Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. týden 2009

22. 3. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 12. týden od 23. 3. do 29. 3. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Berana
a setrvá zde až do 19.4.2009

Merkur
je ve znamení Berana
a setrvá zde do 9.4.2009


Venuše
je ve znamení
Berana
a díky zpětnému tedy retrográdnímu pohybu se 11.4.2009 vrátí do znamení Ryb.
Do znamení Berana opět vstoupí 24.4. a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení
Ryb
kde setrvá do 22.4.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Astrologickou událostí týdne bude 26.3.2009
tedy ve čtvrtek v 17:06 hod
NOVoluní
tedy konjunkce Slunce a Luny ve znamení Berana.
Co vím to přinese se dočtete u svého Slunečního znamení.

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Reorganizace či nějaké změny na pracovišti by vám mohly zvednoud hladinu adrenalinu počátkem týdne. Snažte se o klid protože rozčilováním stejně ničeho nedosáhnete, pouze byste se pohádali s nadřízenými nebo s některým z ostřejších kolegů.
Posel Bohů tedy planeta komunikace Merkur vstoupí ve středu večer do vašeho znamení a propůjčí vaší komunikaci hbitost, ale i ostrost až do 9.4. Dokonce i tam, kde byste měli volit slova obezřetně a umírněně ! Zejména ve středu po 20 hodině se v tom co komu sdělujete kontrolujte ! Ve čtvrtek v 17:06 hod nastane NOVoluní ve vašem znamení. Protože obejmutí Slunce a Luny budou přihlížet i retrográdní Venuše a zpovzdálí i Merkur, zvětší se vaše přirozená touha, ale i chuť hovořit o tématech, která v sobě delší dobu držíte. Můžete v tento den či cca následné 3 dny dokonce uzavřít nějakou velmi starou záležitost.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne vám ostřejší komunikace spíše uškodí, než by vám byla v něčem ku prospěchu. Lidé na které totiž zkraje týdne začnete narážet budou arogantní, neustupní, takže by to bylo pouze plýtvání energie. Vsaďte na klid, budete ho potřebovat jako sůl. Okolo středy začnete být aktivní i tam, kde byste spíše měli ubrat, ale protože něco vyřídíte i za své přátele, vlastně to ztracený čas nebude. Hlavně ale říkejte to co cítíte, protože uprostřed týdne budete trošku mlčenlivější a intimní protějšek by si mohl myslet, že před ním něco tajíte. Čtvrtečnímu Novoluní v Beranu bude asistovat vaše vládkyně Venuše, patronka všech milenců, která je ale retrográdní. To vám dává šanci potkat se s novými lidmi nevyjímaje člověka, se kterým si hned budete mít co říct, který vám doslova padne "do oka"ale mnohým i do srdíčka ! Pokud jste zadaní, ve dnech okolo NOVu si se svým intimním protějškem můžete prozradit i nějaké tajemství, a bude to vzájemné překvapení !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Uspěchanost vám kupodivu bude počátkem týdne jenom k užitku. Lidé okolo vás budou nabroušení, hubatí, ale díky tomu, že budete pořád poletovat a někam spěchat, nebudete mít ani čas se s někým pohádat.
Váš vládce Merkur se ve středu přestěhuje z intuitivního a mírného znamení Ryb do ohnivého a energického znamení Berana. Vám to umožní si ujasnit nějaké svoje plány. Ale pozor - ve středu večer si občas můžete připadat jako "tataři" prostě že vám nikdo nerozumí ! Nu nedivte se, díky Merkuru na anaretic stupni si budete vymýšlet slovní novotvary ! Dny okolo čtvrtečního Novoluní v Beranu vás velmi podpoří, zejména máte-li v plánu zahájit nějaký nový projekt, ale zejména vám umožní rozšířit okruh vašich známých a přátel. Klidně se až do neděle pusťte i do takových aktivit, které potřebují notnou dávku odvahy !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Svoje stanoviska budou vaši nadřízení zkraje týdne měnit za pochodu, a klodně několikrát po sobě, takže se snažte o klid, nevybouchněte, ikdyž vám to asi dá hodně sebezapření. Jakmile se totiž rozčílíte, budete snadnou kořistí pro něčí nenáladu ! Uprostřed týdne se budete cítit skvěle, nezávisle, svobodně ! Dokonce budete mít pocit jakoby se vám znovu obnovila či znásobila sila, energetický potenciál ! Když budete chtít někomu něco sdělit, budete mluvit hlasitěji než je u vás zvykem ! Vaše vládkyně Luna se ve čtvrtek potká se Sluncem v ohnivém znamení Berana, tedy nastane NOVoluní v Beranu a protože je bude provázet Merkur a retrográdní Venuše, dává vám to prostor ujasnit si svoje cíle potažmo čeho chcete dosáhnout ve své kariéře a podpoří vás začít s něčím novým, tak, aby vás vaše profese a vlastní výkony uspokojovaly. Nápomocno vám bude i to, že o všem budete hovořit otevřeně a sami sobě si příznáte, kde jste v minulosti právě v oblasti kariéry chybovali.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Požádá-li vás někdo počátkem týdne, abyste dělali jinou práci, nebo vás prostě přeloží na jiné oddělení či přidělí jinou či novou povinnost, na kterou nemáte pracovní smlouvu, nejdříve se zamyslete, zda to zvládnete, zda máte dostatečné profesní znalosti. Mohli byste na sebe vzít závazek, který prostě nebudete v dalších dnech schopni splnit ! Uprostřed týdne budete hubatější, zejména s intimním protějškem či obchodním partnerem vaše komunikace může připomínat slovní souboj, ale vtipný, bez agrese ! Dokonce se dá předjímat velmi zajímavé setkání a šance navázat vztah s lidmi, kteří rozšíří váš okruh přátel ! Čtvrteční ohnivé NOVoluní ve znamení Berana vás totiž doslova probudí a popostrčí k nějaké akci ! Pořádně se okolo sebe rozhlédněte i v další dny neb zjistíte, jak pozitivní vliv má vaše image a osobní kouzlo na ostatní lidi, což už samo o sobě naznačuje, že byste mohli prožít nejedno příjemné a možná i svým způsobem dobrodružné setkání !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne vás vzpomínky na dřívější vztahy potažmo lásky budou zanášet úplně mimo realitu. Vzápětí se ale zastydíte neb si uvědomíte, že to není fér vůči vašemu stávajícímu partnerovi. Skvělou večeří či malým dárkem si vykoupíte mírně černé svědomí. Uprostřed týdne vám úsměv na tváři nejednou vyvolá pocit že jste "na příjmu" a dostáváte jenom pozitivní ba milé zprávy, informace. Ku tomu vám vše co si naplánuejte bude vycházet. Čtvrteční Novoluní v Beranu se odehraje ve vašem domě peněz sdílených s druhými, potažmo těmi financemi, které jste nevydělali vlastním úsilím. To vám dává prostor vyřídit i nějaké zapomenuté či starší záležitosti právě okolo peněz - tedy například dluhy, ale ujasnit si o to, zda je váš sexuální život uspokojující, intimní oblast bude totiž teritorium, kde můžete udělat ve dnech okolo NOVu doslova osobní revoluci !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pouze to, když se nebudete bránit změnám vás zkraje týdne ochrání od výbuchů vzteku a pocitu, že vám někdo brání svobodně se rozhodovat a dělat si věci po svém. Sebevědomí vám zvedne partner, a dokonce vás zklidní natolik, že neuděláte žádné neuvážené rozhodnutí v afektu. Uprostřed týdne vám váš nezávislý a originální přistup v nějaké aktivitě či v práci přinese obdiv ostatních, ba dokonce vám někdo z kolegů "zatleská" ! Do vašeho manželství potažmo partnerství ve čtvrtek v podvečer nahlédne NOVoluní v Beranu, pokukovat do vašich vztahů bude i milenka Venuše a něco si ku vašemu partnerskému životu řekne i Merkur. Můžete prohloubit nějaké stávající přátelství, ale i váš intimní vztah, manželství může získat úplně novou tvář, upřímnější, ohnivější ! Můžete totiž v oblasti partnerství povšechně začit ve dnech okolo NOVu jinak, nově, lépe !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Kolega, nadřízený či obchodní partner na vás mohou vyvíjet počátkem týdne pomalý ale nestále se zvyšující nátlak. Snažte se zamyslet, zda to kam vás směřují vám bude ku prospěchu, nebo si tím pohoršíte - ale nátlaku nepodléhejte, rozhodněte se dle svého názoru ! Pokud jste nezadaní, hvězdy vám uprostřed týdne přihrají velmi romantické setkání, ale doporučuji vám nedělat si hned v duchu velkolepé plány jak například spolu budete trávit víkend - další dny vám něco začne vadit a se stejnou rychlostí jako se zamilujete můžete vztah ukončit!
Úplně jinak se  v dalších dnech začnete dívat na oblast práce potažmo zaměstnání, kolegy či nadřízené, ale i na vaše zdraví. O to se postará čtvrteční NOVoluní v Beranu ! Jakékoliv znepokojení ve vztahu ku zdraví si konečně ujasníte a zjistíte proč jste mívali divné pocity. Ale hlavně kontakty, které ve dnech okolo NOVu navážete anebo obnovíte právě v oblasti zaměstnání vám budou podporou a ku prospěchu dalších mnoho měsíců !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Musím vám připomenout, že když vás někdo o něco požádá či vám nadřízený dá příkaz to neznamená, že jako poslušné ovečky musíte uposlechnout, zejména když máte pocit že se jedná o nesmysl. Rozhodnout byste se měli sami, svobodně, a né podléhat slepě ba ve strachu nátlaku! Výše popsané se vám totiž mnohým může dít v počátku týdne. Náznaky jaro z vás udělají uprostřed týdne láskyplné a eroticky nabité jedince ! U těch praktičtějších ale konstelace mohou vyvolat akci v tom smyslu, že se pustíte do generálního úklidu ve vašem partnerském vztahu ! V každém případě vaše oči bude lákat vše hezké, krásné, a pokud potkáte osůbku která zalahodí vašemu oku, nevylučuji ani zamilování se - což u zadaných znamená to, že se klidně dopustíte nevěry. Nový závan čerstvého ba jarního vzduchu ucítíte další dny i díky čtvrtečnímu NOVOluní v Beranu. Vše co vám v životě vadí necháte ať průvan odnese, ale do toho patří i například právě nefunkční milenecký vztah...Takže pokud v něm nejste spokojeni, ve dnech okolo NOVu ho ukončíte a klidně další den navážete vztah nový !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne vám mohou mírně stresovat a svazovat domácí povinnosti či rodinné starosti. Začnete mít totiž pocit, že požadavky vašich nejbližších vám nedovolují se svobodně rozhodovat. Ačkoliv vám právě domov skýtá pocit bezpečí, neznamená to, že vy nemáte právo dle svého trávit například volný čas, že se musíte neustále druhým potažmo někomu z rodiny podřizovat ! Naopak uprostřed týdne začnete být skvěle naladěni, a dokonce se mnozí rozhodnete uspořádat malé rodinné setkání. Možná že se tím pokusíte i udobřit rozhádané příbuzné, je ale otázkou zda vy sami nemáte s někým pošramocený vztah - takže ve vztazích povšechně můžete uzavřít i vy sami smír s příbuzným, se kterým jste dlouhodoběji ve sporu. Čtvrtek přivítejte s otevřenou náručí i srdcem neb nastane NOVoluní ve znamení Berana a vám to přímo začne nahrávat neb vám Luna se Sluncem v Beranu pomohou položit základ lepšímu, klidnějšímu, ale hlavně krásnějšímu rodinnému životu! Patrně se to v dalších dnech u mnohých neobejde bez měnšího jarního úklidu, vyzdobení bytu či alespoň přestěhováním některých kusů nábytku na jiné místo.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Něco, co jste se před druhými delší dobu snažili utajit se počátkem týdne prozradí, anebo se opět setkáte s věcí, s člověkem, které jste velmi rádi vyškrtli ba vyloučili ze svého života. Anebo se vám vrátí cosi "černého z minulosti". V každém případě to bude něco, k čemu jste cítili nepřátelství a ani tentokrát vám to dobré pocity nepřinese. Máte-li poslední období spory se sousedem či se sourozenci, uprostřed týdne se udobříte ! Pozor si ale dejte na přílišné utrácení neb můžete mít pocit že jste milionáři, rozběhnete se po nějakém supermarketu a násůledně budete mít hlavu plnou starostí jak zaplatit složenky, které na vás vykouknou z dopisní schránky ! Bežnou rutinu vám zpestří čtvrteční NOVOluní v Beranu a udělá ze čtvrtka vzrušující a něčím neobvyklý den ! Mluvit o svých plánech budete upřímně nejen ve čtvrtek ale i další dny, a to i s velkým zápalem, a nezůstane jen u slov neb hned to co si naplánujete začnete realizovat !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zklamání vám počátkem týdne přinese zjištění, že jste s něčím na 100% počítali a ona nastane změna, se kterou se chtě nechtě budete muset smířit a možná začít s nějakou aktivitou odznova. Asi si nejednou řeknete, že jste na všechno sami, ale pokud se nebudete bránit změnám, nakonec si oddychnete, že jste vše odhalili v zárodku a neplýtvali zbytečně časem ani energií. Uprostřed týdne se začnete rozmazlovat, kupíte si něco hezkého, ale jak je vašim zvykem, budete mít tendenci udělat radost i těm, které máte rádi. Mnozí budete mít i důvod slavit neb obdržíte od zaměstnavatele či firmy pro kterou zprostředkováváte obchody, služby, etc.. mimořádnou odměnu ! Finance a vaše výdělečné zdroje se stanou středobodem dalších dnů povšechně ! To že nic neprolelkujete, o to se postará ohnivé NOVoluní v Beranu ve čtvrtek, to že s konečnou platností uzavřete nějakou neplodnou spolupráci táhnoucí se již z minulosti se postará retrográdní Venuše, a o to, že se nebude stydět říct o odměnu, která vám patří právem se postará Merkur. Mars všemu přídá na dynamice, a věřte - co si ve dnech okolo NOVu "finančně zasejete" budete sklízet v dalším období !