Jdi na obsah Jdi na menu
 


43. týden

23. 10. 2007
Týdenní e-horoskopy pro 43. týden od 22. 10. do 28. 10. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce v úterý 23.10. večer ve 21:15hod SELČ vstoupí do znamení Štíra a setrvá zde až do 22.11.
Merkur počátkem týdne bude ve znamení Štíra.
Od pátku 12.10.2007 bude mít retrográdní směr a to až do 1.11.2007.
Ve středu právě díky retrográdnímu pohybu se opět vrátí do znamení Vah a zde setrvá až do 11.11.
Venuše  8.10.2007 vstoupila do znamení Panny a setrvá zde do 8.11.2007.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je  ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb. Retrográdní pohyb bude mít až do soboty odpoledne 24.11.2007 kdy opět nabere přímý směr.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní bude do  31.10.2007 
Pluto je ve znamení Střelce, od 7.9. má opět přímý směr.

Luna projde celým horoskopem v průměru za 29dní, tedy nejrychleji ze všech planet.
V plné síle vždy zazáří během Úplňku
což je okamžik,
kdy stojí přímo proti dalšímu světlu - Slunci
Tento týden takový okamžik nastane
v pátek 26.10. 6:51hod
a tato dvě světla virtuleně propojí znamení Štíra a Býka
Úplňková Luna ve znamení Býka ukazuje na majetek, finance, ale taky naši smyslnost...
a Slunce ve Štíru mírně poodhalí naše tajemství, ale poukáže i na naši zranitelnost a mnohé z nás upozorní na sníženou ochranu před necitelností druhých.
Znamení Štíra je ale velmi emocionální znamení a nezapomíná na příkoří či ublížení..
Tento Úplněk se nás tedy zeptá jak např. chápeme význam peněz, majetku, zda umíme odpouštět, napovrch mohou vyplout dlouho utajované   křivdy, ale díky tomu najdeme i odpovědi na některé nevyjasněné otázky nás samotných i našeho života.

Úplněk je velmi důležitý pro Štíry, kteří ve dnech okolo Úplňku slaví narozeniny,
ale také pro Býky narozené 22.3. až 25.3.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

První dny si dávejte pozor na lidi se kterými se náhodně budete potkávat. Možná že se vám do podvědomí začne prodírat i myšlenka na nevěru. Protože celý týden máte  šanci podat ruku těm lidem, se kterými jste v nějaké rozepři, týká se to i vašeho intimního života. Promluvte si s partnerem o všem, ujasněte si svoji pozici v manželství - partnerství !  Svou měrou ku tomu přispěje i planeta Merkur. Díky retrográdnímu pohybu se opět vrátí do znamení Vah. Pro vás to milí Berani znamená zejména to, že občas nepochopíte správně ostatní. Proto je pro vás důležité o všem s partnerem hovořit, otevřeně, a vše si vyjasnit hned, nic nenechávat ""na potom"...Ve dnech okolo Úplňku a zejména v pátek dejte na svoji intuici. Vše se bude stáčet k vaší schopnosti umět zachovat tajemství. Dejte si pozor na lidi, kteří budou od vás chtít ""něco za nic""a z vás mohou mít tendenci udělat snadnou oběť, koříst. Jste Berani, umíte jednat razatně, rázně, tak toho využijte a těm kdo na vás budou zkoušet v uvedených dnech nějaké ""svoje triky" okamžitě "utněte tipec"..


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Hned první den tohoto týdne je pro vás kritický. Budete náladoví, něco vám nevyjde podle vašich představ a vy svoje nezdary můžete slovně obrátit proti svému intimnému protějšku. Snažte se svoji případnou bezradnost či zklamání neventilovat doma formou agrese, protože byste mohli říci či udělat nějaké gesto, které vás hodně dloho bude mrzet. Ani vy se nevyhnete návratu couvajícíhu Merkura do znamení Vah. Budete muset začít brzdit sklony k přehnanému puntičkářství a kritičnosti kolegů i za vlastní omyly a chyby. Navíc se vám do podvědomí mohou loudit pocity nejistoty a obav o své zdraví bez reálného podkladu. Velmi důležitý je pro vás páteční Úplněk, zejména pro Býky narozené 22.3. až 25.3. Nejvíce vaší pozornosti soustředí do partnerských vztahů, ale i právních záležitostí ve vztahu k nějakému partnerství a zde se může jednat i o obchodní, mnohé Býky upozorní kde děláte chyby při styku s ostatními. Může otevřít i téma nějakého nepřátelství, které v sobě zadržujete, anebo vy s udivem zjistíte, že proti vám někdo "vyhlásil otevřenou válku" ale za vašimi zády...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne mnozí Blíženci okusí na vlastní kůži, že pospíchat a neověřovat si informace, natož důvěřovat neznámým lidem se nevyplácí. Budete mít totiž pocit že si konečně splníte svůj nějaký dávný sen, ale namísto toho si způsobíte nepříjemnosti do kterých můžete nechtěně zaangažovat i své kolegy. Vládce vašeho znamení ve středu opět "zacouvá"do znamení Vah, a bude se pokoušet vnést zmatky do vaší práce. Zapište si do kalendáře, že až do 1.11. bude užitečné večer vždycky dvakrát zkontrolovat budík, abyste ráno nezaspali, v práci se snažte řešit všechny zadané povinnosti hned. Pokud uděláte chybu, nic se nesnažte kamuflovat, záhy by totiž vaše pochybení bylo odhaleno a vy byste mohli vyvolat nedůvěru jak svých nadřízených, tak kolegů.  Úplněk v pátek bude pro vás podstatným impulzem, neb vás přinutí uvědomit si, že práci kterou jste až do tohoto týdne nechávaly "na zítra" už nemůžete udkládat a bude vám také našeptávat jak máte postupovat, abyste odstranili případné překážky v zaměstnání. Jedná se také o dny, kdy cosi může "vyplout na hladinu" okolo váš či vašich spolupracovníků, ale mělo to zůstat utajeno.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Vaše vládkyně vám první dny přeje jak lásku ale máte přízeň i pro cestování a sportování. Na druhou stranu byste si zejména od pondělního večera měli oblídat svoji jistou strohost, sklony k ukvapenosti. V úterý může mnohé Raky zaskočit mrzutá nálada, trošku si s vámi pohraje i žárlivost, tak se snažte nekontrolovat lidi okolo sebe najmě intimní protějšek. Ve středu se vrátí Merkur do znamení Vah a mnohým Rakům se díky tomu může až do 1.11. velmi ztěžka komunikovat s blízkými doma. Občasné slovní střety se dají předjímat zrovna tak jako náhlé změny vašich postojů a stanovisek, takže nikdo nebude vědět proč se vlastně rozčilujete a co vlastně chcete. Úplněk vám v pátek pomůže nenapádně dostat na svoji stranu nejen.např. vaše děti, přátele ale i oponenty. Nějaký váš záměr, nápad se vám podaří nadhodit tak šikovně, že ostatní si budou myslet že je to vlastně jejch záměr a na všechno vám přikývnou.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Někteří Lvi se patrně počátkem týdne budou muset vrátit k nějakému bolavějšímu tématu z minulých týdnů, ale nebudou se vyhýbat dořešení. Týden vám přeje zejména okolo právních záležitostí tak se v této oblasti snažte pro sebe vyzískat maximum. Retrográdní Merkur ze znamení Vah se od středy bude snažit o zmatky při cestování, se sousedy patrně až do 1.11. nebudete schopni nalézt kompromis a se sourozenci bude rozumné nepoustět se do diskusí, neb vaše rozhovory mohou připomínat ""jeden o voze a druhý o koze""...Snažte se proto v uvedeném období komunikovat jasně a srozumitelně, jinak na sebe začnete nabalovat jedno nedorozumění za druhým. Dny okolo Úplňku který proběhne v pátek ráno budou pro vás upomínkou, že byste měli stát pevně za tím čemu skutečně věříte a co cítíte, a neubýbat z cesty která pro vás znamená zabezpečení ve vztahu k vaší profesi.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Na svoje reakce v partnerství by si měli dávat pozor Panny narozené v druhém dekanu, zejména 3.9. až 10.9. Může jít o potlačování citů až po náhlé rozchody...anebo navážete vztah s tak svérázným partnerem, že vám během několika dnů ze života udělá jeden nekončící chaos..Tento týden až do 1.11. se ani nespoléhejte na vašeho vládce neb ve středu opět "zacouvá" do znamení Vah. Pečlivě sledujte zda vám lidé rozumí a jak s nimi komunikujete a sledujte jejich reakce. Možná že se během této doby dozvíte, že nějaký váš plán nevyšel, ačkoliv se hodně "naběháte".. Náladu vám svým způsobem zvedne Úplněk v pátek neb na jednu stranu vás sice přinutí zaměřit svoji pozornost na vaše znalosti i vzdělání, ale nějaká příhoda vás přinutí k zamyšlení, zda by nebylo rozumné přihlásit se na nějaký kurz či doplňkové vzdělávání. Některé Panny či Panáčkové se dokonce rozhodnou že se přihlásí ke zkouškám na vysokoškolské studium či studijní pobyt v zahraničí.

G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud slavíte v pondělí narozeniny, máte před sebou rok, ve kterém budete ochotni občas zariskovat. Budete mít navíc silnou potřebu citového bezpečí, což vás může svádět i k více či méně uzavřenému citovému životu. Slunce v úterý vstoupí do následného znamení Štíra, což můžete vnímat pocity že se vám nedostává energie, můžete být i bez nálady, nic vás nebude bavit..Z nečinnosti vás probudí Merkur který díky retrográdnímu pohybu se ve středu opět vrátí do vašeho znamení. Nutné pro vás bude až do 1.11. vyjadřovat se jasně, srozumitelně a nahlas, pečlivě číst všechny smlouvy a listiny které budete podepisovat a pokud budete cesatovat, nezapomeňte si opakovaně prověřit všechny spoje ! Dny okolo Úplňku který nastane v pátek ráno vám připomenou že je vhodná doba zkontrolovat a uspořádat společné finance. Zamyslíte se i nad pojištěním majetku.

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V pondělí můžete podepisovat smlouvy, cestovat, a ještě si užijete s klidem i nějaký milostný románek. V úterý byste si měli dát pozor před přílišným kritizováním a kontrolováním druhých.
V úterý večer můžete pocítit euforii, což bude tím, že Slunce ve 21:15hod vstoupí do vašeho znamení. Pokud slavíte narozeniny ve středu, budete po celý další rok velmi vášniví a tak pro vás bude občas velmi těžké ustoupit a objektivně shrnout nějakou danou situaci. Impulsivní rozhodování tento Solární rok pro vás bude typické. Jste-li páteční oslavenci, pocítíte větší  potřebu cítit bezpečí , pevnou ""půdu pod mohama", hodně aktivit se bude točit okolo úprav domácího prostředí. Pokud narozeniny slavíte v neděli, můžete dalších 365 dní mírně plýtvat energií. Bude to tím, že budete tendovat stihnout spoustu věcí najednou, a ze života si klidně můžete udělat "honičku"...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

První dny týdne vám nesou pocit štěstí, pohody a veřte že ta pohoda na vás bude znát ! Navíc vždycky budete jakoby náhodou tam kde budete moci být nějak nápomocni když to někdo bude potřebovat. Zmatek do vaších přátelských vztahů vám od středy přinese couvající Merkur, který se vrátí opět do znamení Vah. Nejenže se asi budete muset nad některými ze svých přátel až do 1.11. zamyslet, ale mnohý Střelec bude nucen přehodnotit i svoje ambice, sny...Co je ale pro vás velmi důležité - od úterý si počínejte velmi opatrně okolo partnertsví. Váše rozšafnost a u mnohých Střelců jistá nezodpovědnost může překročit únosnou míru. Jakákoliv falešná motivace  se vám v tomto týdnu vrátí jako bumerang. Mnohé může pramenit z toho, že mnoho věcí pokládáte za samozřejmost, a tento týden vás upozorní, že žádný vztah potažmo manželství nefunguje na principu "perpetum-mobile"...

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V pondělí pro vás bude mírně obtížné udržet si pozitivní náladu. Nebudete vědět proč, ale sami na sebe se budete mračit...Od středy až do 1.11. pro vás bude díky retrográdnímu Merkuru důležité, aby vaše veškerá profesionální komunikace byla vedene svědomitě, jasně a srozumitelně. Při služebních cestách můžete občas zažít zklamání, neb mnohé dopadne jinak než jsou či budou vaše očekávání. Pátečné Úplněk zaznamenají určitě všichni Kozorozi, neb do dušičky vám vnese notnou dávku romantiky, vášně, vaše charisma nabere na síle a do popředí vašich myšlenek se bude drát i sexualita...Dělejte i během víkendu to co vás těší a dělá vám radost. Možná že budete nucení řešit nějakou příhodu okolo dětí, ale nebude to nic vážného. Po delší době se sami pustíte do vymýšlení her, aby měli vaši nejbližší neděli co nejaktivnější.


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V pondělí si můžete užívat změn a to tak náhlých, že než se setmí, budete si připadat jako po "emocionální a finanční vánici""..Jedná se sice o jednodenní vliv, ale může vám způsobit průvan v peněžence i v intimním vztahu. Od středy si i vy budete užívat Merkura, který se retrográdním pohybem opět vrátí do znamení Vah. Až do 1.11. věnujte větší pečlivost veškeré eletrotechnice počínaje telefonem a konče PC. Možná budete mít během uvedeného období občas pocit, že se ze strany elektrických spotřebičů jedná o spiknutí ! Páteční Úplněk otevře opětovně téma vy versus domov. V nedávné době jste možná rodině slíbili nějaké změny a nyní se ukáže, jak jste sliby splnili a jak jsou vaši blízcí se změnami spokojeni. Může také vyplout napovrch nějaké téma okolo vašich rodičů a vy se rozhodnete během víkendu cestovat a navštívit kraj dětství.


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pondělní Luna ve vašem znamení značně posilí vaši nerozhodnost a citlivost, u mnohých Rybek se její vliv může projevit i mírnou bázlivostí až rezervovaností. Naštěstí trigon Marsu ukazuje na vaši šikovnost a řemeslnou zručnost, přeje vám i v případě cestování, sportování. Další dny díky konstelacím vládců vašeho znamení budete intuitivně vždy tam, kde vás bude nejvíce třeba a ochotně budete pomáhat lidem okolo sebe. V hlavě budete mít mnoho plánů, ale s jejich uskutečněním si nebudete sem-tam vědět rady. Snažte se lidem okolo sebe neslibovat víc než je ve vašich silách a možnostech. Navíc i nejasným odhadem situací můžete být příliš důvěřiví a nechat se oklamat, na druhé straně ale budete schopni druhé zmást do té míry, že je slovně a milým úsměvem "opijete rohlíkem"...