nejenže se vám začne vracet energie a tím pádem dobrá nálada, takže každičkou chvilku využijete k nějaké činnosti a zábavě, ale i zdraví se v případě předchozích problémů začne stabilizovat a  v neposlední řadě - všechny své blízké budete chtít mít vedle sebe, a pokud to nepůjde,
klidně sednete do auta či na vlak, abyste se s nimi alespoň na chvíli viděli. Mnozí Lvi pocítí přízeň i ve finanční oblasti, dokonce se dá předjímat že vám bude uhrazen nějaký nedoplatek  zaměstnavatele. Víkend věnujete přátelům a večírkům.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pondělní ráno to s vámi nebude jednoduché a neschopnost domluvit se na prkotině se bude prolínat celým dnem. Pokud si to neuhlídáte, můžete si nadělat naprosto zbytečné nepřátelství.
Tento den bych vám nedoporučovala ani služební cestu či obchodní jednání, pokud to půjde naplánujte si tyto aktivity na čtvtek. Zejména Panny narozené 23.8. až 30.8. se začnou usmívat na celý svět a dohodnou se i na "nemožném"..Dny od středy všechny Panny pohltí příprava na blížící se svátky a je jasné že se zvýší vaše "úklidové tempo", takže rodina si s vámi opět užije. Bylo by dobré si uvědomit, že nemohou lítat ani se vznášet, což váš postoj k jakémukoliv jejich pohybu bude naznačovat. Vaše výtky, že svým pohybem víří prach je asi pěkně rozlítí, ale posléze to budou přecházet s humorem, a vy se začnete smát sami sobě. Panny, bude dobré vám připomenout, že svátky nejsou o úklidu, ale o pohodě !  S koupí dárků si nebudete dělat moc starostí. Prostě se zeptáte co kdo chce, a dle seznamu začnete nakupovat.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

První dny týdne budou naprosto skvělé ! V práci se vám bude dařit, oproti kolegům nebudete mít vrčivou náladu, naopak to budete vy kdo na pracovišti bude zklidňovat ohnivé hlavy a případné konflikty. Svým humorem budete odhlehčovat i sem tam napjatější diskuse. Nákupy dárků se snažte stihnout do středy. V dalších dnech byste velice snadno podlehli vábničce reklamy, ale byly by to vyhozené peníze za cetky. V každém případě si vždy zkontrolujte zejména při koupi elektrospotřebičů funkčnost. Závěr týdne se neobejde bez juchání ale taktéž to může znamenat - skutek utek. Snažte se dokončit všechny restíky, protože lehce zapomenete na nějaké povinnosti a během víkendu byste zbytečně zažili "frmol", protože nebudete vědět kam dřív skočit. Při nákupu dárků se snažte předem rozmyslet čím chcete koho obdarovat, jinak mezi pulty budete bezradně pobíhat !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Venuše procházející vašim znamením je příslibem, že okolo sebe dovedete vytvořit skvělou atmosféru, s citem pro krásné a příjemné věci. To také znamená, že s vytříbeným vkusem budete vybírat dárky. Nějaké příjemné překvapení, vyplnění snu či přání zažijete ještě před Štědrým dnem. Jupiter v úterý vstoupí do znamení Kozoroha a dlouhodoběji vás bude podporovat ve všem, co se týká dalšího vzdělávání, literatury, komunikačních technologií, ale také ukazuje, že v případě problémů s blízkými lidmi třeba sousedy či sourozenci se vám začne daleko lépe dařit najít s nimi společnou "řeč"...Mírně napozoru by se měli mít v pátek a v sobotu Štíři narozeni okolo 14.11. a nenechat se ukolébat štěstím a pohodou. Vlastně vám nic nehrozí až na to, že byste mohli zapomenout někde sebe - budete totiž některé záležitosti chtít oslavit, což se vám asi také povede, ale počítejte s tím, že se minimálně bolesti hlavy nevyhnete. 


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Citlivou zonu máte v  oblasti stehen, dělá vám dobře když vám někdo hladí  boky a zadeček.....
V tomto týdnu se patrně nevyhnete malému duševnímu kličkování, takže  si občas někam zalezte
a dumejte o samotě. Jupiter v úterý opustí vaše znamení, a začne vám dlouhodoběji přihrávat příležitosti jak zvýšit svoje přijmy, uplatnit svůj profesní um, dovednosti a v neposlední řadě talent. Pokud jste oslavenci tohoto týdne zvědaví co vám přinese další rok tak vězte..:
Pondělní oslavenci budou v dalším roce daleko víc uvolnění, a díky i dravému uvažování dokážete dobře prodat to, co víte. Středeční osavenci dostanou příležitost odstartovat něco nového, obnoví se vám sebedůvěra. Slavíte-li narozeniny ke konci týdne, připravte se na to, že dalších 365 dní se nebudete v žádném případě nudit, budete velice často zaneprázdněni a pozor si budete muset dát na nepromyšlená rozhodnutí.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pondělní večer bude jako stvořený k rozprávění při svíčkách. Asi přizvete i sourozence, sousedy a budete klábosit dlouho do noci. Až do středy si dejte pohov a nákup dárku odložte s klidnýnm svědomím na dny od čtvrtka podvečera. Planeta rozumu a komunikace Merkur totiž vstoupí do vašeho znamení a je zárukou, že budete nakupovat dárky po pečlivém zvážení. Od pátku vás to navíc bude v daleko větší míře lákat vyrazit do ruchu velkoměsta a díky schopnosti se domluvit i na nemožném se vám bude dařit obstarat i dárky, které běžně na pultech ostatní nenajdou. K planetě komunikace se v sobotu v 7:06hod připojí i samo Slunce, které vstoupí do vašeho znamení a jak píši výše v nastane Zimní Slunovrat. Váš vládce Saturn v trigonu na Slunce je zárukou, že závěr týdne prožijete plni energie, a podaří se vám zachovat úsměv na tváři i v případě, že nastanou nějaké zmatky či problémy.

K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pondělí vám dává možnost otevřít své srdíčko a dát najevo své pocity ale i únavu.
A bude načase, protože tím nenápadně sdělíte dalším členům rodiny, že i oni by měli připojit "ruku k dílu". Je sice jasné, že vás vánoční přípravy baví,  ale nemůžete všechno dělat sami. A věřte, že to bude důležité, neb konstelace jasně ukazují, že co se týče fyzičky, budete mít tendenci se přepínat a ve stresu můžete občas utrousit i sem tam nějaké nelibé slovíčko.
Vstupem Jupitera do znamení Kozoroha v úterý vám nastává delší období, ve kterém se budete daleko intenzivněji zabývat vším nadpřirozeným, někoho to potáhne dokonce k astrologii. To vše velkým dílem podpoří i předvánoční atmosféru a vaši náladu, budete daleko vnímavější ke všem zvykům a tradicím, které se k období Adventu vážou. Daleko pečlivěji se věnujete přípravě interiéru domova a ničemu se nedivte, když u vás doma budou znít koledy od rána do večera. 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pondělní probuzení bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení a tentokrát to na vás může být velký tlak co se týče vaší psychiky i fyzičky. Nepodléhejte tomu, protože se jedná skutečně pouze o jednodenní vliv ! Velkou podporu vám přinese vstup Jupitera do znamení Kozoroha v úterý. Sice jeho přízeň pocítíte po celých následných 12 měsíců, ale i tento týden jeho vliv ucítíte zejména ve vztahu k přátelům, například tím že vás překvapí nečekanými dárky. Přízeň Jupitera se ale může týkat i nějaké skupiny osob, která vás přizve ke spolupráci. Jak se bude lámat týden do druhé poloviny, oslovíte všechny blízké s dotazem co by chtěli pod stromeček a s notýskem plným nápadů vyrazíte na nákupy, ale zde nastane malý zádrhel, neb vám oči zůstanou viset vždy na něčem jiném, než si dotyčný přál. Nezapomeňte uchovat v paměti, kam všude nakoupené dárky poschováváte, protože budete tak tajnůstkařit, že to nikomu neřeknete, ale v pondělí na Štědrý den spoustu balíčků prostě nenajdete!!!