Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. týden

21. 4. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 17. týden od 14. 4. do 20. 4. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Býka a setrvá zde do 20.5.
Merkur setrvá ve znamení Býka do 2.5.
Venuše ve znamení Berana do 30.4.
Mars je ve znamení Raka a setrvá zde do 9.5.2008.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne budete rychle reagovat a jednat "automaticky" a bez váhání, dokonce si opět povrdíte jak skvělý máte improvizační talent ! Mnozí se rozhodnou pojistit společné rodinné finance, někteří Berani zapřemýšlí nad investicí.
Uprostřed týdne si opakovaně připomenete jak jste rádi,že společenské postavení je výsledkem vaší píle a žádných postranních manipulací, o které se bude pokoušet někdo z kolegů. Doma si klidu moc neužijete, neb rodina se rozhodne pro změnu interieru bytu a ještě po nocích budete nuceni stěhovat kusy nábytku.
Ostrou argumentací a prosazováním svých plánů dnes v rodině neuspějete během víkendu. Naopak můžete vyvolat konflikt ! Rodinu nalákáte pouze na ""tajný výlet". Berani narozeni okolo 23.3. si díky svojí neústupnosti udělají ""tichý víkend" neb rodina s vámi odmítne komunikovat.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Vaše sebedůvěra a ostrá slovní argumentace bude namístě v případě dotěrného souseda, ale s advokáty se zejména v pondělí nedohadujte, tam šanci nemáte. Zato doma se vám konečně podaří prosadit nějakou změnu, která může mít vztah k bydlení.
Merkur je ve vašem znamení, proto máte daleko větší potřebu si s lidmi povídat, komunikovat. Vaše jednání a vyjadřování vychází z logického a rozumného uvažování, nepostrádate ani  vtipnost a bystrý úsudek, neunikne vám nic okolo vás. 
Pokud slavíte narozeniny v sobotu, v daších 365 dnech se vám zvýší sebedůvěra, dokonce zhodnotíte svoje návyky a zlozvyky a rozhodnout se vyřadit to, co Vám způsobuje jenom problémy, možná i finanční - což pro mnohé znamená, že přestanou např.s kouřením!


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Bude důležité, abyste pochopili, že první dny týdne jste vybaveni množstvím energie, kterou se nechtěně můžete dotknout ostatních.
I když to nebudete myslet nijak zle", jsou to ti ostatní, kteří budou vystaveni vašemu chování a ne všichni budou ochotni okamžitě na vaše úlety zapomenout.
Uprostřed týdne uslyšíte i"trávu růst" a díky tomu dopředu vycítíte že atmosféra v zaměstnání houstne. Upozorníte rozhádané kolegy že pravda je "někde uprostřed" a víc se tím už odmítnete zabývat. Ve čtvrtek zkontrolujte zda máte zaplaceny daně, pojištění, etc..!
Než vyrazíte na sobotní nákupy - ověřte si svoje konto a finance povšechně. Možná že mnohé překvapí nenadálý pohyb na kontě směrem do minusu...Příčinu nehledejte v chybě banky, ale sami u sebe a nezaplacení nějakého penále či dluhu...


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V pondělí si něco umanete a  bude-li vás od toho, co právě budete dělat někdo rušit, projevíte se jako pěkní cholerici ! Zejména s dětmi mějte trpělivost. Oni vaše vrčení vypustí z hlavy ale vy byste se trápili že jste se k nim chovali nespravedlivě !  
Vaše vtipkování uprostřed týdne bude velmi povzbuzující a vždy se vám podaří humorem odvrátit hádavost lidí okolo sebe. Problém bude pouze v tom, že nad něčím budete dumat a vždy vám někdo doslova "přetrhne myšlenku". Zejména starší generace vám asi poleze na nervy svými dotazy.
Přátelům během víkendu odpustíte i občasné přeřeknutí i názorový chaos, zato intimnímu partnerovi neodpustíte nic. Vyhýbejte se fyzicky náročné práci. Luna bude v protilehlém znamení tak se velmi snadno unavíte!


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Chuť neustále něco podnikat a za něčím se honit budete mít již od pondělního rána. Problém nastane díky tomu, že nebudete schopni  zabývat se tím, co jiní cítí a požadují. A tak klidně uděláte nějaké úpravy u vás doma a rodina bude narážet do přestavěného nábytku a něco pořád hledat.
Srážka s autoritou či nadřízenými by od středy mohla bolet. Zejména pokud vám někdo začne vnucovat cokoliv proti vašemu přesvědčení. Asi si v duchu postesknete že si všímají nepodstatných věcí, ale slovem ani nepoděkují že opětovně pracujete přesčas...
Vaše schopnost říkat vše jasně a srozumitelně vám během víkendu umožní udělat změny a je jedno či se to bude týkat změn na pracovišti či doma. Ucítíte opět jakou autoritu u lidí okolo sebe máte, tak si hlídejte ješitnost !

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

První dny týdne se budete projevovat určitou nevypočitatelností v tom smyslu, že půjdete pudově za prosazením svých požadavků. A tak je klidně možné, že se rozhodnete z minuty na minutu třebas někam odjet.
Od středy vám sice občas něco vypadne z ruky, prostě budete nešikovní, zato vaše nápady budou originální. Podělte se s nimi s nadřízenými neb se nedá vyloučit, že vám umožní samostatně pracovat na nějakém novém projektu. Pokud je ale nadřízený dříve narozený, nechte si nápady v šuplíku a sdělte je až příští týden !
Někoho překvapíte dárkem v sobotu. Co ale bude ještě větším převapením bude fakt, že během víkendu neustále budete vyhledávat svůj intimní protějšek, mazlení, hlazení. Pokud uvažujete rozšířit rodinu o dalěšího potomka, sobota je ku tomu naprosto skvělý den !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne bude obtížné rozpoznat jaká je vaše nálada. Můžete být agresívní a zlostní, avšak  zlost bude prchlivá a rozplyne se, aniž byste se trápili tím, jestli jste se někoho mezitím dotkli nebo někomu slovně neublížili. Zejména půjde-li o prémie, budete k neudržení !
Od středy pozorněte čtěte všechny zprávy i reklamu a týká se to nejen novin ale i internetu. Najdete informace které mohou úplně změnit směr vašeho profesního života. Pokud budete mít do pátku pěší pochůzky, vemte si pořádnou obuv a koukejte kam šlapete!
Sobotu určitě nebudete trávit sami. Pozvete k sobě přítele či širší rodinu, pohostíte je. Dokonce plné stoly zmatou někoho natolik, že se bude pídit zda něco neslavíte! V neděli v podvečer si mnozí usednou s albem v ruce a zavzpomínají na své předky...


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Luna ve vašem znamení značně posilí vaši citlivost v pondělí a v úterý. Naštěstí trigon Marsu ukazuje na vaši šikovnost a řemeslnou zručnost, přeje vám i v případě cestování, sportování. Máte-li někoho v cizině, může vás překvapit zvonek a dotyčný bude stát za dveřmi.
Na všechno budete znát odpověď dopředu od středy, což lidi okolo vás bude mást neb občas odpovíte a dotyčný ještě nedokončí větu. Kontrolujte si ale zda neděláte práci za druhé! Pokud jste čerstvě zamilovaní, vaše telefonáty notně zvýší výslednou fakturu neb to budou hodinové rozhovory!
Řečnit budete i během víkendu, pomalu nikoho nepustíte ke slovu, ale to nikomu nebude vadit neb budete vyprávět tak poutavě že i děti budou sedět potichu a naslouchat. Vyhýbejte se ale rozhovorům o politice, neb v této oblasti nebudete schopni přijmout cizí názor!


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne pro vás bude důležité se kotrolovat, neb když bude stát cokoliv v cestě vašim záměrům - vybuchnete. Přitom máte šanci vyzískat peníze z nějakých neobvyklých ba dokonce nějakým způsobem ""tajných zdrojů""ale vše může pokazit vaše prchlivost
Díky nějaké situaci uprostřed týdne pochopíte, proč s jistou záležitostí již několik dní nemůžete pohnout, pochopíte proč jste měli problémy a kdo či co za tím vězí. Cosi se vám něco zalíbí, ale než se rozhodnete věc koupit-zkontrolujte si zda máte dostatečný obnos na kontě!
Zato ve všem co se týká financí či investičních záměrů máte zelenou o víkendových dnech. U mnohých se zúročí námaha a energie vynaložená v předchozích týdnech. Jediné co vám může pokazit skvělé dny budou telefonáty či dotěrnost osoby, jejíž city jste v nedávné době odmítli.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Sami sebe překvapíte první dny týdne podnikavostí v obchodních i v rodinných záležitostech. Máte i dostatek vůle a činorodosti k tomu, abyste realizovali svoje nápady. Zejména co se týče kariéry a společenského postavení - tak můžete udělat velký krok dopředu !
Od středy Vám nebude moc do řeči. Příčinou bude obava o někoho z blízkých v nemocnici, ale je také možné, že se k vám donesou klepy na vaši osobu a to vás může pěkně rozhodit. Velkou oporou vám budou lidé, se kterými máte společné zájmy.
Slovní škádlení někoho ze sourozenců - patrně sestry neberte během víkendu jako humor. Vtipnou formou vás totiž slovně nasměruje kde děláte chyby. Pochopíte že si poslední dobou na určitou věc dokola stěžujete ale v dané věci žádné změny nepodnikáte.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nápomocna vám v prvních dnech bude nejen vaše představivost a silná vůle ale i schopnost převést svoje nápady do akce. Budete mít ale sklon pracovat tělesně víc než je zapotřebí. Trošku se šetřte, ať vám zbyde energie i na noční radosti !
Od středy vynaložíte spousty energie ve snaze pomoci, ale dotyčný to bude brát jako samozřejmost ! Položte si proto otázku zda lidé okolo vás jsou vůči vám vždy stejně tak loajální a pomohou když to potřebujete vy. Patrně dojdete k negativnímu závěru...
Během víkendu se vynoří nějaký citový problém z předchozích dnů, ale to úspěšně vyřešíte. Co vám ale začne dělat vrásky budou slovní projevy někoho z širší rodiny. Může to dojít tak daleko, že vás před rodinou začne shazovat. Nic se nestane pokud dotyčnému nenalejete alkohol - tak na to myslete !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vášnivost, kterou pocítíte podnělní ráno, vás neopustí celý den. Je jasné, že to začne rozptylovat vaši pozornost, ale kupodivu svoje si uděláte. Jen se až do středy nenechte zlákat na filozofování někde ve vinárně a z práce jděte vždy hned domů.  
Uprostřed týdne nahlédnete pod roušku něčeho o čem jste asi nechtěli ani vědět. Vše nejasné a mlhavé z minulosti totiž začne mít jasnou a konkrétní podobu, někdo popře dokonce slib který vám dal. Raději nic v daném momentu nekomentujte, dejte si čas na rozmyšlenou, neb v rozčílení můžete říct něco i ve svůj neprospěch !
Vrásky na čele vám může dělat během víkondových dnů nějaká investice či úvěr. Prostě vše nedořešené v týdnu ve vztahu k financím  se vám začne honit hlavou. Mnozí mohou zažít i malou depresi, neb začnou mít pocit že nebudou schopni poskytnout rodině základní potřeby.