Jdi na obsah Jdi na menu
 


37. týden 2012

10. 9. 2012

Týdenní horoskopy pro 37.týden od 10.9. do 16.9.2012

Vypracovala Naďa Šmídová

 telefon  603 422 219

e-mail  : nadamagic@seznam.cz

http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/

 http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 
 
 
Slunce
je v praktické znamení Panny,
kterým bude procházet do 22.9.
 
 
 
Merkur
je v pečlivé Panně
kde setrvá do 17.9.
 
Venuše
je v ohnivém Lvu,
do znamení Panny vstoupí 3.10.
 
 
Mars
je v ve Štíru,
kde setrvá do 7.10.2012.
 
 
Jupiter
je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
 
 
Saturn
je ve Vahách,
a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 21.10.
 
 
Retrográdní
Uran
je v bojovném znamení Berana.
Přímý směr opět bude mít od 13.12.2012.
 
 
Retrográdní
Neptun
pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
 
 
Retrográdní
Pluto
je ve znameníKozoroha.
Přímý směr nabere 18.9.2012.
 
 
Fáze Luny...
Měsíc ubývá.
V neděli 16.9. nastane v 3.11 hodin
novoluní v Panně.
Poté začne Luna přibývat. 
 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang
 
Nečekejte, že když něčeho chcete dosáhnout, splní se to samo. Budete muset pořádně zabrat, jinak vás vlastní sny a touhy převálcují! To se týká hlavně vašeho postavení v zaměstnání. Budete muset být velmi chytří ba vychytralí, abyste dosáhli toho, co jste si předsevzali, ale nakonec budete sklízet úrodu. Ustanou konflikty s kolegy i nadřízenými, rajský klid nastane i u vás doma, a vy si konečně začnete v klidu užívat babího léta!
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
 
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka  - polarita Yin
 
To že si nebudete rozumět zkraje týdne se starší generací neberte nijak tragicky. Sice to například mezi vámi a nadřízeným zajiskří, ale oheň nevzplane. Požár na vás čeká až ke konci týdne, ale v srdcí! Zejména nezadaní najednou okolo sebe budou mít spoustu příležitostí k seznámení, zadaní si zase připomenou, jak prožívali první dny vztahu. Vůbec nelze vyloučit, že okolo soboty začnete plánovat další přírůstek do rodiny.    
 
 
Blíženci (22.5. - 21.6.)
 
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
Když budete pořád přemýšlet a zvažovat, co je správné a co ne, co máte a co nemáte udělat, bude to pouze plýtvání časem a energií. Vyřizujte věci a problémy tak, jak budou přicházet, a projdete tímto týdnem v pohodě. Během víkendu to bude mírně jiskřit u vás doma. Svým pedantstvím budete rodinu rozčilovat. Na druhou stranu se vám podaří konečně na domácí půdě nastolit nějaký řád a hlavně z regálů zmizí věci, které tam rodina odkládala s tím, že je příležitostně vyhodí. Nedáte pokoj, dokud vše neskončí v kontejneru. 
 
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
 
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
Klíčem k úspěchu je pro vás v tomto týdnu nepoučovat lidi ve svém okolí. Když se vám něco nebude líbit například na chování sousedů, podívejte se na věc z jiného úhlu. Díky tomu třeba zjistíte, že mají fofr, nestíhají, tak se občas stane, že prostě nechají válet boty před dveřmi bytu. Tak neřešte malichernosti! V druhé polovině týdne nastane zvláštní efekt. Budete uspěchaní, a když nezpomalíte, ve dnech okolo pátku na něco důležitého zapomenete. Například až po příjezdu na víkendovou chatu zjistíte, že jste před domem na chodníku nechali tašku s potravinami.
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
 
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
Snažte se počátkem týdne na nic nespěchat, hlavně se kontrolujte v rozhovorech. Jedním neuváženým slovem můžete někoho, s kým se denně stýkáte, tak naštvat, že vám začne tajně škodit. Kam přijde tam vás pomluví. Druhá polovina týdne z vás udělá velmi praktické osůbky. Při nákupech se budete držet zpátky, kupovat budete pouze věci, které skutečně potřebujete. Vůbec se nedá vyloučit, že dokonce ve dnech víkendu místo relaxování a odpočinku půjdete na brigádu.     
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
 
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
Velmi prospěšné pro vám bude náhodné setkání v první polovině týdne. Může jít o někoho ze spolužáků z mládí, v každém případě vy budete mlčet a pečlivě naslouchat, protože se dozvíte spoustu novinek, které vás inspirují, naplní pozitivní energií. Zjistíte, že splnit si svůj sen není zase tak těžké, chce to jenom odvahu a nebát se novinek. Ve dnech víkendu plánujte budoucnost. Proběhne totiž novoluní ve vašem znamení, a protože si své řekne i moudrý Merkur, vše co si naplánujete, to v dalších týdnech zrealizujete. 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
 
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše -  Večernice  - polarita Yang
 
Snažte se počátkem týdne kontrolovat, jak se tváříte, jinak svým nevraživým pohledem začnete od sebe druhé přímo odhánět! Uprostřed týdne se jakoby zázrakem vyřeší jeden váš problém, patrně finanční. Díky intervenci někoho z přátel vám může například zaměstnavatel zvýšit plat, anebo dostanete lukrativní pracovní nabídku. Víkend strávíte relaxačně, ale to neznamená že ho prospíte. Myšlení vám pojede na plné obrátky. Mluvit otevřeně o svých plánech do budoucna začnete v pondělí, 17.9. Rozmluví vás Merkur, který vstoupí do vašeho znamení. 
  
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
 
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
V žádném případě vám tento týden nebude dělat problém mluvit na veřejnosti, a za přispění své hubatosti ochráníte někoho z přátel. Během diskuse se dostane ve společnosti do pořádných problémů, ale vy zasáhnete, a trapas zažehnáte. Možná někoho svým proslovem tak nadchnete, že vám nabídne, zda byste nechtěli pracovat v politice nebo jako mluvčí. To si dobře rozmyslete. Občas byste totiž museli říkat i věci, se kterými v hloubi duše nesouhlasíte, a velmi brzo byste z nového postu utekli!   
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
 
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
Když se budete stejně pečlivě jako zábavě věnovat své práci, prožijete skvělou první polovinu týdne! Navíc vás v druhé polovině týdne nebude mít šéf za co peskovat. Všimnete si totiž, že vás nadřízení nenápadně pozorují. Z toho nebuďte nervózní, protože je možné, že víkend odstartujete nočním flámem, oslavíte povýšení.   
V neděli se dozvíte podrobnosti, a trošku vám zatrne, protože to žádná legrace nebude. Hned vám svitne, že pokud chcete v nové pozici obstát, několik následných týdnů se rodina bude muset bez vás obejít, protože se domů budete vracet až pozdě v noci.
 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
 
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
Pocit, že se snad umluvíte, budete mít v první polovině týdne. Vám to bude pálit, ostatní ale nebudou stíhat vašim myšlenkovým pochodům. Budete mít skvělý logický úsudek, ale vše budete doslova pitvat do nejmenšího detailu, a ostatní se ve změti slov ztratí jako v labyrintu. Ke konci týdne už z toho budete pořádně nevrlí, a tak je možné, že se během víkendu, za přispění novoluní v Panně, rozhodnete přihlásit na kurz rétoriky.
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
 
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Možnost ukázat rodině kolik energie a dobrých nápadů ve vás dřímá, dostanete v první polovině týdne. Tak se předveďte, a hlavně sázejte na detaily, pečlivost. Uprostřed týdne se moc doma neohřejí nezadaní. Luna s Venuší naznačují seznámení, ze kterého se vyklube vášnivý, a patrně velmi stabilní vztah. Ve dnech víkendu se dočkají spravedlivého rozřešení ti, kteří mají spory o dědictví, nebo se dohadují o výši alimentů. 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
 
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
 
V zaměstnání v celé kráse předvedete v první polovině týdne svou fantazii, kreativitu. Přinese vám to i zisk, tak se nenechte odradit nevstřícnými pohledy kolegů, budou vám totiž závidět váš elán, sebevědomé vystupování. Druhá polovina týdne podá pomocnou ruku těm, kteří žijí v trvalém partnerství, ale pořád vám v něm něco chybí. Novoluní v Panně vám bez pozlátek ukáže váš vztah, a pokud vám realita, kterou uvidíte nebude vyhovovat, konečně se rozhoupete, a navrhnete rozchod.