Jdi na obsah Jdi na menu
 


36. týden 2013

2. 9. 2013

Týdenní horoskopy pro 36. týden od 2.9. do 8.9.2013
Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  : nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce
je v Panně.
Od 23.10. bude Slunce ve Vahách.
 
 
 
Merkur
je ve Vahách. 
29.9. toto znamení opustí a až do 5.12. bude Merkur ve Štíru.
 
 
 
Venuše
je ve Vahách.
11.9. toto znamení opustí a až do 7.10. bude Venuše ve Štíru.
 
 
Mars
je ve Lvu 
kde setrvá do 15.10.
 
 
Jupiter
je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
 
 
Saturn
je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
 
 
Retrográdní
Uran
je v bojovném znamení Berana.
 
 
Retrográdní
Neptun
pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
 
 
Retrográdní
Pluto
je ve znameníKozoroha.
 
 
Fáze Luny...
Měsíc ubývá...
Ve středu 4.9. nastane v 13.37 hodin
novoluní v Panně.
Poté Luna začne přibývat. 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang
Smiřte se v tomto týdnu s tím, že peníze přicházejí a zase odcházejí. Trošku si s vámi totiž bude pohrávat závist, ale ta je špatný rádce! Místo materiálním statkům byste se měli věnovat rozvoji své psychiky, nakouknout za roušku duchovna. To vás totiž odreaguje, zabaví, a uvědomíte si, že život není jenom o práci, navíc se i na své trable podíváte z jiného úhlu, a možná v neděli zkonstatujete, že vlastně žádné problémy nemáte.
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka  - polarita Yin
Když nebudete mít v následných sedmi dnech ujasněno, kam chcete nasměrovat svou budoucnost, nedělejte žádná zásadní rozhodnutí. Spíš než intuici poslouchejte svůj selský rozum. Jinak uvíznete, dostanete sami sebe do slepé uličky, protože se začnete honit za snem, který zrealizovat nedokážete. 
 
 
Blíženci (21.5. - 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
První polovinu týdne budete mít hektickou. Překypovat budete energií, ale i rychlostí, což už samo o sobě je pro vás malým varováním. Když začnete kvalitu nahrazovat kvantitou, v zaměstnání vás někdo začne mentorovat, protože vaše práce bude nedbalá. Tak se snažte u všeho přemýšlet, nepodceňovat detaily. Když si s něčím nebudete vědět rady, ptejte se, jinak vlastní chyby budete napravovat celý víkend.  
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
Počátkem týdne se budete snažit vytěžit z chyb druhých. Vy možná budete spokojeni finančně i emocionálně, ale lidem okolo sebe svým mírně bezohledným chováním budete zvedat krevní tlak. Jak jste na tom se vztahy s lidmi ve svém nejbližším okolí vám poodhalí dny uprostřed týdne. Patrně zjistíte, že zas tak moc oblíbení například v příbuzenstvu nebo mezi sousedy nejste, ale tuto realitu vnímejte jako lekci, abyste poznali, co na svém chování máte změnit.
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
Ve dnech okolo novoluní začnete mít pocit, že si na vás snad zasedl osud. Nebude to pravda, vy pouze uvidíte v realitě všechna chybná rozhodnutí z minulých dnů. Tím největším mohou být peníze. Pokud nemáte v záloze finanční rezervu, patrně si budete muset utáhnout opasek, a začít šetřit. Důvodem mohou být vyšší náklady na nákup školních potřeb pro děti, ale nelze vyloučit, že vám vyschne jeden vedlejší tok příjmů. Příležitost vydělat si dostanete během následných dvou týdnů, tak z toho nedělejte tragédii.
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
Snažte se počátkem týdne urovnat všechny spory, odpusťte lidem, kteří vám v předchozích týdnech či měsících ublížili, tím najdete psychický klid, pocítíte obrovskou úlevu, začne se vám skvěle usínat. Druhá polovina týdne vám vytvoří příležitosti začít si plnit svoje přání, sny, životní cíl, ale když nebudete mít uzavřenou minulost, mohly byste takzvaně uvíznout na mrtvém bodě, váš život by začal stagnovat. 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše -  Večernice  - polarita Yang
Pro vás bude v následných sedmi dnech nejdůležitější udržet si v pohodě psychiku. Prospěje vám relaxovat při meditační muzice, nebo si koupit kurz tai-chi či jógy, nebude od věci nechat si vyčistit čakry, ale snažte se najít skutečného mistra reiki. Dostat do harmonie psychiku i tělesnou schránku vám prospěje. Pomůže vám to přehoupnout se a uzavřít jednu nepříjemnou událost z minulosti, kterou vám začne v následných sedmi dnech připomínat podvědomí formou snů.
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
Vy budete v následných sedmi dnech oproti jiným znamením ve velké výhodě. Splníte si totiž svůj životní sen, začnete realizovat svoje nápady, dlouhodobé plány a konečně se přiblížíte ke svému vysněnému cíli! Dokonce se mnozí z vás nějakým způsobem dostanou na oči veřejnosti, a to může být i start vaší nové, přímo hvězdné kariéry!  
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
Vás to v tomto týdnu bude svádět hodnotit lidi podle prospěšnosti. Takže okolo sebe jakoby shromáždíte lidí, kteří mohou prospět vaší kariéře, ale nic nedostanete zadarmo. Vedoucí pozice vám radost ani uspokojení nepřinese. Podřízení se na vás budou dívat s nedůvěrou, protože za zády vám bude stát někdo, kdo má větší moc než budete mít vy, a vy se budete muset řídit jeho pokyny, nikoliv svým rozumem, a tahle nesvoboda vám začne hodně brzo vadit.   
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
Tvrdohlavost a hlavně pídění se po informacích vám v následných sedmi dnech přinese plody. Sice svým šťouráním v maličkostech občas někoho vytočíte, nicméně, obvykle i šéf bude nucený uznat, že vy máte pravdu, nikoliv on. Výslednicí bude zlepšení vaší finanční situace, a patrně stoupne pořádně váš respekt, posílíte si v práci svou pozici.
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
Velký problém budete mít v tomto týdnu s rozhodováním. Nad vším budete tak dlouho přemýšlet, zohledňovat všechna hlediska, až vám virtuálně vyprší čas a vy něco občas prošvihnete. Na stranu druhou ale neuděláte nic unáhleného. To vám prospěje při nepříjemné diskusi okolo dědictví, nebo společného rodinného majetku. Racionálně si zdůvodníte svůj požadavek, a dostanete, o co požádáte. 
 
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
Když začnete povinnosti přehazovat na druhé, v domnění, že za vás například udělají nějakou práci, pořádně si naběhnete, což platí zejména pro podnikatele. Ke konci týdne totiž zjistíte, že udělané není nic, a víkend strávíte pracovně. Vyhnete se tomu snadno. Nespoléhejte se na ostatní, na každý den si naplánujte určité aktivity, a volno strávíte sbíráním hub, nikoli vysedáváním u počítače.