Jdi na obsah Jdi na menu
 


33. týden 2009

7. 8. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 33. týden od 10. 8. do 16. 8. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je v královském znamení
Lva
kde setrvá do 23.8. kdy v 1:54hod vstoupí do znamení
Panny


Merkur
v pondělí 3.8. v 1:06hod vstoupí do znamení Panny, kde setrvá do 25.8. kdy v 22:28hod vstoupí do znamení Vah.


Venuše
je ve znamení Raka. Zde setrvá do 26.8. kdy v 18:15hod vstoupí do znamení Lva.


Mars
je ve znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Zkraje týdne se mnozí dostanete do nějaké nepříjemné situace, ale potěší vás jak okamžitě zasáhne někdo z přátel a podpoří vás. Navíc vám Luna ve vašem znamení dodá dostatek sebejistoty, takže jste-li nezadaní, dostanete skvělou příležitost k seznámení !
V druhé polovině týdne se opakovaně probudíte mírně podráždění a i během dne vám občas hladina adrenalinu vyskočí tak, že vy "poskočíte" vzteky...Vždy vás uklidní nákupy, pohyb, tak jakmile ucítíte tlak, začněte něco dělat ! Zejména během víkendu buďte velmi opatrní při cestách na kratší vzdálenosti, a je jedno zda pojedete vozem či půjdete pěšky. Vztekle a emočně totiž začnete reagovat na ostatní řidiče. Sousedům a nejbližším příbuzným se také raději vyhněte, protože i při kontaktu s nimi můžete vyvolat menší incident!
!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Ačkoliv se vám počátkem týdne nebude chtít vstávat, dokonce vás může rozhodit hlasitěji puštěné rádio, úsměvy vašich nejbližších zaženou chmury které se vám pokusí vnutit Luna ve vašem domě podvědomí. Ale s tím se popasujete a začnete vymýšlet úpravy bytu, domácnosti. Pokud někdo z dříve narozených mužů ve vašem příbuzenstvu měl zdravotní problémy, náladu vám vylepší počátkem týdne zpráva, že se jeho stav stabilizoval. Uprostřed týdne se soustřeďte pečlivě na své pracovní povinnosti. Ostří zrak nadřízených vás bude sledovat a je možné, že se následně dozvíte o svém povýšení. Trpělivosti ale budete mít "jako šafránu" takže nějaký karambol ba roztržku vyvoláte, patrně v rodině...
Během víkendu se občasnou příčinou vaší nenálady mohou stát finance. Mnozí budou muset dokonce svést jakýsi boj, abyste nepřišly o určitou peněžní částku. Pokud jste narozeni během dne, můžete dokonce ztratit peněženku nebo přijít o nějaké peníze velmi prapodivným způsobem.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Jste-li podnikatelé, obchodníci, zaujme vás zkraje týdne nová přiležitost a již na první dojem bude jasné, že pokud se dohodnete, ponese vám nová aktivita v budnoucnu slušné zisky. Pracujete-li jako zaměstnanci, nová možnost zlepšit si kariéru bude lákavá, a mnozí pomyslíte okamžitě na to, že dáte ve stávajícím zaměstnání výpověď. Posečkejte neb nejdříve byste si měli zjistit všechny podrobnosti !
Ačkoliv jste komunikačně ve špičkové formě, ba nejlepším období v roce, uprostřed týdne bude problém se s vámi dohodnout i na tom, který je den. Na vině bude vaše podezřívavost a nedostatek optimismu. Naštěstí se bude jednat o krátkodobý vliv, tak když se vyhnete sousedům a sourozencům nevyčtete všechny jejich hříchy za poslední týdny, snad se konfliktu vyhnete. Během víkendu se vám vrátí sebevědomí. Díky tomu vás ani náročné situace nezaskočí, pomáhat vám bude i důvěra ve vlastní schopnosti !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Jste-li nezaměstnaní, počátkem týdne se vám naskytne hned několik  příležitostí. Doporučuji vám nevybírat a poslat žádost na vícero míst. Lze i předjímat, že mnohým Rakům spadnou do klína peníze, se kterými jste již nepočítali. Pozvou-li vás někam přátelé uprostřed týdne, neodmítejte, ale střezte se jakékoliv diskuse o penězích, vašich přijmech. Pohádáte se a vy na nějakou dobu přijdete o přízeň lidí, kteří vám když potřebujete vždy poskytnou radu a oporu. Během víkendu můžete pocítit únavu a nerozhodnost. Konstelace ve vás mohou vyvolávat i nelibé pocity, skrytou zlost, ani nebudete vědět proč! Najděte si nějakou fyzicky náročnější aktivitu, sportujte, což vám pomůže zbavit se napětí.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Máte-li počátkem týdne nějakou zkoušku, konkurz či pohovor, budete naprosté jedničky ! Povšechně se totiž budete moci spoléhat na své vědomosti. Jste-li nezadaní, lze předjímat seznámení, s cizinecem/cizinkou, nebo osůbkou která bude mít úplně odlišnou životní filozofii, a vy budete jejím či jeho životním stylem nadšeni ! Uprostřed týdne proběhne 3.Lunární čtvrť. Můžete cítit nejistotu a to v jakékoliv oblasti, ale hlavně okolo kariéry potažmo svého stávající pracovního zařazení můžete začít malovat čerta na zeď jenom proto, že se na vás nadřízení nebudou usmívat jak jste zvyklí. Mnozí si ale neuvědomíte, že se tváříte sami jako "kakabus".. Jakmile se ve dnech víkendu někdo z přátel pokusí zviklat či znevážit vaše slova, neudržíte se a vybouchnete. Také když vás někdo začne k něčemu nutit či vám něco vnucovat ba podsouvat, dáte otevřeně najevo možná až příliš okatě svoji nelibost!

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Nabídne-li vám někdo zkraje týdne práci či projekt, který ale bude mít jistou dávku utajení, nedivte se. Bude to zvláštní, vzrušující práce, ale nejvíc vás nadchne slíbená finanční odměna. Uprostřed týdne vám všechny výdaje začnou připadat jako nadstandartní, proto bude rozumné nechat nákupy na víkend, neb byste nad každým výrobkem kroutili hlavou a následně by vás mohla pozlobit i krční páteř. Doma se nesnažte vysvětlovat svůj postoj k naší politické scéně, to je další oblast kde byste mohli způsobit sami sobě nepříjemnosti. Během víkendu mnohé začne opanovat velká ctižádost, touha být na vrcholu pomyslného žebříčku kariéry. To v mnohých může vyvolat nespokojenost se stávajícím zaměstnáním. Tak ve dnech volna promyslete strategii a změny odstartujte následný týden ! 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Společně s přáteli začnete počátkem týdne vymýšlet aktivity, které by zvýšili vaši životní úroveň povšechně. Nějakou roli v tom sehraje i váš partnerský protějšek. Jste-li nezadaní, lze předjímat seznámení prostřednictvím přátel. Pokud máte v plánu navštívit uprostřed týdne banku a vyjednat si úvěr, změňte termín. Máte-li rozjednán prodej nemovitosti, kupec může z ústní dohody couvnout a v neposlední řadě můžete marně koukat na svůj účet zda vám přišla nemocenská, alimenty, etc...prostě na účtu očekávaná položka ještě nebude...tak se spoléhejte jen na finance, které opravdu fyzicky máte.. Dostanete-li se s někým slovně ba názorově do křížku během víkendu, to svoje si budete obhajovat velmi tvrdě, ba fanaticky ! Budete-li cestovat, prožijete událost, která vás více či méně rozhodí, dokonce příčinou může být i to, že vy pojedete ""xy"" kilometrů a až na místě se dozvíte, že jste cestovali zbytečně.

 




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne mnozí začnete řešit dilema. Nabídka nového zaměstnání bude lákavá, ale doma vás nikdo nepodpoří, naopak intimní protějšek najde yx důvodů, proč byste stávající práci neměli opouštět. Uprostřed týdne velice pečlivě naslouchejte intimnímu partnerovi. Můžete mít totiž tendenci opakovaně rozebírat nadřízené a kolegy a přitom váš partnerský protějšek bude v duchu řešit ""opravdový"" životní problém. Víkendové konstelace se postarají o váš nepokoj okolo financí, daní, pojištění. Zejména ti z vás kteří mají nějakou půjčku, dluh, začnete být nervozní, špatně naladění. Je jasné že příčinou bude nejistota, zda dluh budete schopni v dalších měsících splácet.. 


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud jste nezadaní, počátkem týdne zesílí vaše touha mít vedle sebe intimního partnera. A to bude dobře neb dostanete skvělou šanci navázat velmi romantický vztah s osůbkou, se kterou si budete rozumět i co se týče vašeho životního stylu, životní filozofie. Začne-li vám někdo uprostřed týdne doslova vnucovat svůj názor a bude se týkat vašeho zdraví, životosprávy, doporučuji vám dotyčného či dotyčnou vyslechnout neb vám dá spoustu užitečných rad. Například tu, že pokud vás bude mezi středou až pátkem trápit kašel či chrapot, neměli byste pít ledové nápoje. Ačkoliv jste znamení které má přímo v popisu práce nenechat se ničím rozhodit, během víkendu se vám často nebude dařit najít s partnerem či manželským protějškem společnou řeč, kompromis. Na stranu druhou to dohadování a vzdalování se mezi vámi vyvolá velké sexuální napětí.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Cokoliv uděláte počátkem týdne pro rodinu, domov a dříve narozené, se vám v následných dnech vrátí i s úroky. Dokonce můžete mít pocit, že se otevřel "rodinný poklad" neb se dá předjímat že vám vaši péči vrátí osud formou financí či nějakého nemovitého majetku. Rozhodnete-li se uprostřed týdne sportovat, doporučuji vám zpomalit tempo a nesnažit se lámat rekordy. Nejenže vám hrozí menší fyzické vyčerpání, ale ještě zavrčíte na intimního partnera, když vám podá pomocnou ruku. Máte-li krátkodobou smlouvu na zaměstnání ve dnech víkendu mnozí pocítíte strach, zda ji zaměstnavatel prodlouží. Povšechně vás horoskop varuje před rozrušením ve vztahu k zaměstnání, které může vyvrcholit problémy s dýcháním či zvýšenou teplotou. Tak si nekažte katastrofickými vizemi volné dny !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne si dejte záležet na tom, jak s lidmi komunikujete. Jste-li podnikatelé, potkáte se totiž s človíčkem který na první pohled nebude ničím zajímavý, ale vy se následně dozvíte že zastupuje nějakou velkou firmu a nabídne vám spolupráci. A jste-li nezadaní, lze předjímat navázání intimního vztahu, který by mohl vygradovat v docela krátké době v manželství, či alespoň závazný partnerský slib. Ti kteří v nedávném období navázali známost potažmo partnerský vztah, budou mít uprostřed týdne tendenci dotyčného či dotyčnou představit rodině. To nedělejte neb by na vašem drahouškovi nenechali jedinou nit suchou.
Máte-li děti, během víkendu budete muset občas zatnout zuby neb se vymknou vaší kontrole, ale je konec prázdnin, tak buďte velkorysí !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Jakékolv finanční rozpory se zaměstnavatelem se zklidní počátkem týdne, vše si vysvětlíte, a uzavřete dohodu která bude ve váš prospěch. V duchu si řeknete, že bylo dobře nezůstat zticha, ozvat se. Uprostřed týdne po sobě kontrolujte v zaměstnání všechny dopisy, maily, povšechně listiny. Někde se můžete zmýlit ! Pokud vám bude nabídnuto podepsání nové smlouvy ve vztahu k bydlení, nebo dodatek k pracovní smlouvě, doporučuji vám nechat vše prostudovat advokátem neb tam bude větička ve váš neprospěch. Během víkendu se ovládejte na domácí půdě, neb byste netaktností mohli vyvolat rozepře u vás doma. Nepočítejte ani s podporou dříve narozených !