Jdi na obsah Jdi na menu
 


33. týden 2011

15. 8. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 33. týden od 15.8. do 21.8. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce
putuje znamením Lva
a setrvá zde do 23.8.

 

Merkur
je retrográdní
a
putuje znamením Lva.
Zde setrvá do 9.9.2011.


Venuše
je ve Lvu,
kde setrvá do 22.8.2011

 

Mars
je v Raku,
kde setrvá do 19.9.


Jupiter
prochází znamením Býka.


Saturn
je ve Vahách,
a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 6.10.


Retrográdní
Uran
je v energickém znamení Berana,
kde setrvá až do 6.3.2019


Neptun
je retrográdní a
putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.
5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátil do znamení Vodnáře.
Do Ryb opět vpluje 3.2.2012.


Pluto
je retrográdní ve znamení Kozoroha.
Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

 

V tomto týdnu Luna ubývá.
V neděli 21.8. v 23:54 hodin
poslední Lunární čtvrť v Býku.
 

 

 
 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
 
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars - polarita Yang
 
Pořádně se okolo sebe rozhlédněte na domácí půdě, a zvažte, které spotřebiče by potřebovaly revizi, odbornou prohlídku, které opravu. Je možné, že když si spočítáte, kolik vás bude stát oprava a za kolik pořídíte například novou rychlovarnou konvici, koupíte raději novou, protože vás to finančně vyjde skoro nastejno. V závěru týdne si dávejte pozor na žárlivost, jinak si pokazíte celý víkend.     
 
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
 
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin
 
Nenechte se v první polovině týdne zatahovat do cizích problémů. Dopadnout to může i tak, že budete nuceni zaplatit za někoho dluhy!
Zaměřte se na další vzdělání, přihlaste se do kurzu nebo večerní školy, taková investice se vám totiž v budoucnu vrátí i s úroky! Ve dnech víkendu nepijte ledové nápoje, nejezte zmrzlinu, můžete přijít o hlas!
 
 
Blíženci (22.5. - 21.6.)
 
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
Pro zvýšení svých příjmů budete v následných sedmi dnech ochotní najít si vedlejší pracovní poměr, nebo chodit na brigádu. Jenže zapomenete na to, že vaše fyzická kondice mí své limity, a začne vás zmáhat únava. Ve dnech víkendu díky tomu budete relaxovat, odpočívat, pospávat, prostě si dobijete baterky!
 
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
 
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
Jakmile zjistíte, že se až příliš často s lidmi hádáte, že jsou lidé vůči vám hubatí, agresivní, nehledejte chybu v druhých, ale sami v sobě! Vy totiž budete okolí provokovat, svou přímostí, ostřejší komunikací. Tak se snažte kontrolovat, dělejte ústupky! V opačném případě prožijete konfliktních sedm dní, a zejména ve vašem intimním  partnerství bude tak dusná atmosféra, že by se dala krájet! 
 
 
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
 
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
V následných sedmi dnech vám prospěje neupozorňovat na sebe záměrně, nebudete to mít totiž zapotřebí, protože i bez toho budete, kamkoliv přijdete, středem pozornosti. Určitě vám ale prospěje věnovat se svému vzhledu! Máte skvělý týden pro změnu účesu, oblékání, ženy by měly vyzkoušet jiné líčení, možná by nebylo od věci změnit i parfém.
 
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
 
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
Prospěje vám zajít do knihkupectví, a nakoupit si knihy o psychologii. Zajímat vás totiž bude lidská psychika. Díky této četbě totiž přijdete na důvod, proč nadřízení občas straní některým vašim kolegům či kolegyním. Vy se totiž nederete dopředu, a s přehledem vás předběhnou i méně zdatní spolupracovníci, jenom proto, že mají ostřejší lokty! 
 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
 
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang
 
V pondělí se pořádně nadechněte, nakupte si energetický nápoj, protože před sebou máte hektických sedm dní. Večery budete trávit s přáteli, chodit do divadla, na koncerty, prostě začnete žít společenským životem. Mnozí budete mít i důvod slavit, protože se pohnou stojaté vody ve vaší kariéře a vy se konečně dočkáte povýšení, postoupíte v hierarchii firmy o stupínek nahoru!
 
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
 
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
Idylka ve vašem manželství, intimním partnerství, bude jako vystřižená z romantického filmu. Pokud žijete v partnerství "na divoko", spokojeni s tímto stavem nebudete, a začnete zvažovat legalizaci vztahu, možná že v tomto týdnu sepíšete předmanželskou smlouvu. Inspirací pro vás může být i svatba příbuzných nebo přátel ke konci týdne.
 
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
 
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
Pokud budete mít podezření, že s vašim zdravím něco není v pořádku, není nic snažšího, než zajít k lékaři na preventivní prohlídku! Ničeho se nebojte, protože obranyschopnost vašeho organizmu je nyní skvělá, má vzestupnou tendenci! Pouze si poslední období hojně dopřáváte dobré jídlo, a je otázkou, zda za menší nevolností nebude přejídání, nebo nenápadné přibývání na váze!
 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
Pokud máte pocit, že ve vašem stávajícím intimním partnerství začíná být nuda, začněte jednat! Hvězdy vám umožní opět do vztahu vrátit romantiku, zkvalitnit i váš sexuální život a je možné, že začnete plánovat přírůstek do rodiny. Nezadaní dostanou příležitost navázat milenecký vztah, ve kterém to bude eroticky jiskřit již na první schůzce!
 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
 
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Spoustu času v tomto týdnu budete trávit na domácí půdě. Důvodem mohou být úpravy bytu, rekonstrukce, ale i onemocnění někoho z vašich nejbližších. V každém případě dotáhnete do konce i záležitosti, které jste v minulých týdnech stále odkládali. Tak je možné, že konečně například dořešíte spory okolo rodinné nemovitosti. Pokud nejste spokojeni ve svém partnerství, manželství, to zda se vaše cesty rozejdou se dozvíte ke konci víkendu.
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
 
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
 
Pokud jste nezadaní, pořádně se okolo sebe dívejte v okolí svého bydliště, protože romantický vztah na vás může čekat za rohem vašeho domu! Pokud plánujete koupi auto nebo nějakého dopravního prostředku, v tomto týdnu plán realizujete, a věřte nebo ne, ale budete mít štěstí, protože to bude skvělá investice!