Jdi na obsah Jdi na menu
 


42. týden 2008

13. 10. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 42. týden od 13. 10. do 19. 10. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
v pondělí 22.9.2008
v 17:54hod...vstoupilo do znamení
Vah...
tedy nastala
Podzimní rovnodennost...
a ohlasil se nám astronomický podzimu...
Rovnodennost proto že den a noc mají stejnou délku.
Ve znamení Vah Slunce setrvá do 23.10.2008...

Merkur
setrvá ve znamení Vah až do 4.11.2008.
Ve středu 24. září se Merkur otočí do retrográdního směru,
přímý směr nabere 15. října...

Venuše
opustí znamení Vah 24.9.2008 a vstoupí do znamení Štíra
kde setrvá do 18.10.2008

Mars
je od 4.10.2008 ve znamení Štíra, kde setrvá do 16.11.2008.

Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr.
2.11.2008 ráno nabere opět přímý směr.

Pluto
je ve znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....


Do nového týdne se probudíme s dorůstající
Lunou...
V úterý 14.10. ve 22:02 hod
totiž Luna zazáří v plné síle
neb nastane
Úplněk
kterému vládne bohyně Héra, Diova manželka,
ochránkyně domova a rodinného krbu...
To znamená, že Luna doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce....
Luna bude ve znamení Berana
a bude stát naproti Slunci (opozice)ve znamení Vah....

Váhy vždy hledají harmonii,
a naopak znamení Berana nabádá k akci.
Proto v úterý můžete cítit netrpělivost či únavu.
Bude to tím, že v sobě budete řešit nějaký kompromis...
 
Ale večerní Úplněk
nás doslova popostrčí,
neb samo znamení Berana nemá rádo prodlevy a přešlapování na místě.
Navíc vždy hledí spíše dopředu, takže mnozí necháme za zády
""něco z minulosti""...
Slunce ve Vahách se postará o to,
abychom jednali diplomaticky,
Neptun nám poskytne inspiraci,
našim rozhodnutím dá vzlet a křídla,
udělá prostor našim osobním plánům ! 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Luna bude od pondělního dopoledne ve vašem znamení a v úterý večer dospěje k Úplňku. Je to pro vás šance něco si přát neb můžete své sny zhmotnit a dostat to co chcete...! Mnozí Berani se dočkají spokojenosti i díky tomu, že se jim konečně začne vracet úsilí, které v nedávné době vložili do nějaké práce, projektu, etc...
Kontrolu nad svými city budete mít uprostřed týdne. Zejména čtvrtek je skvělým dnem pro uspořádání financí - ujasníte si kde plýtváte. Hospodárnost se stane tématem celého dne a je možné, že dokonce zrušíte nějakou objednávku z katalogu z předchozích dnů.
Během víkendu budete tak citliví, že neodmítnete žádnou prosbu. Je dokonce možné, že budete pomáhat sami ze své iniciativy tam, kde vás o to nikdo nepožádá. Ohlídejte si proto, aby se někdo z blízkých příbuzných na vaší pomoci nestal závislý ! Pokud uslyšíte v noci halekání, bude to váš soused, který přebere..



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Ještě v pondělí budete plni pracovního nadšení, ale již v úterý popoledni byste mohli být podráždění, nerudní a večerní Úplněk lehce zacloumá vašimi emocemi, tak, že můžete pociťovat nostalgii a snadno se necháte zlákat ostrým mokem.
Naopak váš střízlivý a realistický pohled "na svět" od čtvrtka zvýší vaši odpovědnost a spolehlivost. Saturn vám dá i schopnost dostat do rovnováhy požadavky vašeho profesionálního života a kariéry s vašimi osobními potřebami. Bude to pro vás velmi užitečné neb se další dny nebudete cítit stresovaně.
Během víkendu bude vaše vládkyně Venuše na posledním stupni znamení Štíra, což je malým varováním ! Partnera můžete sledovat ostřím zrakem a přemýšlet, jakým dílem se podílí na hromadění majetku...A pokud zjistíte, že do kasy dává míň než vy, může vám zaskočit a problémy s krkem a polykáním vás může trápit ještě v pondělí ráno. Tak pozor na to, abyste majetek neupřednostňovali před citem a láskou !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Úplněk v úterý večer je naprosto skvělý pro zklamaná Blíženecká srdíčka...Můžete se setkat s člověkem se kterým jste prožili spoustu krásných chvil, ale vaše cesty se minuly... a tento den se vám opět vrátí do života...Usmíření a to velmi romantické zažíjí ""rozhádaní"" Blíženci...
Saturn s Lunou zklidní uprostřed týdne vaše poletování - nebudete se sami sobě "plést pod nohy"...Naopak se nad každou akcí dopředu zamyslíte. Protože si práci dobře zorganizujete, zbyde vám dostatek času který věnujete domácím záležitostem - a nebudete se vyhýbat ani bolavějším tématům..
Během víkendu se snažte držet nohy na zemi neb vás to bude zanášet do světa snů a fantazie ! Poslouchejte pečlivě svoje tělo - naznačí vám zda nemáte nějaký zdravotní problém. Týká se to zejména žaludku !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Úplněk v úterý bude obrovská podpora pro vaši kariéru a ambice. Mnohým přinese nové klienty nebo dostanete nabídku nové práce, etc...A někteří Raci získají podporu a záštitu pro svůj profesní růst od vlivného člověka...
Další dny si ujasníte nedávné nedorozumnění s někým z přátel. Nápomocna vám bude i rada někoho staršího...anebo moudřejšího... Upozorní vás, že ani vy nejste vždy stoprocentní a tak by bylo pošetilé to chtít od druhých...
Sentimentální a citliví budete budete během víkendu. Zejména těm kteří se živí nějakou formou umění to ale přijde vhod, neb to bude nepřeberné množství inspirace - tak si vše zapisujte ať pro jedno nezapomenete na druhé !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Úplněk v úterý mnohým vnukne myšlenku změnit bydlení a nezůstane jen u myšlenky. Rozjedete se na prohlídku nabízených nemovitostí, a dlouho do noci budete sedět nad fotografiemi a vybírat s rodinou tu ""nejideálnější""..!
Uprostřed týdne vám nadřízení dají najevo, jak si váží vaší spolehlivosti a loajality ! Mnohým bude i nabídnuto postoupit a zlepšit si své postavení - ale nebude to zadarmo - budete muset přijmout daleko větší díl zodpovědnosti.
Víkednovými dny projdete doslova se srdcem na dlani. Pokud se dozvíte o nějaké nepříjemnosti ve svém okolí, a zjistíte že můžete pomoci, nebudete váhat ani chvilku. Dokonce se mnozí Lvi rozhodnou zapojit do nějaké humanitární organizace.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pokud jste žádali o půjčku, hypotéku, dotaci, etc...měli byste obdržet kladnou informaci počátkem týdne. Může se ale jednat i o finance které musel ve váš prospěch řešit soud - počínaje alimenty a konče vyrovnáním majetku s bývalým partnerem..i třebas obchodním...
Zejména obchodníci si od středy moc neposedí v teple kanceláře - obchod který vám bude nabídnut vás totiž zvedne ze židle a klidně budete cestovat i do zahraničí neb se bude jednat o velmi lukrativní nabídku ! Vedete-li nějakou soudní při, vše se začne obracet ve váš prospěch !
Víkend bude skvělý pro všechny Panny a Panáčky, ale ti kteří se živí hudbou nebo nějakou formou umění, mohou udělat velký profesionální skok ! Co je skvělé - naprosto otevřeně budete hovořit o svých citech, snech...Navíc vám nebude vadit že domácnost není úplně ze škatulky - prostě dáte přednost posezení s lidmi které máte rádi před mytím nádobí...etc..


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud v úterý slavíte narozeniny, součástí vašeho ročního horoskopu bude Úplněk, který nastane večer...Další rok bude pro mnohé obdobím splněných přání a dokončení záležitostí, na kterých jste dlouhodoběji pracovali. Pro mnohé to bude ale i období naplněné dobrodružstvím neb si dáte nějaký "nestandartní cíl" a neuhnete dokud se na pomyslný vrchol nevyšplháte !
Pokud někomu dlužíte - uprostřed týdne budete mít schopnost najít prostředky jak dluhy umořit...Platí to i opačně - pokud někdo dluží vám, nebude se vyhýbat zodpovědnosti, a peněžní závazek vám vyplatí do posledního haléře..
Během víkendu se vám někdo zalíbí svým vystupováním a vy jako papoušci můžete napodobovat jeho gesta, slovní obraty, etc...Venuše bude na posledním stupni znamení Štíra, což je malým varováním. Může vás popadnout myšlenka že si vás lidé budou víc vážit když dáte najevo co všechno vlastníte - což by byla velká zmýlená - budou to brát jako vaše vychloubání !
Ohlídejte si pitný režim, vaše ledviny budou mít  ""pohotovost""..!!



H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Odpočinout vás nenechá Úplněk v úterý. Pracovní termín dokončení práce či projektu na mnohé bude tlačit tak že si nenajdete ani chvilku na svačinu - což by se nepříjemně mohlo projevit na vašem zdraví v následných 14-ti dnech !
S partnerem se snadno dohodnete uprostřed týdne, a vlastně se shodnete na všem - i na tom - v čem jste ještě minulý týden nemohli najít společné řešení tak aby spokojenost byla oboustranná. Vnese to harmonii do vašeho partnerství, opět ucítíte jistotu a pevnou půdu pod nohama !
O víkendových dnech budete tak velkorysí, že půjčíte peníze i nepříteli ! Problém může vzniknout pouze více cilivějším Štírům, neb si můžete začít stavět doslova vzdušné zámky...V každém případě vzroste vaše sexuální touha a sex bude doslova "mystický"...!


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Romantiku a něžné švitoření vám nese Úplněk v úterý. Nezadaní konečně dostanou odvahu dát najevo své city a oslovit osobu po které již delší dobu pokukujete. Zadaní si uvědomí správnost své volby a mnozí začnou plánovat přírustek do rodiny...
Bouřlivá atmosféra v zaměstnání se uprostřed týdne jako mávnutím proutku uklidní. Pozitivně to zapůsobí na vaši psychiku i zdraví. Mnozí Střelci se dokonce rozhodnou pro zdravější stravu - a věřte že i malá dieta vám velmi prospěje !
Pokud máte s intimním protějškem mezi sebou nějaké tajnosti, o všem si v klidu popovídáte během víkendu. Uleví se vám oběma neb svědomí občas ""může bolet" !!! Napadne-li vás si ale večer zpříjemnit alkoholem, zůstaňte pouze u jedné skleničky neb by vás pozlobila ""kocovina""..!

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Úplněk v úterý vám přivede do života rádce a může to být  někdo z příbuzných či velmi vlivná osoba...kdo vás nasměruje a poradí jak časově zvládat svoji kariéru i domácí povinnosti.  Někteří Kozorozi budou muset zatnout zuby, neb prostějšek se začne kroutit nad některými změnami.
Jste-li nezadaní, ve čtvrtek večer to již platit nemusí neb mnohé doslova uzemní "láska na první pohled " a věřte že pokud se vám podaří vztah navázet - nebude se jednat o žádný krátkodobý flirt ! Máte-li děti, udělají vám uprostřed týdne velkou radost svým úspěchem !
To že vám šli kolegové i nadřízení poslední dobou na ruku, bylo pouze předehrou. Během víkendových dnů se mimochodem dozvíte o změnách na pracovišti a následně se můžete potýkat s bolestí krční páteře jak budete nevěřícně kroutit hlavou. Splní se vám totiž sen...Povýšení a renovaci vaší kanceláře oslavíte !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátek týdne pro mnohé může být velmi vzrušující - neb cestování máte rádi - a Úplněk v úterý mnohým nahraje šanci jak si splnit svůj dávný sen ! Někteří Vodnáři totiž dostanou nabídku na cestu či studijní pobyt do velmi exotické země...
Nějaká událost doma vám uprostřed týdne opět připomene, jak je pro váš klid a pohodu důležitá harmonie domova, nekonfliktní vztahy s ostatními. U srdce vás bude doslova hřát pocit, že máte okolo sebe rodinu o kterou se můžete opřít !
Víkend bude mít romantický nádech, což se odrazí zejména ve vašich vztazích. Žijete-li v dlouhodobějším partnerství, budete si připadat jako na první schůzce !  Děti vás mohou překvapit svojí fantazií a tak je možné, že večer budou pohádky vyprávět oni vám !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Úplněk v úterý vám dává šanci prodat - tedy zpeněžit nějaký projekt, na kterém jste trávili mnoho týdnů. Nejenže si tím finančně velmi polepšíte, ale zvýší se tím i vaše profesní prestiž a pověst.
Další dny vám vaše každodenní práce půjde od ruky. S dobrou radou přijde někdo ze starších příbuzných - může to být teta, babička...Z jejího vyprávění budete čerpat rady ještě několik následných dnů !
Během víkendu si uvědomíte, jak nepostradatelný je pro vás domov, kontakt s příbuznými, s rodiči, prarodiči. Dají vám najevo jak jsou rádi ve vaší blízkosti a možná i to jak je bolí, když odcházíte. Což ve vás zvedne velkou vlnu emocí, protože zase naopak vy si uvědomíte, že domov je pro vás nenahraditelná oáza klidu a bezpečí...i útočiště, když se dostanete do problémů.