Jdi na obsah Jdi na menu
 


49. týden 2008

1. 12. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 49. týden od 1. 12. do 7. 12. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Střelce
a zde setrvá do 21.12.

Merkur
setrvá ve znamení Střelce do 12.12.


Venuše
je ve znamení
Kozoroha
a setrvá zde do 8.12.2008...


Mars
ve znamení Střelce setrvá do 27.12.2008.


Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb

 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha. 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pokud se živíte obchodem, budete asi sami překvapeni počátkem týdne zisky které vykáže vaše účetnictví. Úspěšní budou zejména Berani, kteří se specializují na výrobky pro domácnost. Pokud se Beranice pustíte zkraje týdne do pečení cukroví, nic nepřipálíte !
Od středy v sobě nenechte hromadit nervozitu - a to platí až do konce týdne ! Jakoukoliv úzkost hned utlumte - postačí i kratší procházka. Pokud se k vám donese nějaká negativní informace - nejednejte na základě momentálního impulzu - vždy si ověřte pravdivost zprávy. Pravidelný odpočinek je pro vás až do neděle nezbytností ! 
Ale pátečního Mikuláše si užijete opravdu skvěle ! Ačkoliv jste realisti, mystika a vše tajemné vás budet přitahovat doslova jako magnet - takže večer může být opravdu plný kouzel...Ale musím vás varovat před obchodním jednáním, i úřadům se právě v pátek raději vyhněte - neb konverzace může být plná zmatků a následných omylů..



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Máte-li nějaké aktivity spojené se zahraničím, počátkem týdne se ukážou jako velmi důležité a prospěšné. Pokud např.podnikáte, bude vám nabídnuta prezentace vašich výrobků či služeb na zahraničním trhu. Někdo ze zahraničí vám prostě nabídne nejen podporu, ale i pomoc.
Od středy až do konce týdne se k vám začnou slétávat rady, jenže vy budete zahlceni tolika informacemi, že si nebudete umět vybrat dle čeho se řídit. Nebudete se moci spolehnout ani na přátele. Aby jste vyřešili ve svůj prospěch nějaké dilema, doporučuji vám spoléhat se jen na svůj vlastní úsudek.
Pokud se v páte vydáte na Mikulášskou veselici - dejte si pozor na doklady - dokonce můžete někde zapomenout nějaké úřední listiny ! Ono je jedno zda je ztratíte či vám je někdo v davu ukradne - výsledek bude stejný...pokazíte si víkend přemýšlením kde jste to "něco"mohli ztratit...




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne si budete muset hlídat nestřídmost jak v jídle, tak v požívání alkoholu. Do peneženky si raději dejte vždy obnos důležitý pouze na "přežití" a kreditku nechte doma úplně, neb tendence utrácet by mohla zatočit i s vaší "finanční rezervou".
Nejen ve středu ale i následné dny až do neděle si od vás vyžádají špičkovou komunikaci. Dokonce když nebudete slovně obratní můžete se stát hlavní postavenou nějakého skandálu. Příčinou mohou být i změny ve vaší kariéře na které se ztěžka budete adaptovat a zaměstnavatel, nadřízení...začnou pochybovat o vašich schopnostech.
Pokud budete mít úřední či obchodní jednání v pátek, raději si vše nahrávejte či zapisujte a konečné rozhodnutí nechte až na další týden. Něco přeslechnete či podcenít a následně by vás to mrzelo, o finanční ztátě nemluvě..Zato s intimním partnerem prožijete romantický páteční večer i noc !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zkraje týdne budete ve svém živlu, neb s intimním partnerem si budete něžně cvrlikat, dokonce z vás jako páru bude vyzařovat taková pohoda, že se lidé na ulici za vámi budou otáčet. Podnikáte-li, můžete potkat člověka, který se stane vašim novým obchodním partnerem.
To zda jste flexibilní prověří dny od středy do neděle. Zejména ve vztahu ku cestování či studiu mohou nastávat nečekané změny a vy budete nuceni měnit plány z minuty na minutu. Pozor si také dejte na to, abyste neporušovali pravidla neb se lehce můžete střetnout se zákony a paragrafy.
V pátek si udělejte volný den nebo alespoň odejděte dříve z práce, zaměstnání. Můžete být daleko víc nostalgičtí a na to je pro vás jediný lék - být nablízku dětem, rodině. V opačném případě vás začne pobolívat z nervozity žaludek.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Budete-li očátkem týdne potřebovat v zaměstnání s něčím poradit, pomoci, spolupracovníci vám půjdou na ruku. Skvěle budete komunikovat se ženami, prostě povšechně na pracovišti, v kanceláři...bude skvělá atmosféra, pohoda. Problémem může být ale to, že právě díky pohodě budete mít tendenci odkládat svoje některé povinnosti, zejména tam kde vás termíny ještě doslova nehoní.
Od středy si pečlivě kontrolujte veškeré písemnosti, které se vztahují k vašemu majetku, financím - například výpis pohybů na vašem úvěrovém kontě, etc..Až do neděle bude rozumné kontrolovat i platby daní, pojištění, neb i to jsou oblasti, kde můžete narazit na nějakou nesrovnalost.
Jako jedno z mála znamení horíte v pátek starosti za hlavu , pustíte si hned po obědě koledy a jste-li hudebně nadaní, překvapíte okolí i vlastní produkcí. Mnozí Lvi večer budou trávit s dětmi v ulicích a tentokrát budete svoje ratolesti podporovat i v lumpárnách !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Ti kteří žijí v trvalém vztahu mohou počátkem týdne prožít něco jako druhé líbánky. Nezadané Panny, mají šanci potkat člověka, který vám bude nejen sympatický ale hned k němu pocítíte velkou náklonnost..
Kontrakty, obchodní dohody, smlouvy a jejich platnost...se mohou rozplynout jako pára nad hrncem od středy do neděle. Skřípat to může i v intimním partnerství neb potřeba svobody jednoho z vás se samozřejmě tomu druhému líbit nebude.
V pátek nepodepisujte v žádném případe listiny týkající se nemovistostí a je jedno zda jste prodávající či kupující. Dokonce se můžete stát obětí podvodníka který podcení či nadhodnotí prodávanou/kupující nemovitost. Prospěje vám věnovat se naopak zejména v podvečer dříve narozeným z vaší rodiny a svým nejbližším - budou mít pro vás neobvyklé Mikulášské překvapení !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Domov a rodina se stanou vašim středobodem počátkem týdne, a možná se v zaměstnání nejednou podíváte na hodinky, neb budete nedočkaví kdy už skončí pracovní doba. Prostě se domů budete těšit, a dokonce odoláte velmi lákavému pozvání vyrazit večer do města za kulturou.
Utlumit případné pocity úzkosti či nervozity nějakou činností se snažte od středy až do neděle. Nervy totiž můžete mít napochodu díky chaosu a horečnému spěchu v zaměstnání. Pokud máte monotonní práci, sedět či vydržet stát na jednom místě pro vás až do neděle bude problém. Pozor si dejte na chyby v úředních listinách, nebo další variantou je možnost ztráty nějakých listin.
Pokud v pátek budete něco vážnějšího projednávat se sousedy či sourozenci, mohou nastat zmatky neb se budete vyjadřovat tak nejasně, že si to mohou vyložit posvém a ve váš neprospěch ! Prohlédněte si knihy s říkankami o Mikuláši - večer se s nimi blýsknete před příbuznými !




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne se asi nezastavíte. Pořád něco budete zařizovat a je možné, že se vám povinností s nutností pochůzet bude vršit stále víc, takže smluvené schůzky s přáteli budete muset odložit na konec týdne.
Velkou opatrnost věnujte tomu jak se vyjadřujete od středy až do neděle neb komunikačně můžete sami sobě působit komplikace. To co druhým budete sdělovat totiž bude mít obvykle dvojí výklad, a díky tomu sami sebe můžete přivádět do trapných situací, či budete rozpačití. Pokud máte děti, zjistíte že se chovají daleko bezprostředněji, a nejednou si asi řeknete že jsou to darebáci. Pokud máte nějaké finanční investice, se ziskem si nebudete jisti neb pohyb ceniny bude připomínat horskou dráhu - nahuru, dolů...
Cokoliv se bude v pátek točit okolo financí a bankovních účtů - pečlivě si každou položku prohlédněte a porovnejte například s fakturou. Týká se to ale i účetních dokladů neb váš laxní přístup může znamenat založení listin které budete další týden potřebovat ! Naopak se tento den předvete svým nejblížším Mikulášskou koledou neb šetřit nebudete !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne si opakujte, že máte-li plné bankovní konto ještě neznamená, že musíte koupit všechno co uvidíte ! Myslete na zadní kolečka - Vánoce se blíží ! Podnikatelé dokonce budou mít tendenci k lajdáctví ve vztahu k účetnictví firmy - alespoň si účetní doklady dávejte do jednoho šuplíku !
Nestabilita atmosféry doma vám může dělat vrásky na čele od středy až do neděle. Dokonce se nedá u některých Střelců vyloučit nutnost bydlet některé dny mimo domov. Je i možné, že někteří pocítí odcizení příbuzných, anebo zatoužíte být nezávislí a nebýt pod vlivem rodičů.
Ale v pátek ani nebudete muset mluvit či dokonce dávat nějaké příkazy - jakoby lidé vždy vytušili co chcete a dostanete vždycky to na co jen pomyslíte ! Pěkné - což..?? Jen abyste ale vy nezapoměli že je Mikuláš - můžete se totiž lehce někde při dobrém moku zapomenout !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne vám doslova rozmrzne srdíčko a navíc na všechno dění okolo sebe se budete dívat optimisticky, ikdyby trakaře padaly! Budete z vás vyzařovat velký klid a tak se nedivte, když se na vás někdo obrátí o radu, pomoc. Pocítíte dokonce daleko větší chuť na lásku a všechny radosti života !
Opatrnost při cestování a zejména při jízdě autem bude nutná od středy až do neděle. Hlavou se vám bude honit spousta nápadů, ale bude jich tolik že můžete jednat zmatečně neb je jasné že vše hned uskutečnit nepůjde. Velice zajímavá situace může nastat v sousedských vztazích neb se k vám budou hrnout klepy a asi budete muset několikero partnají navštívit a ujasnit si situaci.
Pátečního Mikuláše si užijete neb vaše představivost doslova "pojede na plné obrátky" ! Dovedete se navíc soustředit pouze na to, co bude důležité a ostatní hodíte za hlavu ! Pravdou je že v mysli se občas budete oddávat stavění "vzdušných zámků" al to jak vám tak i lidem okolo vás přinese dobrou náladu a atmosfétu tajemna !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne vás bude muset někdo občas popostrčit, neb budete pomalí, leniví, vše budete odkládat na "potom"...Můžete ale  sami sobě nadělat problémy, tak se snažte alespoň dotáhnou do konce věci které nemají odkladu, nebo se na vás další dny nahrne spousta nedokončených záležitostí. Pozor i na nestřídmost - budete mít tendenci přejídat se !
Od středy až do neděle buďete obezřetní ve všem co se bude týkat účetnictví, financí, peněžních transakcí. Můžete zaměnit čísla účtů, a peníze odešlete jinému příjemci, nebo udělat chyby v účetnictví - a dohledávat mylné položky můžete ještě během víkendu. Finance povšechně se mohou stát vaší malou noční můrou. Přijmy se kterými totiž budete počítat stále nebudou přicházet.
Naprosto přesně odhadnete náladu lidí okolo sebe v pátek. Což se vám bude hodit neb zejména ti osamělí budou mít v srdíčku nostalgii a vy je nenecháte na pochybách že jste vždy připraveni jim pomoci, když to bude třeba. Vlastně ani nemusíte kupovat pro své přátele a nejbližší dárky k Mikuláši neb to jak se k nim budete chovat pro ně bude tím nejlepším darem !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

S veselou náladou a úsměvem na tváři se probudíte do tohot týdne a občas dokonce budete skotačit, a to doslova. Je jasné že nejeden večer vás pohltí ruch velkoměsta, a to vám tentokrát bude velmi prospěšné neb velmi uvolněně budete komunikovat a díky tomu navážete nové a dá se napsat pro vaši budoucnost velmi přínosné přátelství.
Od středy vás zahltí velké množství variant kudy by se mohl ubírat váš život, profese...Až do neděle se ale snažte držet toho co máte jisté, jinak vás začne ovládat nervozita, ba dokonce úzkost, neb se budete snažit rychle využít všeho co se vám nabídne...Proto se držte hesla - lepší vrabec v hrsti než holub na střeše !
Zejména umělecky nadaní budou v pátek na Mikuláše doslova zářit neb pokud budete vystupovat např.na veřejnosti, dostanete se druhým do podvědomí, prostě budete mít úspěch. Pro některé Rybky může tento den sloužit něco jako odrazový můstek pro budoucí kariéru !