Jdi na obsah Jdi na menu
 


37. týden 2008

5. 9. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 37. týden od 8. 9. do 14. 9. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Panny
kde setrvá do 22.9.2008
Merkur
setrvá ve znamení Vah kde setrvá až do 4.11.2008.
Venuše
je také ve společenském znamení Vah...a to až do 24.9.2008
I Mars
je ve znamení Vah, kde setrvá do 4.10.2008.

Jupiter
je ve znamení Kozoroha.
V podnělí 8.9.2008 ráno v v 6:45 hod se Jupiter otočí - přestane mít retrográdní směr - tedá dá se do přímého směru...

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
má od 2.4.2008 retrográdní pohyb, ale tento týden v úterý 9.9.2008 ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pondělí je pro vás mírně náročnějším dnem, neb se vám může zatočit hlava z přehršle emocí. Důležité bude nenechat se ovlivnit názory druhých ani jejich argumentací. Stát si za svým umíte běžně a počátkem týdne vám vaše paličatost prospěje !
Ale nebědujte - Jupiter se v podnělí ráno otočí, tedy bude mít opětovně přímý směr což by vám mělo přínést posun v kariéře ! Nečekejte ale že vše bude "hned" zítra - jedná se o dlouhodobější vliv, kdy zaznamenáte pracovní úspěchy, zlepšení společenského postavení...
Pokud během víkendu začnete mít pocit že byste měli podat pomocnou ruku potřebným - nedivte se. Luna bude pomalu dorůstat k pondělnímu Úplňku v Rybách a to ve vás probudí nejen soucit a velkou ohleduplnost, ale mnozí pocítíte i chuť "rozdávat" !!!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Citlivost a daleko větší touha může u mnohých Býků vyvolat i žárlivost zkraje týdne. Ale nejen na intimní prostějšek...Majetek a finance druhých vás mohou také mírně rozhodit a k závisti nebudete mít daleko !
Přímý pohyb Jupitera vám  nabídne skvělé příležitosti k cestování, a povšechně k rozšiřování znalostí. To je přízeň zejména pro Býky kteří studují i třebas v zahraničí. Ale nese vám i pomocnou ruku v případě soudních sporů !
Během víkendu si klidně přiznejte svoji zlost a nedržte v sobě lítost když někdo byť z letitých přátel udělá věc která se vám nebude líbit. Z neděle na pondělí se mnohým může špatně usínat. Hlavou se vám totiž začne "honit" plnou nápadů !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nezapomeňte zkraue týdne na dárek pro váš protějšek ! Dušičku budete mít plnou citů...něhy, a zatoužíte svoje pocity dát najevo kromě objetí i nějakým překvapením. Ale nepřežeňte to neb si protějšek může myslet "ža si žehlíte nějaký průšvih"..!
Přímý směr Jupitera vám začne nahrávat různé finanční výhody počínaje daňovými úlevami a konče štěstím při obstarávání hypotéky etc..K Vaší spokojenosti se konečně mohou pohnout problémové záležitosti okolo majetku, investic, financí...
Ale během víkendu si mnozí v duchu řeknete že změna je život. Zejména ti z vás kteří jsou již delší dobu nespokojeni se svojí kariérou. Snažte se ale držet reality - a to nejen plány do budoucna ale i v případě že se pustíte do nějaké manuelní práce - nesnažte se  lámat rekordy - v pondělí byste se nezvedli únavou z postele !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud budete počátkem týdne cestovat - lze předjímat že vás zastihne nevolnost, dokonce by to mohl být první příznak nějakého menšího onemocnění. Zvyšte proto přísun vitaminu C a vyhýbejte se pokašlávajícím a kýchajícím lidem !
Pro vás nachystal Jupiter v přímém směru pozitivní obrat v osobních vztazích. Přeje novým kontaktům, ať už oosobním tak i pracovním. No a nazadaní Raci by neměli sedět doma " v koutku" a čekat až "partner""zaklepe na dveře, to by byla chyba !
Problémy vám ve dnech víkendu mohou nadělat předem dohodnutá pravidla, která protistrana nebude najednou chtít respektovat. Nenechte se zvyklat a stůjte si za svým - zejména obchodníci by měli zachovat kamennou tvář a dát najevo - Vy nechcete ale další "je za dveřmi" a ten bude brát všemi deseti !




E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Skvělou šanci si uvědomit co od svých blízkých chcete, co pro vás znamenají "děti", a co naopak musíte na sobě změnit vám dávají první dny tohoto týdne. Uvědomíte si, že vašim dětem i partnerovi / partnerce...daleko víc než manipulace či organizování jejich volného času prospěje více volnosti...
Dobrou pracovní příležitost, nové nabídky a spokojenost s prací vám nese do dalšího období přímý směr planety štěstí Jupitera ! Zaznamenáte i dobré vztahy k podřízeným i nadřízeným,
posílení zdraví....
Na víkend si raději nic neplánujte - můžete mít pocit ža nad vámi vísí dráty vysokého napětí a je jen otázkou času kdy spadnou. Někdo vás dokonce může provokovat, tím, že než vy se nadechnete a stačíte říct odpověď, dotyčný odpoví za vás a úplně něco jiného než jste vy měli namysli...

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pokud v pondělí slavíte narozeniny, v dalších 365-ti dnech u sebe objevíte citlivější prožívání, a emoce pokud jim popustíte uzdičku s vámi mohou občas pěkně zacvičit. Snažte se v roce který máte před sebou s lidmi nemanipulovat, pozor i na tendenci druhé ovládat..!
Jupiter se otočil do přímého směru a díky tomu si všechny Panny i Panáčkové začnete užívat jeho blahodárného vlivu...Počínaje možností seznámení - navázání mileneckého vztahu a konče tím že se něco může dít pozitivního v oblasti dětí...začnete se i víc věnovat svým zálibám - koníčkům...
Ačkoliv jste běžně pečliví, během víkendu můžete doslova "vyplout do neznámých vod"" a zabloudit neb nedostatek informací způsobí že sami sebe zamotáte do nějakého problému. Notné procento zmatků vám způsobí váš partner - ale může se jednat i o obchodního - a vy abyste vše rychle vyřešili nepromyslíte své kroky dopředu - a malér bude na světě !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Nezvyšujte hlas, když počátkem týdne budete chtít zdůraznit svoje stanoviska. To bude velmi důležité, protože váš klid a naprosto jasná argumentace každého odzbrojí. Je pravdou že např. souseda asi nepřesvědčíte že pravda je na vaší straně - ale díky vašemu nadhledu a klidu se aspoň nepohádáte...
Pondělní otočka Jupitera vám nese osobní bezpečí zejména do oblasti domova a rodiny. Využijte jeho vlivu i pro vybudování osobního, rodinného a domácího zázemí a v případě neshod se do vašeho domova opět začne vracet "teplo domácího krbu"...
Během víkendu se připravte na to, že pokud jste si na např. objednali řemeslníky s cílem udělat nějaké práce či úpravy u vás doma - tak se spolehněte že čekat budete marně...No a pokud máte například úklidovou firmu - raději nikam na neděli nejezděte neb může zazvonit telefon a abyste neporušili smlouvu - koště a mop vezmete do ruky vy a pustíte se do úklidu nasmlouvaných budov neb vaši zaměstnanci "se někam ztratí a nedorazí..!


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Přes vašeho vládce planetu Pluto bude v pondělí přecházet Luna. To je pro vás signál nezdvojnásobovat malé problémy neb ty ve vaší fantazii mohou nabýt obrovských rozměrů ale to pozitivní - že se vám v něčem zadaří přejdete jako samozřejmost...Zkuste se radovat i z maličkostí - povzbudí to vaši psychiku !
Pozitivum z dlouhodobějšího hlediska vám nese Jupiterova pondělní otočka do přímého směru neb odstartuje období, které vám bude přát v  jakékoliv komunikaci. Ve zvýšené pozornosti se budete věnovat lidem okolo vás. Úspěchu by jste měli dosáhnout ve všem, co se týká dalšího vzdělávání, komunikačních technologií, medií, literatury  apod.
Informace které se k vám donesou během víkendu neberte na lehkou váhu. Může se jednat o náhlé odvolání vašeho nadřízeného či někoho z kolegů a jejich "nečekaný ba nechtěný" odchod se někdo může snažit podsunout vám, ve formě že oni doplatili na vaše chybování což může notně poškodit vaši pověst !

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Z kraje týdne budete velmi nároční na lidi okolo sebe, samozřejmě že cílem bude snaha měnit situace ve svůj prospěch...Dokonce okolo sebe můžete vyvolat jakýsi boj o moc a nadvládu...
Váš vládce Jupiter bude od pondělí opět v přímém směru a slibuje finanční zisk. Dá vám i příležitost zvýšit hodnotu své osobnosti, tedy vaši sebehodnotu.... Jenže Jupiter je planeta rozpínavosti takže si dejte v následných měsících pozor   ->  aby Vaše výdaje nepřevýšily příjmy....!
Vše se může během víkendu točit okolo vašeho domova a bydlení. Může se jednat o pronájem, prodej nemovitosti nebo přípravy na rekonstrukci..což jsou případné oblasti které vám může zhatit buď realitní makléř či majitel nemovitosti který jako blesk z čistého nebe změní pomínky které byly již předem dohodnuty...

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pondělní konjunkce Luny s Plutem vás naladí na ""duchovní frekvenci"...a díky tomu mnozí pocítí silný zájmem o tajné a skryté věci. U některých se to může projevit dlouhým luštěním nějaké hádanky no a ti náročnější Kozorozi sáhnou po ezoterické literatuře.
Dlohoudoběji prochází vašim znamením Jupiter, který bude mít od pondělí opětovně přímý směr. Začnete to cítit zvýšeným sebevědomým, a dle toho se začnete chovat. Pozor ale na lenivost, neb byste klidně mohli zakrátko zjistit, že musíte obměnit šatník neb do všeho "přerostete"..!
Pojedete-li o víkendu autem - zkontrolujte si před jízdou stav vašeho vozu..! Zejména budete-li nuceni cestovat neočekávaně - dá se totiž předpokládat že se ocitnete v naprosto neznámém prostředí uprostřed noci v autě které né a né nastartovat...

K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Ačkoliv vám nebude nic hrozit, budete mít první dny v týdnu tendenci se přimknout ke svým přátelům a dokonce i třebas některému opakovaně volat...či mailovat. Problémem totiž může být vaše neustálé zvyšování nároků na jejich loajalitu
Otočka Jupitera nese delší období ve kterým byste mohli občas utíkat do iluzí a snění od běžné reality,dokonce mnozí budou mít i nechuť ke komunikaci s ostatními. Pravdou je to, že díky otočce Jupitera do přímého směru vás začnou lákat např. astrologie, numerologie...
Pokud někomu dlužíte - buď se hned v sobotu ráno ztraťte z bytu a vraťte se až po setmění v neděli večer, anebo se připravte na to, že věřitel bude zvonit tak dlouho dokud neotevřete...Anebo může nastat situace, že naopak vy dáte na sliby dlužníka, celý víkend se nehnete z bytu, ale dotyčný nepřijde...


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

City se vám mohou plést doslova "pod nohy" zkraje týdne ale nebojte, neklopýtnete ! Naprosto s přehledem splníte přání svého nadřízeného či "chlebodárce"", který si bude myslet že vás nějakým úkolem zaskočí.
Pondělní otočka vašeho spoluvládce Jupitera nastartuje delěí období které bude přát sociálním vztahům. Navážete spoustu nových kontaktů, zajímavých přátelství a patrně se zapojíte do práce v nějaké skupině  nebo organizaci a nebojte se vstoupit v dalším období do jednání i s velkými společnostmi !
Udržet bystrou mysl se snažte během vékendu neb váš obchodní partner anebo dokonce konkurence se může snažit nějakým způsobem znevážit vaši práci a tím pádem vaši pověst. Bude to nejenže zákeřné ale i  neočekávané a mnohým Rybkám doslova údivem "vyschne v krku"...