Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. týden

12. 5. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 20. týden od 12. 5. do 18. 5. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Býka a setrvá zde do 20.5.
Merkur setrvá ve znamení Blíženců do 10.7.2008
Venuše je ve znamení Býka kde setrvá až do 25.5.2008.
Mars je ve znamení Lva.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
V pátek 9.5.2008 v 14:02 hod...nabere retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Zapomenout na jarní únavu vám bude pomáhat Mars ze znamení Lva. Ale počátkem týdne si energii budete vybíjet v poznávání "jiných světů a kultur""..Prostě Černá Luna vás nasměruje k filozofování,mudrování...
Uprostřed týdne se rázně ohradíte, když se vás bude snažit kdosi nasměrovat k něčemu novému, co pořádně neznáte. Máte svoji vyšlapanou cestičku a neuhnete z ní. Až do čtvrteka večera se snažte nevrčet na sousedy, další dny můžete potřebovat jejich pomoc vy !
S velkou romantikou ani klidem nepočítejte během víkendových dnů. O rozruch se postaráte sami svojí netrpělivostí a nervozitou. Uděláte velmi dobře když se nenecháte zatahovat do cizích problémů. Půjdete -li v osbotu či v neděli večer na procházku, neosvětleným místům se raději vyhněte !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Slavíte-li narozeniny počátkem týdne, máte před sebou 365 dní ved kterých se velmi často budete moci spoléhat na štěstěnu ! Ohlídat si ale budete muset zdraví, nepodceňovat žádnou infekci či virozu. Také se pro vás jedná o rok,kdy občas něco zalžete, zamlžíte...
Naprosto zbytečné proslovy můžete mít doma od středy do pátku. Půjde o peníze, rodinný rozpočet, na výplatní pásce bude méně než vám nadřízení slíbili. Mnozí si uvědomíte, že pracujete daleko víc než ostatní kolegové, ale finančně jste si ""fifty-fifty"...
Opatrní vuďte během víkendu při domácím kutění! Raději nikoho nežádejte aby vám něco podržel, přinesl...neb budete nebezpeční nejen sobě ale i lidem okolo vás. Ani jízda autem asi v klidu neproběhne, minimálně někomu vynadáte !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Uran vám dodá hned zkraje týdne takovou originalitu "slova" že se sami občas v duchu pochválíte, jak jste slovně silní a neporazitelní. Dejte si ale pozor, aby někdo z vašich oponentů nešel příliš do hloubky problému, nachytal by vás "na hruškách"..!
Od středy mějte oči i uši otevřené všemu co se okolo vás šustne. Někdo z kolegů se začne snažit znevažovat vaši pracovní pozici. Neměňte nic na svém tempu, dělejte vše jako předchozí dny, to je jediný způsob jako dotyčného/dotyčnou - umlčet...
Pokud něco během týdne nedořešíte, vrátí se vám to v plné síle během víkendu. Může jít o problémy v nejbližších vztazích, u mnohých Blíženců se může ozvat zanedbaný zdravotní problém. Můžete mít i pocit, že se "nahoře"proti vám všechno spiklo...


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zejména v komunikaci nebudete zahálet až do úterý podvečera. Jenže sem tam svoje agrumenty podpoříte satirickou vsuvkou, humorem, vtipem....takže občas lidi nebudou schopni rozpoznat, co myslíte vážně a co je vtip.
Uprostřed týdne jako bublina splaskne nějaký váš projekt, pokud se živíte obchodem, dokonce se dá předjímat že se vás někdo bude snažit ošidit. Hlídejte si tedy zejména finance, každou fakturu si přečtěte pozorně, ať na vás nikdo nevyzraje !
Volné dny jsou jako stvořené k utužení vztahů v rodině. V mnohých se  probudí hlad po informacích a dalším studiu. Dokonce to může být tak silné, že i při návštěvách budete prohlížet knihovny přátel či příbuzných..


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

V pondělí bude Luna ve vašem znamení, takže občas můžete ulítnout sami sobě, a udělat ""dramatickou scénu""kvůli naprosté banalitě. Pokud vás někdo upozorní, že konkurz do ""Národního"" je až příští týden..zasmějte se sami sobě, neberte se příliš vážně !
Uprostřed týdne budete požádáni o stanovisko a ačkoliv vaše připomínky budou k věci, kolegové ani nadřízení vás nepochopí. Trošku vám to zvedne hladinu adrenalinu, ale snažte se ovládat a své návrhy zamkněte do šuplíku, další týden bude situace příznivější!
Během víkendu budete hýřit vtipy, dokonce zlepšovat náladu ostatním. Ale nějaká situace vám připomene jakýsi váš vroubek. Může jít o zlozvyk, kterého se marně snažíte zbavit a přitom vám občas pěkně zkomplikuje život.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Naprosto bravurně slovně vyklouznete z kdejaké zápletky počátkem týdne. Pokud budete mít jednání, obchodní partnery udivíte svojí pohotovostí. Nezapomínejte ale na vlastní cíle a braňte svoje zájmy, neb budete mít tendenci ustupovat !
Od pondělního večera až do čtvrtečního rána bude Luna ve vašem znamení, tak byste měli udělat něco pro svoje zdraví a taky citovou pohodu, kterou se vám bude snažit pokazit planeta Pluto. Jezte jen lehká,nekořeněná jídla,prospěje vám i procházka v parku.
Od středy navíc pocíte daleko větší potřebu volnosti, tak to s vámi vyši bližní jednoduché mít nebudou...
Víkend proběhne v klidu, a v pohodě jen v případě, že se vymluvíte ze všech návštěv a bude-li někdo zvonit za vašimi dveřmi, neotvírejte. Svými sklony všechno vztahovat na sebe a dramatizovat sebemenší problém byste totiž vyvolávali hádky....


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Díky neschopnosti přijímat kritiku a tendenci podlehnout  sebeklamu můžete počátkem týdne ztratit přízeň svých přátel, těch,kteří vás delší období účinně podporovali ve vaší  práci, obchodních či profesních ambicích.
Mnohé uprostřed týdne popadne "lenost", chuť někam se zašít a jen tak lelkovat. Kupodivu vám volné tempo prospěje! Spousta energie vám totiž zbyde vždy na večery které budou jako stvořené vyrazit do společnosti, kde můžete navázat nové kontakty.
Nenechte se sebou nikým manipulovat během víkendu. Dokonce se vám někdo bude pokoušet něco vnutit, a na první pohled bude jasné, že je to pro vás nevýhodné, naopak ztrátové. Ohraďte se a pěkně razantně, jinak vám dotyčný nedá pokoj.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

První dny týdne  mějte napaměti, že se nebojíte jít do konfrontace se sebevětší autoritou ! Jediní, kdo vás mohou uklidnit, upozornit na chyby a na koho si nedovolíte vystartovat, jsou rodiče, prarodiče. Je ale otázkou,zda budou nablízku když to bude nejvíc třeba...
Od středy budete neustále něco hledat, což vás přinutí jít si pravidelně "vyčistit mozkové závity"" alespoň procházkou. Náhodně se ale díky tomu můžete potkat s člověkem, jehož vyprávění ve vás probudí sílu začít s něčím novým, a nebude to obyčejný koníček.
Luna v sobotu po 17 hodině vstoupí do vašeho znamení. To je pro vás vždy období, kdy nezvládáte emoce, a dokonce žárlíte i na nevinný úsměv. Ale tentokrát bude ve hře i bojovný Mars, takže ohlídat si budete muset i agresivitu !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Startuje se vám delší období, ve kterém budete mít dostatek sil a energie doplnit si vzdělání, navštěvovat kurz..etc.. Problém nastane, když se vám nepodaří druhé o nečem přesvědčit... snadno se rozčílíte.
Jediné co vám může chybět od středy bude výdrž. Zato radit a povzbuzovat druhé vám problémy dělat nebude! Dokonce svým důvtipem zjednodušíte práci, která je vaším denním chlebem. Pokud uvažujete o změně zaměstnání, od středy do pátku dostanete kladnou odezvu !
Tak skvělý víkend jaký je před vámi jste již dlouho nezažili ! Nejenže budete mít permanetně úsměv na tváři, ale bez váhání se pustíte do úprav bytu či okolí domku. Pamatujte si, že rozhodnutí která během víkendu učiníte nebudou mít jepičí život - tak si dejte záležet !

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vstup planety Mars do Lva u vás postupně bude vyvolávat chuť po erotice, a může to být impulzivní sexualita vedoucí k možné nevěře. Tak si pamatujte že až do 1.7. budete velmi  "roztoužení""..Je to velmi pozitivní pro Kozorohy, kteří chtějí počít potomka !!
Od středy budete vstávat levou nohou a rovnováhu budete "hledat"" výždy celý den. Uvědomíte si, že budete něco muset změnit na svém denním režimu. Zejména ti, kteří nemají žádného koníčka popřemýšlí v které oblasti by našli odreagování...
Nějaká osudová událost ve vztazích se nedá vyloučit běhemn víkendových dnů. Velmi energicky si budete stát za svým a neustoupíte což se vám ale vyplatí. Je pravdou že vaše razance s jakou budete jednat mnohé udiví, ale už bude načase "vystrčit růžky""...


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Až do 1.7.se Mars bude pohybovat v protilehlém znamení a může vám to přinést potíže v manželství i s komerčními partnery. Pokud to delší dobu v nějakém partnerství již bublá, můžete často zažívat notně vyhrocené názorové debaty.
Od středy budete trávit spoustu času debatami. Bude to užitečné, neb se vám podaří prosadit změny, které znamenají nejen pro vás lepší pracovní prostředí ale v neposlední řadě vymyslíte i něco, co vám přinese finanční prospěch. Zejména máte-li svoji firmu, budete velmi spokojeni.
Víkend je jako stvořený k seznamování, potklávání se s lidmi kteří vám nejenže budou sympatičtí, ale v budoucnu i prospěšní. I do partnerství "zavane svěží vítr" !Je jasné že díky touze po zábavě před půlnocí spát nepůjdete ani jeden večer !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vám vstup planety energie Mars do Lva nese dostatek pohonné hmoty do oblasti zaměstnání. Ustojíte i sem tam nějaký střet s kolegy, a co je podstatné-neopomíjejte až do 1.7.pravidelnou relaxaci, jinak sami sebe uštvete !
Od středy do pátku můžete být  rozčarování, neb slib který jste před nedávnem dostali, bude dotyčný překrucovat a vám nezbyde nic jiného, než v sobě najít dostatek energie a poohlédnout se po jiném zaměstnání či spolupráci. Ale nelekejte se, neb za několik dní zjistíte, že vám vlastně něčí nesolidnost byla ku prospěchu !
Již během víkendu můžete udělat ohromný posun ve své kariéře, dokonce si mnozí vylepší image svojí profesní pověsti ! Navečer vás ale může zejména v sobotu zaskočit lítost. Zejména osamělé Rybky pocítí velkou touhu po lásce, a to že nemáte nikoho po svém boku asi zabolí...