Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. týden 2009

25. 4. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 17. týden od 27. 4. do 3. 5. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení Býka a setrvá zde do 21.5. 00:02 hod.

Merkur
je ve znamení Býka a setrvá zde až do 1.5. neb v tento den vstoupí do znamení Blíženců, ale protože bude mít retrográdní pohyb,
do znamení Býka se opětovně vrátí 14.5. v 1:22 hod a setrvá zde až do 14.6.


Venuše
je ve znamení
Berana a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení Berana a setrvá zde do 31.5. 23:15 hod.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009.

Událostí týdne je samozřejmě 30.duben - Čarodějnice !

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Náhodné setkání počátkem týdne vás může velmi obohatit. V každém případě se můžete potkat s novými lidmi kteří váš život okoření originálními nebo něčím neobvyklými myšlenkami, které vás přimějí podívat se na staré problémy z jiné, nové perspektivy. Poslední dubnový den doslova narazíte na informace, které vás mohou úplně pobláznit! Doma tím způsobíte rozruch, ale příjemný, neb to může mít souvislost s hledáním pokladů - je ale otázkou, zda váš předek nějaký např. na zahradě zakopal ! Nu - proběhne Noc kouzel a tak je možné všechno ! Víkend prověří jak umíte hospodařit s financemi a zda jste nepodcenili občasný výpadek nějakého spotřebiče v předchozím období. Pokud jste něco přehlíželi, budete nuceni sáhnout hlouběji do kapsy a nevrlí z nenadálého výdaje můžete být ještě příští týden.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Díky Merkuru ve vašem znamení v sextilu na Uran začíná být váš život povšechně zajímavější, a tento týden uvidíte, kolik příležitostí máte okolo sebe. Novinky a různé informace k vám totiž budou proudit tak rychle, že je nestačíte vstřebávat. Možná to bude i pro některé popud začít něco nového studovat. Velmi si oddechnete poslední dubnový den když zjistíte, že Beltine nemusíte trávit s příbuznými. Přijde vám to vhod neb na ulici bude kdosi vyprávět něco o tom, jak se této v noci pravidelně otevře zem a vydá svoje poklady - nu tak se vydejte na krátkou pochůzku okolo vašeho bydlište, staré pověsti se totiž nemají podceňovat ! Pokud slavíte narozeniny během víkendu, někam do kalendáře si zapište, že vašim klíčem k úspěchu v následných 365 dnech bude disciplína a promyšlené akce. Navíc vše co v tomto roce podniknete vám budou prospěšné pro několik dalších let...!!!




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Sextil mezi vašim vládcem Merkurem a planetou Uran je malým upozorněním, že byste v tomto období měli pravidelně odpočívat. Mnozí tento týden zjistíte, že si nějaký složitější problém či akci můžete velkmi zjednodušit, ale bude to chtít opustit vyšlapanou cestičku, prostě něco budete muset dělat jinak než jste byli zvyklí doposud.
Čtvrteční noc čarodějnic není jen o vítání jara, ale jedna z pověstí vyprávi i o tom, že se o půlnoci otevřou skály a vydají svůj poklad který skrývají. Lunu budete mít v domě financí, tak bych tuto pověst - být vámi - vzala vážně ! Během víkendu se mnozí budete potýkat s nesoustředěností a únavou což bude výsledkem toho že dlouhodoběji přetěžujete organizmus. Navíc vypluje napovrch spousta nedořených věcí, na které jste díky fofru během týdne zapoměli. Nedejte ale na cizí rady - ještě víc byste sami sobě zkomplikovali život.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Přátelé začínají ve vašem životě hrát poslední období velmi důležitou roli a tento týden se něčí úloha ve vašem životě stane dosti zásadní. Nejenže vám někdo z nových přátel / kontaktů může být nápomocen v budování kariéry, ale ukáže vám nové možnosti potažmo životní cestičky, o kterých jste doposud neměli ani tušení !
Od středy vás budou Luna ve vašem znamení a trigon na planetu změn Uran obohacovat fantazie a sny vás mohou zanášet mimo realitu. Nejvíc vás bude lákat vše exitické, nepoznané, tajemné a když k tomu přičtete že v pátek je ku tomu všemu Filipojakubská noc, to může znamenat, že prožijete opravdu něco, co si vysvětlit racionálně nedokážete ! Během víkendu nějaké vaše přátelství může začít hatit něčí závist, ale na světlo může vyjít i to, že jste své schopnosti přecenili a s cílem ukázat jak jste dobří jste na svá bedra nabrali tolik závazků, že veřejně budete nuceni přiznat že vše splnit není ve vašich silách...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Merkur v sextilu na Uran vám dává tento týden možnost raketového startu ve vaší kariéře, prostě velmi rychlý postup v hierarchii firmy kde pracujete. Dokonce dveře, před kterými jste doposud pouze postávali se vám otevřou, překážky které vám bránili v postupu začnou mizet jedna za druhou ! Pokud máte nějaké dluhy, okolo pátku dostanete šanci získat peněžní obnos a půjčku zprovodit ze světa. Nějaké peníze vám prostě nečekaně "spadnou do klína"...Vůbec nevylučuji například výhru, anebo "zapomenuté" dědictví...
Vy versus nadřízení a nějaká střední cesta bude během víkendu velký problém. Dopředu budete vědět že se nedohodnete na ničem prvotně kvůli tomu, že je volno a vy mimořádnou poradou máte pokažený víkend, druhotně proto, že nařízení a pokyny vašeho šéfa/šéfové budou nerozumné, ale nenajdete možnost ani argumenty jak jejich rozhodnutí zvrátit.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

To že tento týden budete otevřeni všemu novému a budete se snažit myšlenkama vstřebat všechny novinky které se okolo vás mihnou bude mít na svědomí Uran v sextilu na vašeho vládce Merkura. Dokonce se nejeden Panáček či Panenka rozhodnete pro cestování a uděláte dobře neb vás poznávání neznámého velmi obohatí ! V pátek udivíte nejbližší hlavně intimního partnera oznámením, že si Noc čarodějnic chcete trávit po svém - a hlavně sami ! Trošku vás totiž začne opanovat "duch svobody a volnosti"...!  Možná že váš intimní protějšek bude mít námitky - ale když se v noci setkáte u pálení čarodějnic, zjistíte že vám to prospělo neb po sobě daleko víc budete toužit !
Během víkendu ale mnozí poznáze jak jsou vaše sny vzdáleny realitě. Pokud řešíte nějaký soudní spor či jste požádali o právní pomoc, informace které k vám začnou přicházet vás nepotěší. Nepouštějte se ve dnech volna ani do diskusí o ""životě"" neb svými názory můžete vyvolat spor.
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud jste měli doposud problémy s daňovým úřadem či nějakou pojišťovnou nebo bankou, tento týden přijdete díky náhodě na cestičku, jak například obejít jiným zákonem problém. V každém případě by vám nějaký šikovný krok měl vynést peněžní výhodu.
V pátek mnohé může překvapit nečekaná informace která svým způsobem podpoří váš sen kterým si poslední dobou představujete svoji kariéru. Doporučuji vám ale posečkat s jakýmkoliv zásadním tozhodnutím, neb za několik dní se mohou podmínky tak změnit, že byste šlápli "z bláta do louže" ! Během víkendu se můžete dostat do situace kterou vyřeší pouze větší obnos peněz, který ale vy na kontě mít nebudete a tak začnete uvažovat o půjčce. Buďte opatrní, neb byste na sebe vzali finanční závazky, které v následném období budete velmi problematicky plnit. Prostě si dejte pozor na nebankovní organizace !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Ve vašem vztahu to tento týden může být jako na tobogánu díky sextilu Merkura na Uran. Jednou chcete více volnějšího prostoru vy, následně si zase více svobody bude uzurpovat váš intimní protějšek.
V pátek již po ránu ucítíte silnou touhu po svém intimním protějšku, jako by mezi vámi pulzovala elektřina ! Ale to vám nezabrání trávit odpoledne sami, věnovat se svým koníčkům a zálibám. To že ale večer bude plní erotiky je jasné ! Ale během víkendu se kontrolujte neb partnera - a to i obchodního - můžete rozčílit neochotou ustoupit ze svých požadavků, dokonce odmítnete vyslechnout další možné alternativy ! Pokud chcete mít klidné dny volna  přistupte na kompromis, zejména bude-li se jednat o obchodní záležitost, možná totiž již další týden zjistíte, že jste se svojí neústupností připravili o skvělou obchodní spolupráci !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

To že jste chytrolíni a fiškuntálové o sobě víte, a nyní jste v období kdy můžete přijít na to, jak si zjednodušit svoji práci. Merkur s Uranem vám tento týden dodávají skvělé nápady a rychlost, takže v předstihu začnete zvládat svoje pracovní povinnosti. Je možné, že mnozí nabídnete nadřízeným plán, jak modernizovat provoz, kancelář, etc..V páetk si oddechnete neb zjistíte, že rodina na vás nic neche a dá vám dostatečný prostor dělat si co chcete. Pro některé Střelce ale Čarodějná noc přinese malé překvapení - náhodně se dozvíte, že určité období budete muset bydlet v jiném městě - patrně z důvodů pracovních povinností. Během víkendu si něčím dodávejte optimismus neb zejména ti kteří musí do zaměstnání ho budete potřebovat. Nastane totiž chaos, mnozí budete dohánět termín dokončení nějaké zakázky a je jasné že to na pracovišti i mezi vámi a kolegy vyvolá napětí. Navíc nebudete mít ani čas se pořádně najíst a díky tomu vás může pozlobit žaludek.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Jste-li narozeni okolo 25.12. dávejte si tento týden pozor, abyste druhým lidem neubližovali - virtuelně nešlapali po hlavách okolí. Pluto vám couvá přes vaše Slunce, a dává vám životní lekce, které vy díky tlaku který to ve vašem životě v náslených dnech bude vytvářet, můžete přehrávat na lidi okolo sebe. Vyřešení vašeho bydlení či málého prostoru se dočkáte v pátek. Například vám soused či majitel domu poskytne další místnost, anebo někdo z rodiny - sourozenec - oznámí že se bude stěhovat a vy si hned zaberete jeho pokoje etc. Takže důvod k večerní oslavě bude nejen vítání jara, ale i větší prostor pro bydlení ! Nu a během víkendu vás mohou zavalit vaši potomci či intimní protějšek doslova "snovými požadavky""že možná zvýšíte hlas a zeptáte se jich zda máte vyloupit banku !  Budou to jejich rozmary, chvilkové nadšení, které by ale vás mohlo skutečně na nějaké období "finančně zruinovat"...Pozor si dejte na peníze povšechně !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud delší dobu přemýšlíte o změně bydlení, tento týden máte skvělý čas ke stěhování ! Pokud se nebudete stěhovat, je možné že rozruch u vás doma způsobíte nutností pracovat mimo stávající bydliště. Uprostřed týdne dostanete geniální nápad jak si svoji denní rutinu potažmo práci usnadnit, zjednodušit, takže to co jste dělali dříve hodiny, díky vaší chytré hlavince budete mít hotovo ""nato-tata"..!
Během víkendu se snažte pobývat doma co nejméně, ideální by bylo odjet pryč třebas na chatu anebo hned ráno vždy odejít z domova a vrátit se až za tmy - prostě tak - aby jste se nepotkali s ostatními členy rodiny. Budete mít totiž "hádavou náladu" takže se handrkovat můžete o naprosto nepodstatné věci, a zadělat si na příští týden na""tichou domácnost""...
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Mnoha nápady doslova zahltí tento týden vaši mysl Merkur s Uranem. Je jasné že tak velké množství nemůžete vstřebat a zpracovat najednou, takže vám prospěje si vše zapisovat ! Potěší vás i to, že se zlepší sousedské vztahy a po všech sedm dní tohoto týdne si pěkně rozdělíte čas na práci a procházky v přírodě. Prospěje vám to !
V pátek si uděláte pořádek sami v sobě ! Začnete tím že otevřeně někomu dáte najevo co k dotyčnému cítíte, jak ho máte rádi. Ale tím to nebude končit - cokoliv vám v životě vadí, tak se toho zbavíte. Je možné že to budou i kusy nábytku o které jen klopýtáte a utíráte z nich pouze prach ! Během víkendu se obrňte velkou trpělivostí a snažte se mít vždy časovou rezervu neb se někde zamotáte a na schůzky či oběd dorazíte se zpožděním. Navíc se na vás obrátí někdo z blízkých příbuzných - sourozenců - se svými problémy, a udělá to tak šikovně, že vinu bude přehazovat na vás...což samozřejmě nezůstane bez vaší hlasitější odezvy...