Jdi na obsah Jdi na menu
 


52. týden 2008

22. 12. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 52. týden od 22. 12. do 28. 12. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
v neděli 21.12.2008
v 13:14 hod vstoupilo do znamení Kozoroha
tedy nastal
Zimní Slunovrat
To znamená, že Slunce doputovalo k bodu obratu,
virtuelně otevírá dveře Slunci aby se mohl vrátit jeho sluneční jas
a nastane nejdelší noc v roce,
o které staří hvězdopravci píší,
že může být plná tajemství...
Zimní Slunovrat také ohlašuje příchod astronomické zimy
a vládu přebírá moudrý Saturn.
Odstartuje se nám tím období,
kdy bychom si měli položit otázku,
co všechno jsme chtěli v roce 2008 dokázat
a Saturn nás taky popostrčí zejména před Silvestrem
zamyslet se nad tím,
kam chceme směřovat svoje aktivity a svůj život,
čeho chceme dosáhnout v roce 2009...


Merkur
setrvá ve znamení Kozoroha,
kde setrvá do 1.1.2009.


Venuše
je ve znamení
Vodnáře
a setrvá zde do 3.1.2009...


Mars
v sobotu 27.12.2008 v 8:21hod vstoupí do znamení Kozoroha
a zde setrvá do 4.2.2009


Jupiter
je ve znamení Kozoroha.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.

Uran je ve znamení Ryb

 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.


V sobotu 27.12. v 13:22 hod nastane NOVoluní ve znamení
Kozoroha.
Co vám to přnese do života se dočtete u vašeho Slunečního znamení. 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vaše osobní energie a vyzařování budou počátkem týdne neustále nabírat na síle a věřte že když budete něco chtít, získáte to milým úsměvem a laskavým slovem  ! Možná že se vás někdo zeptá zda nejste nemocní neb takový klid jaký z vás bude vyzařovat vaši blízcí již dlouho nezažili.
Na Štědrý den si mnozí budete připadat jako pod světly reflektorů ! Vše co se bude dít pečlivě ohlídáte a do všeho vnesete radost a lásku. Pokud jste si během roku nikdy nepřipadali jako hlavní osoba nějakého dění - tento den vám to vynahradí !
Sobotní NOVoluní vám dává skvělou šanci stanovit si cíl své kariéry neb se rozhodnete pro malou rekapitulaci toho, čeho jste dosáhli.To bude dobře neb jen tak můžete přijít na to proč se vám někdy nedařilo a začít jinak, nově ! K novým začátkům je závěr týdne totiž ideální !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátek týdne je skvělý na vyjednávání a případně ukončení veškerého haštěření. Tím myslím to, že jste-li například ve válečném stavu se svým intimním protějškem, budete mít zkraje týdne schopnost uzavřít příměří. A to že si svůj protějšek budete zejména po večerech hýčkat ba rozmazlovat nemluvě !
Na Štědrý den se nenechejte zmást řečmi že sny nic neznamenají ! To co se vám na tento den bude zdát se začne plnit a jak se bude blížit večer - asi začnete být netrpělí. Zejména ti z vás, kterým sen předpoví že pod stromečkem najdete to o čem již dlouho jenom sníte ! Pokud se nezadaným Býkům zdálo o nějaké milostné zápletce - neseďte doma - určitě se sen splní a potkáte osobu, která vás ubezpečí že Štědrý den je opravdu štědrý...
Sobotní NOVoluní vás přiměje zamyslet se nad svými znalostmí, vzděláním. Dodá vám odvahu začít něco nového studovat, dál se vzdělávat, také posílí vaše sebevědomí takže daleko razantněji začnete obhajovat svá práva. V neposlední řadě mnohé Býky NOV nasměruje k cestování...




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

V zaměstnání budete počátkem týdne jedničky neb mnozí kolegové budou evidentně po víkendu unaveni ba vyčerpaní. Svým optimismem zlepšíte napjatou atmosféru na pracovišti a dokonce jednoho kolegu zachráníte neb za něho opravíte chyby.
Netrpělivost a neposednost vás vyženou na Štědrý den z bytu - ale velmi rádi se zase vrátíte do teplíčka domova. Příčinou vaší nervozity může být i informace někoho dříve narozeného z vaší rodiny, že tentokrát pod stromečkem díky jejich daru budete opravdu překvapením. Tajemství se namají prozrazovat, ale asi nic nepokazím když vám naznačím že se může jednat o "dar rodového dědictví"..
Během víkendu se díky sobotnímu NOVu nemusíte cítit "ve své kůži"...Myšlenky se vám budou stáčet k financím, majetku, začnete přemýšlet kdo dává do kasy víc a kdo míň...Napřetřes může přijít i nějaké dědictví...



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Cice vás zkraje týdne asi překvapí bezdůvodný stres, ale postupně se vám nálada bude zlepšovat ! Dokonce pokud si s něčím nebudete vědět rady - jen pokrčíte rameny a daný problém odložíte na jindy
Štědrý den je pro vás velmi důležitý. Zadaní si opět utvrdí správnost svého rozhodnutí sdílet se stávajícím partnerem společný život - a nezadaní se konečně odhodlají pod jmelím či vánočním stromečkem přednést partnerský slib...
Soborní NOVoluní poodhalí nějaký problém týkající se intimního nebo obchodního partnera. Ať již půjde o cokoli, vyřešte tento problém. Jinak v trablech uvíznete a další půlrok si můžete připadat jako v pasti !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Vše se bude počátkem týdne točit okolo rodiny a dětí. S velkou trpělivostí budete naslouchat příběhům svých ratolestí a přidáte k lepší náladě svůj zážitek z dětství. První dva dny týdne vám budou velmi prospěšné neb nahlédnete do srdíček svých nejbližších a díky tomu zjistíte, že jste mnohé přehlíželi, nepoznali malé bolístky..etc..
Jako jedno z mála znamení budete muset na Štědrý den doslova falírovat mezi rodinou a kolegy ze zaměstnání. Moc se nedivte - mají vás rádi všichni ale kolegové dnešek využijí ku tomu, aby vám dali najevo jak jsou rádi že s vámi mohou sdílet společnou kancelář...
Zdraví, denní režim, zaměstnání...to jsou témata která si pro vás přichystalo sobotní NOVoluní. To jsou oblasti které uvidíte v úplně jiném světle.Nebraňte se změnám jinak se z vás stanou workholici a nedostatek relaxace,odpočinku by se samozřejmě odrazil i na vašem zdraví. Započněte s nějakou očistnou kůrou či dietou - NOV je totiž zárukou že s tím za několik dní neseknete

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pokud budete počátkem týdne cestovat na krátké vzdálenosti nenechte se lapit do léčky kterou vám připraví nějaká objížďka !  Past na vás může ale přichystat i soused, který vás pozve večer na skleničku - možná že při zpáteční cestě budete "dlouho" hledat cestu domů...Ať se vám ale milé Panny v prvních dnech týdne stane cokoliv - vždy si to zapřičiníte sami ale nebojte - vše bude mít humorný poddtext !
Na Štědrý den kupodivu nebudete slovně hartusit když něco připálíte anebo na ubruse objevíte skvrnu...Luna  vám v tento den jako první dárek hned od probuzení vnese do jednání shovívavost vůči dětem a vašim blízkým. Zpozornět by měli páry, které si přejí počít potomka...neb Jupiter ukazuje na příznivý den k rozmnožení rodiny...
V sobotu proběhne v 13:25 hod NOVoluní a vás nasměrujete k dětem, mileneckým vztahům. Zamyslete se zda si něco neodpíráte a přitom po tom velmi toužíte ! Udělějte si něčím radost - sami sobě !

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne vás nerozhodí naprosto nic ! Vše budete dělat a řešit s takovým klidem, že zejména "ohnivé hlavy" můžete mírně svým klidem iritovat. Zato někdo z přátel přivítá váš nadhled a klid, neb za něho budete nuceni "tahat kaštany z ohně"....prostě řešit nějakou zapeklitou situaci..
Na Štědrý den dopoledne vás zaskočí prosbou sousedka nebo někdo z blízkých příbuzných. Budou potřebovat půjčit něco bez čeho by Vánoční tabule nebyla úplná - prostě něco zapomenuli koupit. Večer u rozsvíceného stromečku se neubráníte podvědomému pocitu že musíte chránit všechny které milujete.
Je možné, že sobotní NOVoluní vytáhne na světlo nějaké rodinné tajemství, něco, co mělo zůstat skryto ostatním členům rodiny. Je to ale i šance se s tím poprat a neopakovat v budoucnu chyby svých předků !




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Luna bude od pondělí do středy poledne ve vašem znamení, ale například v pondělí příjemně nasvícena životodárným Sluníčkem, takže si budete vědomi i svých negativ a začnete se skvěle ovládat. Na Štědrý den dostanete prostor zamyslet se nad nejdůležitější osobou svého života a popřemýšlet, jak tento vztah ještě vylepšit !
Pokud díky zaneprázdněnosti nestihnete nakoupit dárky, nestresujte se, zachovejte klid neb Jupiter vás ve středu přímo vybízí ještě jednou proběhnout obchody a nakoupit,  dokonce tak, že uděláte radost i sami sobě !  Dokonce se procházka po obchodech mnohým Štírům vyplatí neb pomohou nějakému cizinci v nouzi a revanš v dalších týdnech bude velkolepá !
Ani vy se nevyhnete účinku sobotního NOVu v Kozorohu...Zamyslet se budete muset nad tím, zda vaše vztahy s lidmi se kterými se denně potkáváte nevyjímaje sourozence nepotřebují trošku obrousit hrany. Máte během víkendu šanci podat si ruku s rozhádaným sousedem, udobřit se se sourozenci...V neposlední řadě byste měli prozkoumat i jak s lidmi komunikujete povšechně !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

První dny týdne budete mít pocit jakoby něco zpomalovalo vaše reakce, pohyby. A nebudete daleko od pravdy neb Luna vám vyšle malé upozornění že je čas zamyslet se nad posledními měsíci. Doženete i předchozí uspěchané dny řádným odpočinkem.
Ať na Štědrý den podniknete cokoliv - vaše volba bude správná a spoléhat se můžete i na ten kousíček štěstěny ! Dokonce bych vám doporučovala vsadit si nebo koupit los. Výhra na Štědrý den taky není k zahození - co myslíte ?!? 
Zrcadlo vašim financím a tomu jak si vyděláváte na živobytí poodhalí sobotní NOVoluní. Mnozí budou nuceni se zamyslet nad tím, zda se jenom nehoníte za penězi a nějaký talent jste "odložili do kouta"...

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne vycítíte naprosto přesně kdo se k vám nechová upřímně. Nesnažte se ale říkat to o čem budete podvědomně vědět že druzí chtějí slyšet - budete mít dostatek kuráže tak říkejte upřímně to co si myslíte neb mnohé věcí se tím i z minulých dnů ujasní !
Na Štědrý den se nebraňte emocím a pocitu že někomu musíte pomoci v nouzi ! To vám budou našeptávat Luna s Jupiterem a vězte, že když jejich hlas poslechnete, a malou hračkou obšťastníte osamocené díte v dětském domovu - zdvojnásíbíte svoji Štědrovečerní pohodu !
Sobotní NOVoluní ve vašem znamení vám ukáže v "přímém přenosu" zda až příliš ochotně a pokorně nehrbíte hřbet před druhými. Jestliže tomu tak je, během víkendu máte skvělou šanci změnit svoje chování i zvyky. Jedná se ale také o dny, kdy můžete odstartovat něco nového - tak se snažte !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne asi budete muset daleko víc času věnovat rodině neb se poslední dobou cítí odstrčeni vaši kariérou ! Ačkoliv budete příjemci spousty novinek okolo své profese - věřte že nic vám neuteče a chvilky strávené s intimním protějškem vašemu vztahu velmi prospěje !
Rodině se na Štědrý den asi líbit nebude, když se odpoledne setkáte se svými přáteli a mnozí neudělají ani to - prostě se někam zašijete a budete chtít být chvilku osamotě...Jenom se snažte blízkým vysvětlit že se neschováváte před nimi - ale něco si chcete promyslet - máte totiž skutečně skvělý den vymyslet strategii na další měsíce a je jedno čeho se to bude týkat !
Sobotní NOVoluní nechá vyplout to co skrývá vaše podvědomí. Nemusí to být zrovna příjemné neb se může jednat o něco, na co jste se rozhodli zapomenout a přitom jste to nechali nedořešené...Během víkendu máte šanci skoncovat s noční můrou tak před tím co vypluje napovrch neutíkejte !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Rok se chýlí ke konci a vy si počátkem týdne uděláte malou inventuru všech svých vztahů - osobních i profesních. Může vás přepadnout nervozita zejména v případě když zjistíte, že vám někdo něco dluží - ale taky byste se měli zamyslet nad tím, zda někomu něco nedlužíte vy !
Pokud na Štědrtý den okolo vás někdo začne vyzařovat negativní energii - okamžitě ho sestřelíte ! Prostě nedopustíte aby kdokoliv čímkoliv otravoval atmosféru vašim blízkým - a je jedno zda se to bude týkat rodiny nebo přátel - dotyčného velice energicky zbrzdíte hned v počátku !
Ve dnech okolo sobotního NOVoluní byste si měli udělat seznam svých nesplněných přání...snů..  V následném období dostanete nejednou šanci si splnit i to, o čem jste neřekli ani svým nebližším ! Tak víkend neprolelkujte - další šanci už nemusíte dostat !