Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. týden 2009

11. 4. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 15. týden od 13. 4. do 19. 4. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Berana
a setrvá zde až do 20.4.2009 kdy krátce po půlnoci 0:54hod SELČ
vstoupí do znamení Býka a setrvá zde do 21.5. 00:02 hod.

Merkur
je ve znamení Býka a setrvá zde až do 1.5. neb v tento den vstoupí do znamení Blíženců, ale protože bude mít retrográdní pohyb,
do znamení Býky se opětovně vrátí 14.5. v 1:22 hod a setrvá zde až do 14.6.


Venuše
je ve znamení
Berana a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení
Ryb
kde setrvá do 22.4.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009.


 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vaše kreativita se bude celý týden neustále zvyšovat. Pravdou je to, že kariéra a ambice trošku ustoupí do pozadí. To neznamená že byste ztráceli motivaci - ale začnete upřednostňovat i duchovní stránky života - uvědomíte si totiž že klid v duši je pro vás vlastně to nejdůležitější. Můžete si dnes dokonce říct, že nějak změníte svůj životní styl. Nespokojenost a pěkně nahlas dáte najevo během víkendových dnů zejména v případě, že budete zaskočeni větším výdajem. Než ale cokoliv vyřknete, zvažte,jaký podíl na tom máte vy sami - zda jste nepřehlíželi například nějaký často porouchový přístroj ve vaší domácnosti, či špatně těsnící kohoutky etc...



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Po celý tento týdne nikoho nenecháte na pochybách že máte srdce na pravém místě. Dokonce se díky tomu budou mnozí snažit zapojit do nějakých charitativních akcí. Pravdou je ale to, že vás může mírně vyčerpávat velké množství lidí okolo vás. Dopřejte si proto každý den až do neděl pravidelnou relaxaci o samotě ! Uprostřed týdne si opakovaně budete lámat hlavu nad tím že se s lidmi okolo sebe nedohodnete ani na tom, který je den...navíc často budete nestíhat a na schůzky etc..budete chodit se zpožděním...Merkur ve vašem znamení  vám dává již od 9.4. spoutu nápadů - ale díky konstelacím během víkendu byste si měli odpustit sarkastické poznámky na adresu druhých. Navíc cokoliv řeknete někdo může překroutit ! Pozor si dejte při jednání s mladšími lidmi - vaše nápady a vize narazí na jich nevyvratitelnou logiku.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Máte před sebou 7 dní, ve kterých vás budou vábit okultní témata, vše mystické, nadpřirozené. Ale ani to nezabrání tomu, že uprostřed týdne občas okolo sebe pocítíte velmi dusnou atmosféru. Přátelé vás něčim vytočí, intimní protějšek se bude mračit. I nějaké finanční nesrovnalosti mohou být příčinou vaší až přehnané ustaranosti ! Bude se jednat o krátkodobý vliv - takže se snažte udržet svoje emoce pod kontrolou. Během víkendu se velice často zamyslíte, myšlenkama se budete ""toulat po hvězdách"" a unikne vám hlavní proud diskuse, takže když už se do nějakého rozhovoru vmísíte, budete připomínat "Mimoně z Mimoňova" protože ""oni o koze a vy o voze""..



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zkraje týdne doma mnozí uspořádáte nějakou rodinnou slavnost, ale mnozí vsadí na přátele a je fakt že právě filozofické klábosení či rozebírání politické situace bude oblast, kde budete ve svém živlu. Máte-li svoji druhou polovičku v cizině, nedivte se když náhle zazvoní zvonek a intimní protějšek bude stát za dveřmi. Uprostřed týdne budete navenek dělat dojem že jste v klidu, ale dušička se vám bude bouřit. S intimním partnerem / partnerkou se můžete licitovat o naprosto nepodstatné věci - a podnikáte-li, vůbec nebudete brát ohled na názory společníka, obchodních partnerů..etc...Zvláště během víkendu si dejte pozor na to jak komunikujete s ostatními, zejména s přáteli! Nejednou je totiž uvedete do rozpaků, neb ať již tématem rozhovoru bude cokoliv,vždy sklouznete elegantně "jinam" ale svůj názor neřeknete.Problém nastane,když vás na to někdo upozorní. Odseknete a ještě přidáte ironickou poznámku.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Jarní atmosféra vás v tomto týdnu nejednou přivede k nějaké knize či informaci, a vy se budete snažit pochopit některé dávno zapomenuté zvyky a obyčeje, které dodržovali naši předkové. Dokonce mnozí trošku změní svůj názor na náboženství a víru. Pokud se vám nezadaří uprostřed týdne v zaměstnání, nepodezřívejte kolegy ani je neobviňujte, že za to mohou oni. Příčinou bude totiž fakt, že nápad bude následovat okamžitá ale nepromyšlená akce. Požádá-li vás kolega o pomoc - odmítněte - bude vás chtít využít a přehodit svůj díl povinností na vaši hlavu..! Během víkendu se držte hesla - mluviti stříbro ale mlčeti zlato. Naprosto neškodnou poznámkou si můžete rozkolíbat svoji kariéru. Pokud si nebudete na 100% jisti, raději nic nekomentujte,a například rozhovorům s nadřízenými byť po telefonu se obloukem vyhněte !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Běžně jste velmi racionálné osůbky, ale tento týden budete velmi citliví na věci mezi nebem a zemí, a až do 19.4. vás citlivost a vnímaní nadpřirozených doslova "polapí".. . Začne vás dokonce vábit vše spojené s magií, okultismem a jevy které nelze racionálně vysvětlit. Uprostřed týdne zvyšte pozornost ve všem ve vztahu k financím a zkontrolujte si i jak se "daří" vaší nedávné investici. No..a když budete v tom kontrolování, popovídejte si se svými potomky...Asi vás moc nepotěší např. svými školními výsledky..
Během víkendu važte slova, neb se můžete podřeknout, horší variantou mohou být sarkastické poznámky. Nenecháte si nic líbit, zejména pokud něčí zcestné názory překročí vaši toleranci. Vyhýbejte se zejména diskusím o náboženství a politice nebo se ""vám nevyhne" bolest žaludku..!
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Vaše vztahy po celý týden mohou mít nádech něčeho tajemného. Zejména v intimních vztazích můžete mít pocit že si prožíváte jakési mystické období a to se týká i sexu ! Dokonce mnozí prožijí jakési vzkříšení manželství - zejména ti kteří měli v posledním období pocit, že ze vztahu se nějak vytrácí něžnosti. Ve čtvrtek a v pátek bude rozumné naplánovat si aktivity na celý den a nenechat se ničím a nikým rozptylovat. Zlom ve vaší pohodové náladě mohou během víkendu vyvolat nečekané pracovní povinnosti. Je pravdou že se vám trpělivosti dostávat nebude,a svoji nevoli dáte najevo. Raději zatněte zuby, slovně zejména línější kolegy či toho, kdo zaviní že i např.v neděli budete nuceni pracovat nekomentujte !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Přátelské vztahy se spolupracovníky pro vás budou tento týden přednější než osobní ctižádost. Jsou to pro vás i dny ve kterých opět najdete společnou řeč i s nadřízenými. To vám také umožní prožít s kolegy spoustu veselých chvil a konečně se dozvíte něco i z jejich soukromí. Uprostřed týdne vás příbuzní mohou zahrnout svými problémy. Nenechte se do jejich patálií moc vtahovat neb čas bude utíkat a vy si nedochvilností můžete následně nadělat problémy sami sobě. Nějaký zádrhel se objeví i v případě že studujete. Během víkendu nevěřte řečem ba klepům, které se k vám donesou "z druhé ruky" a pokud se jakákoliv infomace bude týkat partnerství - okamžitě brzděte ! Budete mít totiž nakročeno si hned všechno s intimním protějškem či společníkem ve firmě vyříkat a ostřejším slovníkem byste nešetřili ! Navíc byste svým obviňováním byli "vedle jak ta jedle" !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Až do 19.4. budete pociťovat zvýšenou kreativitu a hravost, zvýší se i vaše představivost, což se bude hodit zejména těm z vás kteří máte děti. Na vaše vypravění pohádek se budou každý večer těšit ! Jedná se o skvělé dny ve kterých svoji lásku budete dávat otevřeně najevo - no a nezadaní Střelci dostávají šanci k seznámení a vězte že to bude za velmi neobvyklých okolností ! Uprostřed týdne se nejednou podíváte do peněženky či na zůstatek svého bankovního konta. Zaskočí vás totiž nečekaný výdaj a vy prostě nebudete mít daný obnos v hotovosti k dispozici. Smutní budete i z toho, že vás mnohé zklame někdo z přátel, kterého požádáte o pomoc. Během víkendu se snažte okolo sebe vytvořit příjemnou atmosféru. Pokud se totiž dostanete pod tlak, klidně použijete lži a vykrucování. Zejména se vyhýbejte tématům okolo společného majetku a společných financí - to jsou témata ve kterých s vámi nebude radno ani zalaškovat, hned bude oheň na střeše!

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vkročili jste si do období, ve kterém pocítíte velkou sounáležitost s rodinou, s předky, kořeny vaší rodinné linie. Až do 19.4. se budete snažit využít každou chvilku abyste si mohli povídat s dříve narozenými, prohlížet stará alba a je jasné, že se to neobejde bez vzpomínání na ty, kteří odešli za světlem. Uprostřed týdne bude nejrozumější, když si dáte pusu na zámek, neb svojí kritikou sem tam někoho pěkně naštvete...Hlavně v pátek si připomeňte, že láska je ""koření života""! Jakmile se něco okolo vás začne dít během víkendu, budete připomínat ""komentátory"" neb velmi vtipně vše hned ohodnotíte. Humor vás přejde v momentě když vaše ratolest či intimní protějšek udělá to samé, ale svůj komentář namíří na vaši osobu - to asi jen tak nevydýcháte..!



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Často se myšlenkama vznášíte, ale až do 19.4. si naplno užijete svojí intuice, obrazotvornosti, všeho co nelze vnímat pěti smysly. Pokud je vaše profese nějak propojena s uměním - budete na výsluní, a pokud se živíte nějakou formou komunikace nevyjímaje psaní - vaše nápady nebudou mít konkurenci ! Uprostřed týdne se řiďte selským rozumem ! Někdo, patrně soused či kdosi z příbuzných...vám bude udílet "rádoby moudré rady" jenže když se dle toho budete řídit, zjistíte že jste vedle jak ta vedle. Nespekulujte zda to dotyčný bude dělat schválně - spíše se zamyslete "proč"...O víkendových dnech si s vámi jen tak v klidu nikdo nepopovídá. Do všeho budete vnášet emoce. Rodina to s vámi nebude mít lehké - zejména ti dříve narození by se vám měli vyhnout neb stejně nebudou chápat, co jim to vlastně vykládáte !
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Až do 19.4. si budete muset dávat pozor  neb můžete velmi nepromyšleně začít utrácet. Myslete na zadní kolečka - po tomto termínu se může udát malá domácí nehoda a vám mohou chybět peníze na koupi nového spotřebiče...etc..Pokud jste opomněli uhradit zálohu na daň či platbu pojistného etc...uprostřed týdne vás může překvapit výzva k okamžitému uhrazení. Nebo vás může naštvat porušení dohody kterou jste s někým uzavřeli - pošle vám méně peněz než máte uvedeno na smlouvě etc. Během víkendových dnů nejednou sami sebe překvapíte netrpělivostí, dokonce i netolerantností ! Zaskočit vás může i nepříjemná informace, což okamžitě budete dosti nevybíravě komentovat. Může se jednat o pomluvu - možná že jste o někom mluvili za jeho zády vy a vše se provalí anebo o vás ""cosi řekne kdosi"" jen jak se vzdálíte od skupinky diskutujících sousedů či příbuzných...Ku tomu vy abyste měli pokoj všemu dáte korunu, neb jako výmluvu použijete nějakou lež !