Jdi na obsah Jdi na menu
 


33. týden

6. 8. 2007
Týdenní e-horoskopy pro 33. týden od 13. 8. do 19. 8. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení  Lva do čtvrtka 23. 8. 2007 kdy odpoledne přejde do následného znamení Panny.
Merkur  je do 19. 8. 2007 ve  znamení Lva.
Venuše je také ve znamení Lva a to do pondělí 8. 10. 2007
V pátek  27. 7. 2007 večer  se Venuše otočila a má retrográdní směr, a to až do soboty 8. 9. 2007, kdy v podvečer nabere opět přímý směr.
Mars v úterý ráno 7. 8. 2007 vstoupil do znamení Blíženců a setrvá zde až do soboty 29. 9. 2007, kdy krátce po půlnoci přejde do znamení Raka.
Jupiter je ve znamení Střelce.
Saturn je ve znamení Lva.
Uran je ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do  31. 10. 2007 
Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

V pondělí krátce po půlnoci v 1:05hod nastane NOVoluní  na  19 LE 51 stupni znamení Lva.
Tentokrát NOV bude součástí Stelia, což je shluk více planet.
Slunce a Luna se zde "potkají" s Merkurem, Saturnem, a zpovzdálí bude NOVoluní pozorovat i Venuše...
A celé toto Stelium bude svým vlivem opanovat hvězda Merak,
která je součástí jednoho z nejvýznamnějších souhvězdí které určitě všichni známe, nesoucí název Velká medvědice.
Pokud nyní někoho napadla otázka: "A co Velký vůz....?", tak máte pravdu, neb sedm nejjasnějších hvězd tohoto souhvězdí skutečně tvoří Velký vůz,  který vytváří v souhvězdí Velká medvědice jeho zadní část.
Hvězda Merak vždy ukazuje na zdravou dávku rozumu, ale zdrželnivost, nedůvěřivost...
Sice nás bude opanovávat velká sebekontrola, ale také tendence druhým rozkazovat a náš hněv může být k nezastavení když nás někdo rozčílí...

Tak  k sobě  buďme ohleduplní,
ať hvězda Merak nemá šanci projevit se v plné síle !!!!


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Díky pondělnímu NOVoluní se vám startuje velmi příjemný týden. Nasměruje vás k vašim koníčkům, dětem, všemu co vám dělá radost a sem patří i váš protějšek.  Zvýší  se i  váš sex-apeal a sexualita, toto novoluní  vám totiž přeje i v oblasti rozkoší.  Pamatujte si, že stávající týden je pro vás vhodné období začít jakoby úplně od začátku, prostě změnit svůj postoj - jednání k partnerovi a těm, které máte rádi. Plánujete-li přírustek do rodiny, NOVoluní vám přeje i v této oblasti...! Ale neusněte tento týden na vavřínech, protože budete mít přemíru energie. Pro procházky a sportování je to ideální, ale například při jednání se můžete projevovat s malou ohleduplností a je jasné, že když to někde přeženete, můžete naštvat někoho z kolegů či nadřízených, ale také se můžete díky svojí netaktnosti pustit do slovního křížku se sousedy či sourozenci. Tak si pamamtujte, že pokud svoje názory nebudete mít snahu všem vnucovat za každou cenu, budete mít týden v pohodě !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pondělkem díky nočnímu NOVu se patrně odstartují nějaké události u vás doma.  Může se to týkat rekonstrukce bytu, nebo absolvujete spousty návštěv, schůzek, setkání.  Mnozí z vás si následující dny nejednou vzpomenou na svoje rodiče či prarodiče, tak alespoň zvedněte telefon a dejte jim o sobě vědět ! Až do středy budete toužit po něžnostech a vašeho sexapealu si užije i váš protějšek. Daleko víc budete  otevřenější a vstřicnější k rozhovorům o svých citech a pocitech. Ale aby toho milostného špitání milí Býci nebylo moc ! U mnohých z vás bych totiž předjímala i nevěru, a je docela  možné, že sice sami budete na nevěru alespoň myslet, ale klidně dáte a to hodně hlasitě najevo žárlivost, která ale nebude opodstatněná...Víkend zejména sobota večer vám dává šanci všechny zmatky vzniklé v týdnu srovnat a zklidnit. Svobodným se náhodné setkání může protáhnout do krásné noční procházky a z nezávazné schůzky může vzniknout velmi romantický vztah!


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Díky pondělnímu NOVu se vám odstartuje období ve kterém můžete ve zvýšené míře cestovat, ale najdete si i čas na posezení se svými sousedy, sourozenci, příbuznými. Pravdou je to, že byste si měli zkontrolovat svoje ""energetické brzdy"" neb díky Marsu ve vašem znamení se budete pokoušet i o nemožné. Aktivity a patrně i názory můžete měnit doslova za pochodu, spontánně se budete vrhat do další aktivity - úkolu, aniž jste ten předchozí dokončili. Na vině bude i vaše zvědavosti a tak se můžete pouštět do několika aktivit najednou a je jasné, že vás to bude psychicky i duševně vyčerpávat ! Své nejbližší i spolupracovníky můžete doslova bombardovat svými vtípky, satirickými poznámkami na jejich adresu. Ale budete ve výhodě, pokud máte před sebou nějaká důležitá jednání, nebo zkoušku, konkurz, protože vaše obratnost v mluvě je a ještě po dobu Marsu ve vašem znamení bude nepřekonatelná!

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Vstupujete do týdne, který soustředí vaši pozornost k financím a vlastním výdělečným schopnostem. Je to pro vás skvělé období k promyšlení a nastartování dlouhodobých projektů směřovaných k finančním ziskům v budoucnu. Rozporuplný pro vás může být čtvrtek. Budete plni energie, elánu, na stranu druhou se objeví nějaké mocenské boje. Snažte se nekritizovat své kolegy, nekontrolujte co dělají a zda to dělají správně ! Večer to může mírně zaskřípat i v oblasti sexu.....Naopak závěr týdne pro vás bude doslova skvělý. Pokud dojde k nějakým nesvárům ve vztazích, budete ochotni o problémech otevřeně diskutovat, bez jakýchkoliv pozlátek přiznáte i svůj podíl viny. Konstelace vám dokonce dají  příležitost nejen si uvědomit ale i dokonce otevřeně mluvit o tom, co jindy schováváte sami před sebou. Během víkendu se vám budou  zdát živé sny, tak si je zapisujte !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Všem Lvům slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !

Milí Lvi, slavíte-li narozeniny v pondělí, NOVoluní je součástí vašeho Soláru, tedy ročního horoskopu. Povšechně se dá napsat, že dalších 365 dní pro vás bude mírně hektických, neb si nebudete schopni užívat ani klidu ani soukromí. Je jasné že záleží i na individuelním horoskopu narození každého z vás, ale ničemu neuškodíte tím, že se budete snažit držet všechny svoje aktivity pod kontrolou, aby se vám něco nevymklo "z rukou"...Slavíte-li narozeniny ve středu, jedná se pro vás o rok, kdy můžete čekat i nečekané, prostě změny budou přicházet  náhle,  a věřte nebo ne... můžete zažívat věci, příhody,  okamžiky...které jste si ani ve snu  nikdy nepředstavovali...Slavíte-li narozeniny v pátek, dalších 365 dní budete velmi společensky aktivní, a zejména ženy Lvice zaznamenají, že k nim oči mužů budou směřovat daleko častěji. Slavíte-li narozeniny v neděli, čeká vás rok kdy budete mít precizní odhad, daleko přesněji se vyznáte v lidech a odhadnete dopředu i jisté situace.   


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Milé Panenky, léto se přehouplo do druhé poloviny, a pro vás to znamená období malé soukromé rekapitulace předchozího roku. Pocit jakési samoty ucitíte zejména v pondělí a v úterý. Vše totiž podpoří pondělní NOVoluní, které stočí vaši pozornost k  tajemstvím, duchovním záležitostem. Je možné, že nějaké události z minulosti vás držely zpátky a nedovolily vám se plně projevit. Je vysoce pravděpodobné, že je rozpoznáte a zbavíte se jejich vlivu. Tím si uvolníte cestu k novým možnostem. Daleko víc než jiné měsíce si totoiž postupně uvědomíte, že musíte dořešit vše nevyjasněné, jinak se nepohnete z místa.  Velmi vám bude nahrávat od pondělního večera Luna která vstoupí do vašeho znamení a setrvá zde až do čtvrtečního rána. Proto si naplánujte co všechno chcete udělat, zařídit, neb to jsou pro vás dny kdy skutečně dokážete nemožné !  Pro vékendové dny pro vás platí nutná opatrnost v oblasti financí, neb budete nepozorní a lehce vás někdo ošidí!


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pondělní NOVoluní soustředí vaši pozornost i v dalších dnech do oblasti přátel, ale jsou to pro vás i dny, kdy se vám opět může dokonce i formou snů připomenout nějaký váš neuskutečněný sen.  Mohou se vám i připomenout některé zapomenuté společenské kontakty a pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte nějaký "ruch".  Pokud vás zavalí spousta povinností a aktivit, nic nepodceňujte, neb vám vše v budoucích týdnech bude velmi ku prospěchu ! Uprostřed týdne si dávajte pozor na jakékoliv manipulace. Budete k nim mít sklony vy, ale lehce se sebou necháte manipulovat i vy sami. Ve čtvrtek ráno vstoupí Luna do vašeho znamení a pod jejím vlivem budete až do sobotního podvečera.  To  v sobě skrývá nebezpečí ,že se necháte snadno ovlivňovat, navíc jakýkoliv nesoulad ve vztazích vás dokáže psychicky "vykolejit""...V neděli se nevyhnete návštěvě, ale příjemná společnost známých vašeho protějšku mnohým Váhám nahraje nějakou spolupráce, ze které by  v budoucnu mohl být pěkný finanční zisk.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pondělní  NOVoluní ukazuje na několika denní období, kdy se vaše myšlenky budou stáčet k vaší kariéře, profesi, společenskému statutu. Zejména pokud jste ve stávajícím zaměstnání nespokojeni, asi se nevyhnete myšlence, zda v této oblasti neudělat změnu, a zda by nebylo rozumné a prospěšné  začít hledat něco jiného, smysluplnějšího. Vězte, že dny okolo NOVu jsou pro změnu ať už se týká čehokoliv velmi vhodné, tak neváhejte a jednejte, neb svým způsobem budete i přes nespokojenost trošku pasivní, jenže tím byste prošvihli příznivé období ! Anebo je zde ještě jedna možnost - ve stávajícím zaměstnání se ozvat a dát najevo, s čím nejste spokojeni ! Čvrtek je pro vás naprosto skvělým dnem, dokonce si užijete i dostatek erotiky, sexu...A tento den si vychutnejte, protože  od pátku poledne začnete doslova klopýtat sami o sebe, neb můžete být vždy všude pozdě, prostě ve špatný čas na špatném místě ! Tak si až do neděle dejte pozor, s kým jednáte, protože nejenže můžete něco prošvihnout, ale  může vás někdo i ošidit!


Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Novoluní které nastane v pondělí v noci soustředí vaši pozornost na cestování, vzdělávání, u některých také  na ezoteriku, hermetiku. Tuto noc se vám mohou zdát zajímavé, živé sny,  myšlenky i v dalších dnech se vám budou často toulat ""světem představ"".  Bude to taktéž malá prověrka vašeho zdravotního stavu, zejména cevního systému. Velkou roli může sehrát u některých Střelců  cizina, cizinci, ...etc..Střelci narozeniny 2.12. až  4.12.  si musí dávat pozor před lhostejností, kterou budete kamuflovat klidně i "mlžením", lhaním, anebo sklouznete k přejídání a dopřávání si alkoholu... mnozí z vás se dokonce budou projevovat jak opravdoví Skrblíci !  Snažte zklidnit mysl a v ničem nepřehánět ! Všichni Střelci si budou muset dávat po celý týden pozor na spěch, zbrklost. Mars prochází protilehlým znamením Blíženců, a bude se snažit ve vás vyvolávat neuvážené rekace, u některých by to dokonce mohlo vyvolat sklony k riskování. Prostě se budete chovat a reagovat s větší razancí.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pondělní NOVoluní nepodceňujte ! Přinutí vás i v dalších dnech stát rovnýma nohama na zemi, a věnovat se věcem, které jste v minulosti zanedbali. Zejména zvýrazní finance, které nějakým způsobem sdílíte s někým jiným.Proto -  a dobře vám radím - zkontrolujte všechny listiny oproti uskutečněným platbám, ať se to týká plateb pojistného, daní. V této oblasti se vám navíc naskytne možnost něco změnit, doladit tak, že v příštích několika týdnech byste záporné mohli otočit ve váš prospěch, tedy v zisk. Mnozí Kozorozi se tento týden díky cestování do rodného kraje potkají se svými spolužáky a kamarády z dětství a i zde se vám naskytne možnost jak finančně vylepšit např. svoje podnikání...Sobota přeje všem z vás kteří již delší dobu uvažují o legalizaci svého stávajícího vztahu. Konečně se bez jakýchkoliv bloků vyjádříte otevřeně a patrně tím svůj protějšek pěkně zaskočíte.


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Noc z neděle na pondělí díky NOVoluní bude mít pro vás doslova kouzelnou moc, zejména pro zamilované ! Ale pamatujte si, že všechno co ve dnech okolo NOVu a zejména v pondělí uděláte, bude mít stejně silnou zpětnou vazbu, navíc vše co ve dnech okolo NOVu  započnete, bude mít dlouhodobější účinek. Pro vás milí Vodnáři se vše bude točit okolo manželství, partnerství. Pokud máte v této oblasti chuť něco změnit, udělejte to! Vyřešte a s konečnou platností, uzavřete jakékoliv neshody s protějškem. Týká se to také vašich partnerů, v případě že podnikáte. Okolo financí budete mít  tento týden nejasno, zmatky. Nedejte se tím zmást, a pečlivě hlídejte svoje výdaje, ať se na účtu nedostanete do mínusu. Naprosto skvělým dnem je pro vás neděle! Může vás příjemně překvapit jak váš protějšek, tak ale nečekaně i kolegové z práce...


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Dny tohoto týdne vám díky pondělnímu NOVoluní nesou velkou změnu ve vašich denodenních záležitostech a pracovní rutině. Bude dobré se objednat i např. na zdravotní prohlídku, a pokud nejste zvyklí cvičet, a máte to v plánu, tak tyto dny se vám přímo nabídnou, abyste mohli začít. Prostě se počátkem tohoto týdne rozhodnete naprosto změnit svoje zvyky, a týkat se to bude zejména svých pracovních navyků, stravování. .Na ostré reakce a unáhlené akce si budou muset dát v tomto týdnu pozor Rybky narozené 26.2. až 1.3. Netaktnost a nedostatek diplomacie by mohla být příčinou ostrých debat. Navíc budete mít sklony i riskovat, vstupovat bez rozmyslu do akcí, které by ale mohly ohrozit vaši budoucnost. Prostě milé Rybky narozené v uvedeném období - budete mít spoustu energie, ale špatně cílenou ! Na vině může být i vaše velká ctižádostivost.