Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. týden

4. 2. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 6. týden od 4. 2. do 10. 2. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je od neděle 20.1.2008 17:55hod ve znamení Vodnáře.
Merkur je ve znamení Vodnáře do 14.3.2008.
Od pondělí 28.1.2007 má retrográdní směr.
Venuše je ve znamení Kozoroha.
Mars je retrográdní ve znamení Blíženců.
Jupiter je od úterý 18.12.2007 ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto v sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupil do znamení Kozoroha.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Dny tohoto týdne jsou pro vás šancí znovuoživit či omladit vaše společenské kontakty, ale také rozpoznat hodnotu vašich přátelství a jakýchkoliv vazeb povšechně. Svým způsobem vám to otevře oči a vy se můžete distancovat od některých společenských kontaktů i přátel neb zkušenosti z minulých období uvidíte naprosto jasně, bez příkras, a díky tomu přesně rozpoznáte co vás v předchozím období brzdilo či nesprávně směrovalo.
Zejména ve čtvrtek při NOVoluní máte možnost vidět""do budoucnosti"" a udělat zásadní rozhodnutí. Může se týkat vašeho zapojení do nějaké skupiny, spolku, neb NOV zvýší vaši potřebu cítit sociální jistoty, být oceneněni ostatními.
Pro některé Berany se ale čtvrtek může stát nejhorším dnem týdne, neb  nějaké zjištění může znamenat i razantní ukončení nějakého přátelství, což vám na náladšě nepřidá, ale útechou vám bude to, že jste se konečně zbavili břemene, které vás pouze vysilovalo.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Jakékoliv vaše chyby ve vztahu ku kariéře odhalí tento týden. Je možné že se budete muset nad tím, zda laťka kterou jste si stanovili a rozhodli dosáhnout není příliš nízko, ale může to být i naopak, že je příliš vysoko a vy na ni prostě nedosáhnete. Výsledky budete sklízet v příštích měsících tak nic nepodceňujte a hlavně sami sebe nepodceňujte ani nepřeceňujte, buďte k sobě upřímní ! Máte totiž skvělou možnost rozvinout své profesní plány, přesně si určit cíl osobní kariéry ale vše musí mít reálný základ. To si připomeňte zejména během čtvrtečního NOVoluní neb tento den sice pro vás platí heslo - odvážným štěstí přeje ale snažte se, aby se vaše jednání a rozhodnutí nepodobalo pohádce a vy jste se další měsíce nehonili za nějakým snem který nechytíte. Mnohé také bude záviset na tom, zda budete schopni najít rovováhu mezi svými profesními cíly a domácím životem. Nic se z daných oblastí nesnažte upřednostnit !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Napřetřes přijde tento týden vaše vzdělání, životní filofie a jak to vše uplatňujete ve svém životě. Může to být i tak, že se seznámíte s lidmi, kteří vám jakoby pootevřou oči svými naprosto odlišnými životními zkušenostmi. Zejména během NOVOluní a částečném zatmění Slunce ve čtvrtek můžete pocítit doslova touhu skoncovat se stávajícím životem, poznávat nové počínaje informacemi a konče neznámými kouty světa. Pravdou je to, že každý den - jak se bude blížit právě zmiňované NOVoluní, se bude zvyšovat vaše nesoustředěnost ale taky nespokojenost neb jako v zrcadle uvidíte váš život a asi si v duchu řeknete, že jste zažili málo dobrodužství. Rozhodnete se, že další dny se prostě nějakou aktivitou odpoutáte od denní rutiny a může to být např.cestování.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nejednou si tento týden položíte otázku, zda vaše životní úroveň je stejná jako u ostatních lidí ve vašem okolí ale také zda váš sexuálné život něco nepstrádá...Můžete se díky tomu začít zajímat o nějaký druh zajištění vlastní osoby a to třeba formou životního pojištění. Otázky zda máte zabezpečený domov proti případným kalamitám může přijít taky napřetřes. Ale celým týdnem se bude prolínat i téma intimností a všech úrovní sdílení, což vystoupí razantně do popředí ve čtvrtek během NOVoluní. Tento den vám také nabízí skvělé podmínky odstartovat něco většího ve vztahu k financím, počínaje půjčkami, úvěry, ale mnohý Rak či Račice si uvědomí, že je nejvyšší čas udělat si pořádek v dokladech, účetnictví, a to jak ve firmě tak i doma.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Partnerství se stane hlavním trématem tohoto týdne. A nemusí jít pouze o vaše manželství - intimní partnerství, ale vztahy povšechně, tedy i například jak jste na tom se společníky pokud podnikáte etc..Zejména ve čtvrtek budou výše uvedená témata velmi aktuální ! A jste-li nezadaní máte skvělé šance navázat vztah, pokud jste vázaní tak stávající něčím vylepšit anebo změnit. Uvědomíte si totiž jak velkou máte potřebu na někoho se spolehnout, o někoho se opřít.
Pro mnohé Lvi to může ale také znamenat že vztah uvidíte konečně v přesných obrysech a ty mohou být jak příjemné tak i nepříjemné. To může být pro mnohé dokonce jakýmsi impulsem osvobodit se od některých omezení, zbavit se limitů, zábran, které vám sice poskytovali pocit bezpečí ale vy to nyní budete cítit jako "klec".


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Ačkoliv jste od přírody zvyklí vypiplat vše do sebemenšího detailu, tento týden to může být s vámi až k nevydržení. Naštěstí si díky zatmění a NOVOluní ve čtvrtek postupně začnete uvědomovat, že potřebujete změnit některé staré zvyky, opustit zaběhlou denní rutiny. Vaše snaha bude zorganizovat si domácnost a pracovní povinnosti tak, aby zde nastala rovnováha a vy jste ani jednu oblast nezanedbávali. Mírně kritickým dnem je pro vás právě čtvrtek, neb vás velice snadno vytočí, vyprovokuje..i naprostá banalita a to bude jasný signál, že byste měli začít posilovat jak svoji psychičku tak i fyzickou kondici, změnou životosprávy, dietním režimem, etc...Další měsíce vám změnu každodenního života vrátí i s úroky !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Dny tohoto týdne jsou pro vás malou životní školou neb vše vás bude směřovat tak, abyste se zbavili strachu a občas podstoupili i nějaké riziko. Tak se snažte v sobě najít odvahu neb jen tak můžete najít vlastní individualitu a tvořivost ! Změníte osobní přístup k lidem okolo sebe, uvědomíte si, že ustupovat protože máte někoho rádi je alibistické a nikam nevedoucí a že svoje pocity musíte oddělit od svých životních cílů. Zejména ve čtvrtek hned od rána vás budou opanovat romantické sklony, dokonce začnete trousit vtípky. Jak se bude pomalu stmívat,čím dál víc bude napovrch vystupovat hravost ale taky vášeň! Asi vás nejeden člověk upozorní, že pohodou doslova záříte! A vy si tento den uvědomíte, jak pocit sebedůvěry a tím pádem jisté vystupování je pro váš spokojený život důležité !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Náledných sedm dní si uvědomíte že je načase zlepšit vaši rodinou pohodu, domácí a soukromý život povšechně. Povede vás instinktivní potřeba cítit doma bezpečí a díky tomu stoupne váš zájem o rodinu a domácí život stejně jako vztahy s rodinou. Svým způsobem to ale může být pro některé i kritický týden, protože budete postaveni před volbu mezi kariérou a potřebami vaší rodiny. Naprosto skvělý pro dalekosáhlé plány je čtvrtek neb vám jako film přehraje v podvědomí vize jak si představujete budoucnost. Tento den je vhodný nejen pro reorganizaci ale dokonce i pro zásadní rozhodnutí okolo změny v bydlení, domova nebo domácího prostředí.
Pamatujte ale, že musíte najít zdravou rovnováhu, tedy nejen zlepšit domácí život, ale současně vše přizpůsobit vašim potřebám kariéry.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Nedivte se tento týden, když pocítíte nutkání v daleko větší míře komunikovat s lidnmi okolo sebe, můžete být i trošku breptaví. Jedná se také o dny, kdy z ničehož nic navštívíte sourozence či blízké příbuzné, povídání se sousedy se může stát denním rituálem.
V každém případě se jedná o týden kdy budete prostě pořád v pohybu, a sem patří i cestování.
Od čtvrtka máte jedinečnou šanci dohonit mnohé resty. Např.napsat dopisy či vykonat návštěvy které dlouho odkládáte. NOVolání je pro vás i malým varováním, neb zejména ve čtvrtek se slovně budete cítit tak svobodní a originální, že občas něco utrousíte, tak, že lidi okolo vás můžete svými slovními projevy šokovat.


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Osobní finance a to jak umíte prodat svoje dovednosti se stanou středobodem stávajícího týdne.
Možná si nejednou položíte otázky typu...:
Starám se dobře o své finance i úspory ?
Jsem spravedlivě ohodnocen / na za svoji práci a za to co umím ?
Do popředí vašich myšlenek ale vystoupí nejen otázka zda máte bezpečně uloženy úspory, ale také to, zda náhodou soused nežije ve větším komfortu než vy. Proto si dejte pozor na to, aby u vás nepřevládla zášť, závist, že někdo okolo vás má víc než vy !
Od čtvrtka se nedejte zmást únavou a jakýmsi vnitřním napětím. Pokud potlačíte strach z nepoznaného, objevíte nové cestičky jak si zvýšit příjmy. Totiž právě čtvrtek je skvělý k plánování i větších finančních projektů!


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Naslouchat druhým se vám vyplatí a to po všechny dny týdne. Můžete mít občas pocit jakési brzdy, zejména se ženami jednejte opatrně, snažte se zachovat klid neb jejich rozmary vás sem-tam budou "zvedat ze židle"..To bude jedním z důvodů že s několika kolegy uzavřete jakousi "tichou dohodu" a budete pracovat svým tempem, dle svého rozumu. Od středy ale i vy podlehnete jakémusi tlaku a občas vybočíte z normálu, tradice půjde stranou, začne vás lákat vše nové, originální, nevyzkoušené. Bude to díky NOVOluní ve vašem znamení podpořeno částečným zatměním Slunce, takže se odchýlíte jestě víc od běžného přístupu k práci ale i k lidem.
Ti z vás kteří slaví narozeniny ve čtvrtek, dalších 365 dní vám poskytne velkou škálu vynalézavosti, najdete řešení i tam kde jste v předchozích letech bloudili. A jako správní rebelové si vetšina z vás neodpustí v něčem překročit hranice normálu.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nedivte se milé Rybky, když vás tento týden přepadne jakýsi strach či pocit, že nic neumíte, že v nečem "pokulháte" za ostatními. Navině budou vaše pravidla dle kterých jste se doposud řídili ale ty už dávno neplatí, to jenom vy jste jakoby ustrnuli. Ponořte se do svého podvědomí a zjistíte že máte sice přemíru soucitu a pochopení pro druhé ale na sebe zapomínáte. To že nikdo není dokonalý přiznáváte druhým -> jenom sobě ne ! To je téma týdne - uvědomit si svoje klady !
Velmi vám pomůže částečné zatmění Slunce a čtvrteční NOVoluní. Začnete se mírně vznášet, mohou se probudit vaše touhy, které budou podpořeny živými sny. Pokud si se svými pocity nebudete vědět rady, někam si zalezte a nechte se houpat svojí fantazií, kterou vám NOVoluní ještě zdvojnásobí. Zjistíte, že máte tolik skvělých nápadů, že na jejich realizaci budete potřebovat hodně času. To bude pocit k nezplacení, neb se vám vrátí zdravá sebedůvěra !