Jdi na obsah Jdi na menu
 


18. týden

28. 4. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 18. týden od 28. 4. do 4. 5. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Býka a setrvá zde do 20.5.
Merkur setrvá ve znamení Býka do pátku 2.5. kdy večer vstoupí do  znamení Blíženců, kde setrvá až do 10.7.2008
Venuše bude ve znamení Berana do 30.4. - tento den odpoledne vstoupí do znamení Býka kde setrvá až do 25.5.2008.
Mars je ve znamení Raka a setrvá zde do 9.5.2008.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008..

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Pondělí a úterý jsou naprosto skvělé dny pro setkání, ale nejen v soukromé sféře! Obchodníci mohou nabízet svoje zboží, účastnit se presentace svých výrobků...etc...Vsaďte v tyto dny na štěstěnu a klidně i zariskujte - vyplatí se vám to !
První májový den vám návštěvy začnou procházet bytem již od časného rána. Budete spokojeni sami se sebou jak se vám hravě podaří každého pohostit, ale po obědě vypnete telefon, protože kousek spoukromí si budete chtít uhrát sami pro sebe.
Luna bude od pátku po celý víkend ve vašem znamení a tak jako prevenci proti migreně nezapomeňte na dostatek tekutin. Rozumné bude i omezit kávu, cukry. Budete hýřit nápady a energií, ale bolest hlavy by vám mohla pokazit volné dny.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

První dny týdne se pusťte do plánování a skromnost nechte jiným! I na cestě do zaměstnání můžete zažít něco příjemného. Navážete-li vztah, budete se sice snažit vše udržet v tajnosti, ale jen do konce dubna, v květnu se rádi svým protějškem pochlubíte!
Pokud jste se narodili okolo 16.5., tak uprostřed týdne se držte  hesla mluviti stříbro - ale mlčeti zlato! Zejména s kolegyněmi v práci se nepouštějte slovně do křížku. Narazit a to doslovně můžete také na člověka, který vám zvedne hladinu adrenalinu zcestnými názory.
Pokud slavíte v sobotu narozeniny, dalších 365 dní si budete připadat spokojeně a optimisticky, což by u vás mohlo navodit pocity, že si můžete dovolit všechno. Pozor si budete ale muset dát na ukvapenost a nepromyšlená rozhodnutí.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Vrásky na čele můžete mít díky starostem jak uhradíte všechny složenky. Jedná se jen o přechodné období tak se snažte uskrovnit a na uzdě držte i rodinu. Můžete požádat o krátkodobou výpomoc přátele, stejně vytuší že něco není v pořádku.
Uprostřed týdne se situace obrátí a mnohým Blížencům spadne do klína finanční odměna, což vám udělá neuvěřitelnou radost! Je jasné že se budete snažit potešit něčím své blízké - takže domů se vrátíte s plnou náručí dárků. Jen opatrně s dárky pro ženy, aby si neřekli, že jim přejete k čarodějnicím !
Jste-li narozeni okolo 22.5. všímejte si během víkendových dnů všeho co se okolo vás děje, neb budete-li mít klapky na očích"  něco důležitého by vám mohlo uniknout.
I ostatní Blíženci mohou podlehnout nějakému bludu, zaslepenosti..


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nedejte počátkem týdne na první dojem. Zejména pokud budete jednat s většími institucemi. Nároky které může obsahovat například nová smlouva budou nad vaše síly. Povšechně si ohlídejte, zda lidé na vás něchtějí "zázraky" ale sami nesedí s rukama v klíně...
Vaše dobrá nálada bude nakažlivá od středy ! Kamkoliv vstoupíte zklidníte atmosféru. Dokonce 30.duben je pro vás svým způsobem magická noc a vězte, že pokud plánujete přírustek do rodiny, tato noc je jako stvořená ! V každém případě si během čarodějné noci užijete romantiky !
Od soboty se vám startuje dlouhodobější období, ve kterém se nespokojíte s povrchními informacemi, všemu budete chtít přijít na kloub. Ale víkendové dny se snažte nejít svými otázkami "pod kůži" neb byste se mohli dozvědět něco bolestného, nepříjemného.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pro vás je důležité si udělat malou rekapitulaci předchozího období. Porozhlédněte se okolo sebe co všechno jste dokázali. Pokud zůstala ve vašem životě ještě oblast kde necítíte pevnou půdu pod nohama, tam se zaměřte.
Uprostřed týdne utečete od problémů, možná že i z práce si mnozí "odskočí"dříve. Problémem se může stát to, že ve středu ani ve čtvrtek nic nenajdete na svém místě. A čím víc se budete snažit udělat si ve věcech pořádak, tím větší chaos okolo sebe budete mít...
Od pátku budete doslova na výsluní ! Ucítíte jak vaše prestiž stoupá, vaše pověst dokonce může mít podtext něčeho tajemného, nedostižného. Zejména Lvice budou vyzařovat takovou autoritu a sexapel, že se nejeden muž za vámi na ulici ohlédne!

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Neptun s Merkurem upozorňují, že by vám  někdo pomluvami za zády či nevhodnými řečmi mohl pokazit první dny týdne...
Pokud nebudete v noci spát bude to díky lákadlům jara. Láska a emoce s vámi mírně zacloumají a je docela možné, že pracovní povinnosti půjdou stranou. Prostě si uděláte po delší pauze jeden den sami pro sebe po boku člověka kterého milujete.
Luna bude v protilehlém znamení od středy do pátku, tak si ohlídejte ať svoje omyly nepodsouváte intimnímu protějšku. Dokonce se vy rozčílíte ale vyčtete partnerovi že vyvolává spory on / ona...To samé se ale může dít i při jednání s obchodním partnerem.
Vyjadřovat se od pátku můžete tak nešikovně, že si proti sobě obrátíte nejednoho člena rodiny. Zejména se sourozenci - sestrami raději nerozvádějte žádná bolavá témata, protože byste vzápětí museli sami "kousnout do kyselého jablka..""


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Obloukem se vyhněte zkraje týdne nákupním střediskům. Nedáte si vymluvit nějakou koupi, ale doma si uvědomíte že jste vyhodili značný obnost za  nepotřebnou tretku. Na zbytečná vydání si prostě dejte pozor neb by to mohlo nepříjemně načechrat i váš vztah.
Čarodějná noc z vás udělá velmi romantické osůbky takže je jasné, že zejména večer budete chtít trávit s těmi které máte rádi. Pozor si ale dejte na chuť k jídlu neb večer byste mohli mít pocit, že k ohni na čarodějnice snad ani nedojdete...
Jakékoliv pochybnosti okolo partnerství jako mávnutím proutku zmizí ke konci týdne. Ucítíte jaký vliv máte nejen na intimní protějšek, ale i například na obchodní partnery. Při té euforii ale lehce můžete opomenout nějaký slib!


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Občas rozčilením i poskočíte neb zjistíte, že vaše snahy z předchozího týdne nebyly k ničemu...projevem může být i nedostatek finanční hotovosti či zklamání z přátel. To bude pro vás signál že je čas vyčistit si diář ale i své tělo od škodlivin - tak si v prvních dnech týdne dopřejte saunu..
Uprostřed týdne odhalíte problém někoho z příbuzných a okamžitě začnete organizovat nápravu. Šetřete ale svoje síly, dopřejte si hlavně ve středu i chvilku odpočinku neb zejména nohy na večerní veselici budete potřebovat !
Ke konci týdne se ve vás probudí chuť dělat něco nového, a týkat se to může jak profese tak i např. koníčků. Příjemně vás překvapí talent který v sobě objevíte. Nedejte na kybicování ostatních, budou vám totiž závidět vaši odvahu !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne nebudete k zastavení. Dohoní vás nedávný slib ale nebude vám dělat žádné problémy splnit vše do puntíku. Dokonce sami sebe v duchu pochválíte jak jste rychlí a šikovní.
Narození okolo 24.11.mohou uprostřed týdne plánovat i početí potomka.
Povinnosti hodíte za hlavu ve středu a je pravda že vám to projde. Zábava pro vás bude přednější a pokud máte děti, naplánujete jim opravdu večer plný kouzel. Pokud ale půjdete do společnosti, kontrolujte si kolik utrácíte..!
V sobotu či v neděli si asi nejednou připomenete přísloví
""práce kvapná málo platná""...
Neznamená to že se vám nebude dařit - naopak, ale při vidině ""rychlých peněz""budete na vše tak spěchat že občas něco opomenete a klidně ještě večer po sobě můžete opravovat chyby.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne snadno něco zapomenete, proto mějte po ruce stále tušku a notes - budou se vám hodit. Pokud nesplníte slib - týká se to zejména dětí, velmi je zklamete. Pozor si dávejte na finance, můžete se stát obětí nějaké mystifikace...
Zato od středy vám bude vycházet vše jak si naplánujete, dokonce ze zaměstnání se vám díky hbitosti jak zvládnete pracovní úkoly podaří ve středu odejít dřív. Nesnažte se ale o to mít navečer všechno "pintlich""neb budete tak zabráni do zařizování ""čarodějné"" veselice, že vám nezbyde čas na vaše nejbližší..
Asi se vám ale nepodaří skloubit vaše plány jak trávit víkend s pracovními povinnostmi. Je otázkou, zda vaše výkonnost a pracovní nasazení odpovídá také odměně, ale to řešte až další týden..


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Až do rána ve středu bude Luna ve vašem znamení bystřit váš důvtip, budete pohotoví nevyjímaje rychlý úsudek. Vaše plány ani akce  nebudou díky Saturnu lítat ve vzduchu, naopak budou reálné a díky vytrvalosti od ničeho neutečete.
Ve středu si dejte pozor ať se nikde nezapomenete.
Spoléhat se na přátele by bylo pošetilé v pátek a v sobotu ale platí to i například pro obchodní partnery. Nevěřte co vám kdo bude říkat ale i vy sami  kontrujte co komu slibujete. V žádném případě s intimním protějškem ke konci týdne neprobírejte finanční otázku rodiny.
Také vše co se týká společných financí, plánování investic, pojištění etc..odložte až na další týden. Informace které k vám budou přícházet budou natolik rozporuplné, že nebudete vědět čemu věřit a tak čas na rozmyšlenou vám jenom prospěje !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Únava z předchozích týdnů vás přinutí plánovat si aktivity a to velmi razantně. Uvědomíte si, že je pro vás nutné mít rozvrhnut den tak, abyste u práce neseděli dlouho do noci ale zbyl vám čas i na zábavu. Jinak se uštvete !
Náladu vám zlepší konečný zůstatek na vašem bankovním kontě ve středu. Naopak do manuelní práce se nepouštějte, neb vám vše bude padat z rukou a svoji nešikovnost budete svádět na druhé že vás vyrušují.
Alkohol si od středu až do pátku odpusťte. Luna bude ve vašem znamení a tak je jasné, že byste nevědeli kdy skončit...
Pokud vaše finanční situace bude vyžadovat pomoc během víkendu, nespoléhejte se na to že se jí dočkáte. Finančně vám nikdo z přátel nepomůže, ale v problémech vás nenechá. Trošku vás prostě někdo nechá koupat "ve vlastní šťávě" abyste příště mysleli i na zadní kolečka.