Jdi na obsah Jdi na menu
 


45. týden

6. 11. 2007
Týdenní e-horoskopy pro 45. týden od 5. 11. do 11. 11. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení Štíra až do 22.11.
Merkur je ve znamení Vah až do 11.11.2007.
Venuše  8.11.2007 vstoupí do znamení Váhy a setrvá zde do 5.12.2007.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je  ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb. Retrográdní pohyb bude mít až do soboty odpoledne 24.11.2007 kdy opět nabere přímý směr.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce.

Událostí týdne je NOVoluní,
které nastane v sobotu 10.11.2007 krátce po půlnoci 00:03hod SEČ ve znamení Štíra.
NOVoluní je okamžik, ve kterém se spojí dvě základní světla
Slunce a Luna - v astrologickém názvosloví dojde ke konjunkci.
Novoluní je vždy výzvou k něčemu novému, a vzhledem k tomu, že se odehraje v magickém znamení Štíra, určitě nenechá v klidu naše city ani emoce.
O znamení Štíra mimo jiného totiž staří hvězdopravci píší...že jedním z úkolů tohoto znamení je...
cituji :
...zkoušeti pravdu všeho a vše méněcenné nahrazovati dobrým a čistým.
Štír je jakýmsi "zkoumatelem" který zkouší, je-li to dobré, nebo se to pouze dobrým zdá býti...

Konjunkce Slunce - Luna navíc vytvoří konfiguraci Velký vodní Trigon s planetami Mars a Uran.
Mars je akce a nadšení, Uran je změna a spolu s NOVem ve Štíru nás vybídne k tvořivosti,
budeme daleko víc vnímavější, mnozí pocítí notnou davku intuice, negativem by se ale mohlo stát přehršle emocionality...
Již ale tím že je Mars v citlivém znamení Raka a Uran v Rybách, činnost a "akce" se mohou více odehrávat v naší fantazii než v reálnu. Tak se snažme to co se zrodí v naší mysli realizovat, ať to nezůstane jenom v oblasti plánování ! 
Výše napsané platí pro nás pro všechny, ale vliv tohoto NOVu nejvíce pocítí
Štíři narození kolem 10.11.
Býci narozeni okolo okolo 13.5.
Lvi narozeni okolo 7.8.
a Vodnáři narození okolo 10.2.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vládce vašeho znamení je velmi příznivě aspektován po celý týden, a tak si po kratší odmlce začnete užívat jeho energii. Opět ucítíte sílu která ve vás dříme ! Je to také příslib zlepšení zdravotního stavu, a zvýšení sexuální aktivity. Co asi velmi potěšení zejména nezadané Berany - dá se předjímat "láska na první pohled", v každém případě vám tento týdene přeje v rychlém a bezproblémovém navazování známostí, nových kontaktů. Dny okolo sobotního NOVoluní zvyšují šance na vyřešní vašich jakýchkoliv nejasností v oblasti společných financí. Dlouhodoběji : Neptun má opět přímý směr takže vám končí období, kdy díky jeho retrográdnímu pohybu jste měli daleko méně času a nálady na přátele, společenské kontakty povšechně. Na stranu druhou si jeho přímý pohyb vyžádá od většiny Beranů větší míru opatrnosti, protože do přátelství vám může"vstupovat" nejen sex ale také deziluze. Postupně se projeví všechny nestabilní přátelství. Ale Neptun je také přeměna vašich snů ve skutečnost, takže vám přinese jak pozitiva, tak i negativa...


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

V pondělí bude přecházet Luna přes vládkyni vašeho znamení, a tak je docela možné, že se stanete bez vlastního přičinění objektem něčí náklonnosti a pěkně vám to zamotá myšlenky. V dalších dnech vás konstelace navíc upozorní, jak jsou Vaše pocity a potřeby důležité, zjistíte jak se změnily, že dáváte prioritu úplně jiným hodnotám. Měli byste si dávat pozor, abyste v přemíře nějaké nejasné zaslepenosti druhé nekotrolovali, nekritizovali pro maličkosti, neb se vše může otočit proti vám. Mějte ke konci týdne napaměti, že vše co uděláte ve dnech okolo NOVu zejména v oblasti partnerství, se vám jako ozvěna vrátí. Toto novoluní pro vás bude mít velmi kouzelnou moc, zejména se to týká zamilovaných ! Vše se stočí k vašemu partnerství, manželství,  oblasti sexu, citů.....Dlouhodoběji : Pokud se věnujete nějaké formě umění, přímý směr planety Neptun by mohl přinést průlom ve vaší kariéře. Na stranu druhou ukaztuje na období, kdy velice snadno uvěříte neurčitým příslibům  ohledně vaší kariéry. Můžete se dostávat do situací, kdy budete považovat například postup za hotovou věc, ale -> sliby - chyby...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátek týdne je pro vás příslibem dozvědět se věci, které před vámi někteří lidé velice šikovně skrývali. Přesně budete vědět jak položit otázku, abyste se dostali k jádru věci. Je jasné, že v diskusích to bčas může mírně jiskřit, neb vaše zapálení všemu přijít na kloub bude velké. V tom vás i svým způsobem podpoří dny okolo NOVu. Odkryjí vaše rezervy v zaměstnání a to vás může přimět udělat radikální změnu ve vašich denodenních záležitostech a pracovní rutině. Uvědomíte si totiž, co všechno je pro vás ztráta času, a to ze svého života vyloučíte. Je to pro mnohé Blížence i možnost začít se zdravějším životním stylem. Dlouhodoběji : Nastává vám dělší období daleko větší otevřenosti ale také citlivosti ve vztahu k různým duchovním naukám, projevem může být i daleko větší vztah k umění. Lákat vás může i cestování byť formou cestopisů. Ale nezapomínejte že se jedná o vliv planety snů a iluzí Neptuna, což může způsobovat nějaký zmatek při cestování, okolo právních záležitostí nebo vyššího vzdělání. 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

První dva dny týdne vám velmi přejí ! Bude z vás vyzařovat charisma, šarm, což vám usnadní komunikaci nejen s intimním protějškem ale i s ostatními lidmi. Je proto jasné, že jakmile se někde objevíte, soustředíte na sebe pozornost. Je to pro vás i šance urovnat případné sousedské či příbuzenské vztahy. Na škodu vám může být přílišná pečlivost a přehnané city. Když se k tomu přidá i netrpělivost, na druhé mžete dělat dojem že je kontrolujete a pořád s něčím spěcháte. Dny okolo NOVu ještě víc zvýší váš sex-apeal, toto novoluní vám přeje zejména v oblasti rozkoší. Pamatujte si, že to je pro vás možnost začít úplně od začátku, prostě změnit svůj postoj - jednání k partnerovi a těm, které máte rádi. Plánujete-li přírustek do rodiny, NOVoluní vám přeje i v této oblasti...!  Dlouhodoběji : Neptun v přímém směru ukazuje na delší období, ve kterém budete, muset projevovat větší obezřetnost a opatrnost zejména okolo  vkladů v bance, pečlivě si hlídat investice a  peníze které sdílíte s někým jiným. To jsou oblasti kde můžete zažívat překvapení a můžete se dostávat do velmi nestandartních situací.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Díky energii planety Mars se budete rozhodovat rychle a spontánně. Chybět vám tento týden nebude ani vůle, proto se dají předjímat úspěchy jak v pracovní tak i výdělečné oblasti. Navíc budete mít velmi originální nápady, nebude vám chybět notná dávka osobní přitažlivosti, schopnost vést a řídit. Dokonce mnozí Lvi se nebudou bát ani experimentovat ! Na škodu by vám ale mohlo být to, že se vám z té přemíry energie a úspěchů ""zatočí hlava"" a vy můžete občas přecenit své síly, přepínat se a jako kompenzaci sáhnout po skleničce alkoholu. V poklidu vás nenechají ani dny okolo NOVu, ale bude vám to příjemné, neb zažijete spoustu  rozruchu okolo domova, bydlení. Může se to týkat rekonstrukce bytu, stěhování, nebo absolvujete spousty návštěv, schůzek, setkání.Určitě si během víkendu často vzpomenete na rodiče, prarodiče a mnozí navštíví kraj dětství. Dlouhodoběji : Vás Neptun dlouhodoběji bude prověřovat, zda nepodléháte nějakému klamu či iluzi v partnerství. Pokud nastane v této oblasti nějaké zklamání, nesnažte se hledat vinu u druhých ale zamyslete se, do jaké míry jste si lidi okolo sebe idealizovali, nechtěli jste vidět jejich chyby.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pondělní probuzení bude pod taktovkou Luny ve vašem znamení. Snažte se ubrat na kritičnosti, a zbude vám tím čas a hlavně pohodová nálada na milé věci, neb Luna bude přecházet přes Venuši ve vašem znamení. Díky tomu můžete být natolik přirozeně přátelští, že dokonce můžete probudit žárlivost nějaké "otrávené dušičky". Partnera naopak překvapíte svojí vlídností. Další dny ve vás probudí zájem o vše co je tajemné, či skryté. Dokonce to u vás může vyvolat zájem o věci, které jsou zahaleny tajemstvím, jako esoterika, astrologie...Dny okolo NOVu nasměrujín vaši pozornost na vztahy se sourozenci, příbuznými i sousedy. Pokud vám bude připadat, že ač se snažíte sebevíc, nemůžete najít společnou řeč a pouze zběsile "šlapete do pedálů", nepodlehněte tomu, neb tímto novoluním něco zasejete, co sklidíte za 2 týdny...zejména je důležité zklidnění atmosféry - vy versus sousedé či vy versus sourozenci. Tak se snažte !!! Dlouhodoběji : Díky přímému směru Neptuna vám nastává delší období ve kterém pro Vás bude velmi důležitá správná životospráva a pravidelný odpočinek, relaxace. Bude nutné ohlídat si únavu, stres neb výslednou by mohl být nějaký zdravotní problém, který může mít počátek právě v přepracovanosti. 

G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

První dva dny týdne můžete být mírně rozpolceni. Na jednu stranu budete lidi zahrnovat láskou, vstřícností, na stranu druhou jim ale nebudete moc ochotní dávat dostatek svobodoného prostoru. Můžete mít totiž tendenci hlídat každý pohyb svých bližních i spolupracovníků, neunikne vám vůbec nic. Využijte v tyto dny energii spíše ku tomu, abyste rozkličkovali proč jeden člověk ve vaší blízkosti naprosto změnil vůči vám chování, a jeho nevraživost vás notně irituje. Patrně se tím odkryjí nějaké zákulisní pomluvy, jednání za zády, neupřímnost. V posedních dnech týdne a zejména v průběhu víkendu se díky sobotnímu NOVu vaše myšlenky  budou točit zejména okolo vašich výdělečných schopností a osobních hodnot.Jsou to pro vás skvělé dny k promyšlení a nastartování dlouhodobých projektů směřovaných k finančním ziskům v budoucnu. Dlouhodoběji : Vy si milé Váhy vždycky pečlivé dopředu rozmyslete a promyslete všechny rizika, co se týče spekulací zejména pokud podnikáte. Týká se to ale nejen práce, ale i hazardu nevyjímaje milostné aféry. Velice snadno podlehnete zamilovanosti, což by mohlo vést k citovým zmatkům.

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Všem Štírům slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Slavíte-li narozeniny v pondělí, dá se předjímat že spousta vaší energie bude v dalším roce směřována do zlepšení životosprávy, budete daleko pečlivější než v předchozích letech. Pokud slavíte narozeniny uprostřed týdne, čeká vás rok intenzivních citů, váš hlad po nových zážitcích může způsobovat nesoustředěnost a nebo  častou netrpělivost. Pokud slavíte narozeniny ve dnech okolo NOVoluní, jedná se o klíčový rok vašeho života. S některými aktivitami a patrně i lidmi se rozloučíte, a dá se předjímat, že mnozí z vás začnou znova, jakoby ""na zelené louce". Co je důležité, vše co v tomto roce započnete, dostanete šanci úspěšně dokončit, což se týká zejména nových projektů. Vaší snahou bude i stabilizovat domácí prostředí. Ženy Štířice zaznamenají úspěchy v práci zejména pokud má jejich činnost nějakou souvislost s veřejností. 
Dlouhodoběji : Neptun může ve vaší rodině často navodit nepřehledné a nejasné situace, můžete mít často pocit že  "něco není v pořádku" ale nebudete schopni přesně definovat co. Může to také znamenat, že v následném období vypluje "na hladinu" nějaké rodinné tajemství.

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Váš vládce Jupiter svými aspekty předjímá, že čím většímu tlaku budete tento týden vystaveni, tím větší silu a energii to ve vás bude probouzet. Dejte si ale pozor zejména v tom, jak budete pojímat co je a co není spravedlivé. Občas totiž můžete připomínat až fanatiky, kteří chtějí spravedlnost za každou cenu, což by pro mnohé Střelce ale mohlo znamenat i to, že se stanou pro některé lidi velmi nepohodlnými tam, kde se objeví náznak karierismu či manipulátorství..Pokud půjde o vaše nadřízené a lidi vysoce postavené povšechně, bude to od vás vyžadovat velkou míru diplomaci. Tomu svým způspbem nahraje i sobotní NOVoluní. Nevyhnete se jakési introspekci, což může nechat vyplout napovrch dávno zapomenuté věci, to co jste měli uloženo hluboko v podvědomí. Dlouhodoběji : Větší pozornost bude nutné věnovat komunikaci povšechně. Dá se totiž předjímat, že váš způsob vyjadřování a komunikace nebude vždy zcela jasný, jednoznačný, čímž se můžete zaplétat do nejasností zejména při rozhovorech.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Využijte přízně spoluvládce vašeho znamení a soustřeďte svoji pozornost na komunikaci s lidmi ve vaší blízkosti. Nebude vám chybět ani ctižádost ani schopnost rychlé argumentace. Díky tomu můžete obhájit a usměrnit ve svůj prospěch  nějakou aktivitu týkající se prostředí kde žijete, od nekonečných dohadů se sousedy a konče nesrovnalostmi se sourozenci či nejbližšími příbuznými. Pokud je vaše profese spojena s cestováním, i zde zaznamenáte úspěch. Pomohou vám i dny okolo sobotního NOVoluní, kdy se vám opět může dokonce i formou snů připomenout nějaký váš neuskutečněný sen. Mnohým Kozorohům se připomenou i zapomenuté společenské kontakty a pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte nějaký "ruch". Dlouhodoběji : Hospodaření a způsob zacházení s penězi máte na delší období oblivněno snovým Neptunem. Díky tomu můžete zažívat situace, kdy se stavem svých přijmů nebudete spokojeni a budete chtít získat víc a tak začnete vyhledávat stezičky jak hmotné prostředky zvýšit. Prostě okolo financí a výdělečných schopností nebudete mít vždycky absolutně jasno....

K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne můžete prožít mírný šok při pohledu na vaše bankovní konto nebo vás zaskočí nenadálý výdaj, může se jednat i o nesplněné očekávání okolo zvýšení vašeho platu či výplaty mimořádných odměn etc... Nepodlehněte skepsi, neb vše se hned v dalších dnech vyjasní ve váš prospěch ! Naopak se dají předjímat velmi příznivé změny v oblasti zaměstnání a financí, takže zejména v pondělí zachovejte klid. Pamatujte, milí Vodnáři, že zbývá poslední čtvrtina roku do vašich narozenin. Je to pro vás všechny období jakéhosi zpytování, a tak se nedivte, když v myšlenkách budete probírat vše, co se vám za uplynulé měsíce nevydařilo. Pokud jste ve stávajícím zaměstnání nespokojeni, ve dnech okolo NOVu se nevyhnete myšlence, zda v této oblasti neudělat změnu, a zda by nebylo rozumné a prospěšné  začít hledat něco jiného, smysluplnějšího. Dlouhodoběji: Neptun v přímém směru může způsobit vaše zkreslené vnímání svého postavení, své momentální situace, občas ani neodhadnete míru rizika věcí, do kterých se budete pouštět. Také bude dobré si pamatovat, že sliby se mají plnit, neb se dá předjímat, že občas nedodržením vyřčeného druhé zklamete.

L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne se konflikt s nějakou ženou může vyhrotit natolik, že to může mít i právní dohru. V žádném případě Rybky neuhýbejte ze svých pozic a postojů, neb by se to vzápětí obrátilo proti vám. Zapomeňte na dobré skutky a toleranci ! Ani další dny vás nenechá v klidu žádná nespravedlnost. Ozvete se zejména tehdy, když někdo bude využívat svoje postavení či společenský statut. Během dnů okolo sobotního NOVoluní se vám mohou zdát zajímavé, živé sny,  myšlenky se vám budou často "toulat". Všechno se bude točit okolo cestování, vzdělávání, u některých Rybek dojde k rozhodnutí věnovat se ezoterice, hermetice. Bude to taktéž malá prověrka vašeho zdravotního stavu, zejména cevního systému. Dlouhodoběji : Pro vás je milé Rybky postavení Neptuna a jeho přímý směr svým způsobem pozitivním přínosem neb konečně začnete v plné míře používat svoji intuici. Na stranu druhou se mírně můžete stranit ostatních lidí, velice rádi můžete vyhledávat samotu. Pozor si ale dávejte na všechny možné druhy návyku, od kávy přes cigarety nevyjímaje samozřejmě alkohol.