Jdi na obsah Jdi na menu
 


39. týden

21. 9. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 39. týden od 24. 9. do 30. 9. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce je ve znamení Váhy do 23. 10. 2007 a tím nám také ohlašuje, že nastává astronomický podzim.
Merkur je znamení Vah až do čtvrtka 27 .9. kdy večer vstoupí do znamení Štíra.
Venuše je ve znamení Lva a to do pondělí 8. 10. 2007
Mars je ve znamení Blíženců a setrvá zde až do soboty 29. 9. 2007 kdy krátce po půlnoci přejde do znamení Raka.
Jupiter je  ve znamení Střelce.
Saturn v neděli 2. 9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29. 10. 2009.
Uran je ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb.
Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do  31. 10. 2007  
Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

Ve středu 26. 9. 2007 proběhne ve večerních hodinách Úplněk což je okamžik, kdy naproti sobě stojí světla - Slunce a Luna.
Tentokrát proběhne na ose Beran - Váhy.
Jako vždy - otevře témata těch oblastí našeho života, kde třeba tápeme, kde se nám nedaří. Napětí můžeme pociťovat již den před exaktním Úplňkem tedy v úterý. Vždy ale ukáže v pravém světle jak jsme na tom s psychikou. Takže pokud ve dnech okolo Úplňku pocítíte náladovost, ničemu se nedivte. V období Úplňku zvyšte příjem tekutin, nenechte se rozhodit dramatickými sny.
Luna bude v okamžiku přesného Úplňku v konjunkci s hvězdou
DENEB KAITOS (β Ceti) beta Cet která patří do souhvězdí Velryba.
DENEB KAITOS tvoří "ocas velryby" a někde je označena i jako Diphda (žába).
Tato hvězda je předzvěstí, že mnozí z nás až neradi budeme muset udělat nějaké nedobrovolné změny.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Slunce vstoupilo do protilehlého znamená Vah. Můžete mít pocit že se vám nedostává energie. To je pro vás všechny impulz začít zvyšovat imunitu neb budete daleko náchylnější k onemocněním. Navíc po dobu Slunce v protilehlém znamení máte něco jako poloviční narozeniny.  Díky tomu se nevyhnete určitému zhodnocení uplynulých šesti měsíců. Je možné, že v plné míře mnozí pocítí na vlastní kůži rčení "jak jsi zasel, tak nyní sklízíš" a je jasné, že nejhorší alternativou by bylo to, že jste nezaseli nic..Středa je pro vás kritickým dnem, neb nebudete ochotni respektovat jiný názor než ten svůj. Díky večernímu Úplňku uděláte "jasno" ve svých problémech a neuskutečněných plánech, které nosíte v sobě... Od středy noci až do pátku odpoledne bude Luna ve vašem znanení, tak si dejte pozor na zbrklost a "velitelské" sklony !

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Proti vládkyni vašeho znamení bude v pondělí stát Luna. Dejte si pozor na jakékoliv neetické chování, nepodlehněte svodům počínaje malými podvůdky a konče nevěrou. Úplněk ve středu vás zanese myšlenkama mimo tento svět. Odkryje mnohé co v sobě již delší čas zadržujete, a pro mnohé Býky to může znamenat nahlédnutí do oblastí, v kterých se vám nedařilo a tak jste se  jich jakoby zřekli. Bude to užitečné neb vám to dá sílu opět nad těmito záležitostmi získat nadvládu a hlavně kontrolu...V pátek odpoledne vstoupí Luna do Vašeho znamení a setrvá zde do nedělního odpoledne. Je možné že během těchto dnů si nebudete vědět rady se svými city. Nelpěte v těchto dnech tvrdohlavě na svém, poslouchejte blízké a zjistíte, že i vy se občas můžete mýlit.

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Až do středy se budete cítit skvěle, budete nabiti energií a vtipy. Objektivní pohled na vaše problémy i úspěchy vám poskytnou dny okolo Úplňku, který proběhne ve středu. Před očima jako film uvidíte své touhy a sny. Možná že si uvědomíte nemožnost něco dotáhnout do konce, ale právě díky uvědomění si nereálnosti některých svých vizí se vám otevřou nové možnosti. S blížícím se víkendem začnete mít pocit únavy. Bude to tím, že Mars v sobotu ve dvě hodiny po půlnoci opustí vaše znamení. Během víkendu i přes úbytek energie budete velmi bystří se schopností soustředit se na detaily, nenecháte se odbýt jednoduchou odpovědí, vše budete chtít znát a vědět podrobně.

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

První dva dny týdne si s vámi pohraje vládkyně vašeho znamení. Občas budete provokovat, sem tam si zalaškujete, občas něco zapomenete, a v zápětí se budete u daného problému či práci soustředit na sebemenší detail. Středeční Úplněk vám patrně mírně ubere energii zato ale doslova rozjasní vaši mysl a vy si uvědomíte, jaké změny nastaly ve vaší kariéře, okolo Vaší profese. Rozhodnete se pro nějaké změny, které se projeví  v uvedené oblasti během příštích několika měsíců. V sobotu se budete probouzet s větším elánem než jste zvyklí. Bude to tím, že Mars v noci vstoupil do vašeho znamení. Mars je planeta energie ale taky boje, takže vám odstartuje delší období, ve kterém se daleko snadněji ale také intenzivněji budete pouštět do nových věcí.

E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Venuše bude provokovat srdíčka Lvů narozených 11.8. až 18.8. po celý týden. Pomáhat vám bude nejen zlepšit mezilidské vztahy povšechně, ale nabídne vám příjemná setkání a v neposlední řadě přeje lásce a novým vztahům. Pokud budte muset vystupovat na veřejnosti, budete velmi úspěšní. Úplněk ve středu otevře témata vy versus vzdělání a cestovní, jak jste na tom se svojí životní filozofií. Nedivte se, když se rozhodnete pro nějaké další studium či cestu do zahraničí. Díky vstupu Slunce do společenských Vah si ve větší míře ke konci týdne začnete uvědomovat nutnost spolupráce s lidmi okolo vás.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Možná se v pondělí probudíte nejen bez nálady ale i energie. Nedivte se a nepodléhejte tomu, neb tento pocit bude zaviněn tím, že Slunce v neděli opustilo vaše znamení. Uprostřed týdne - ve středu - nastane Úplněk, a vás se zeptá zda jste správní hospodáři, jak umíte zvládat společné finance rodiny ale také firmy. Pro mnohé Panny to znamená i myšlenky na společný majetek neb se zamyslíte nad zajištěním vašich věcí, zda např. pojistky které máte uzavřeny dostatečně pokryjí připadné škody. Vstupem vašeho vládce do znamení Štíra ve čtvrtek vám nastává období, kdy jakékoliv nešvary mezi vámi a sousedy či sourozenci mohou vyplout napovrch neb toto znamení nemá rádo faleš.

G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Všem Váhám slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Počátkem týdne budete velmi nesnadno hledat stezičky porozumění, a ačkoliv se od přírody vždy snažíte vyjít s každým, v pondělí a v úterý nebudete rozumět ani sami sobě. Zejména dopoledne v pondělí totiž na někoho tak "vyštěknete" že se vás lekne. Pokud slavíte tento týden narozeniny ve středu, máte před sebou 365 dní, které budou nějakým způsobem zlomové, neb vás čekají důležité začátky. Může se jednat o uzavření manželství, nebo např.příchod potomka do rodiny, etc...Středeční Úplněk je pro všechny Panny vlastně jakousi výzvou. Můžete být totiž nečekaně zaskočeni nějakým konfliktem, a jako správné Váhy můžete mít tendecni vycouvat. Jenže Luna bude v Beranu takže tentokrát asi neustoupíte ze svých názorů a dokonce velmi tvrdě se postavíte sami za sebe, za svoje stanoviska, plány, etc..


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vaši spoluvládci stále stojí naproti sobě - v opozici - což je pro vás upozornění, že všechny aktivity byste si měli i tento týden plánovat, a vždy než se do něčeho pustíte si ověřit všechny informace i rizika. Brzděte i tendenci svým blízkým či kolegům vyčítat svoje neúspěchy, když se vám v něčem nezadaří. Dny okolo Úplňku ve středu mohou přinést napětí do vaší pracovní oblasti, dokonce může vyplout napovrch nějaký zanedbaný zdravotní problém. V každém případě se nenchte zatahovat do sporů, nereagujte na pomluvy, které budu plynout ze závisti.  Dejte na svoje znalosti neb těmi uberete prostor  lidské hloupostí a zášti. 

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Stále pro vás platí až do konce týdne nutná opatrnost okolo peněz, které sdílíte s někým jiným. Pokud pocítíte finanční nedostatečnost, raději se v něčem omezte, ale na úvěry či půjčky zapomeňte. Pokud okolo společných financní zjistíte nějaký zádrhel, je jasné že si to s dotyčným vyřídíte. Úplněk ve středu otevře téma mileneckých vztahů, ale i vašich koníčků a v neposlední řadě dětí. U mnohých dokonce rozehraje něžná  milostná dobrodružství a vnese vášeň do vašeho intimního života, což by pro mnohé Střelce mohlo znamenat i nechtěný přírustek do rodiny ! V neděli si neplánujte nic náročného na fyzičku, neb Mars opouští znamení Blíženců, a to vám trošku ubere "energetickou páru"...

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V pondělí nepodléhejte nutkání neustále přepočítávat peněženku, nahlížet do výpisu z bankovního konta. Vaše pečlivost a nestálé kontrolování toho, co jste již "zkotrolovali" vás může připrovat o tak potřebný čas a energii zejména první dny týdne. Úplněk ve středu se vás zeptá, zda nezapomínáte na své rodiče, přátele z dětství. Nedivte se, když se často zamyslíte a rodný kraj uvidíte před sebou jako na dlani. Možná že se večer rozhodnete pro nějaké změny ve vztahu k bydlení, může to být u mnohých Kozorohů i stěhování. Od čtvrtka do soboty dostanete možnost dokončit aktivity, které jste v posledních dnech odkládali "na potom"...Nebudet vám totiž chybět důslednost a zodpovedný přístup a nic nenecháte náhodě. V neděli si ohlídejte určitou strohost a slovní odsekávání, týká se to zejména vůči partnerovi a dětem.


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V pondělí budete vstávat pod taktovkou Luny ve vašem znamení, ale odpoledne přejde do znamení Ryb. Díky tomu v dopoledních hodinách budete mít problémy s koncentrací na práci. V úterý bude přecházet Luna přes vládce vašeho znamení. Budete ochotni riskovat zejména okolo financí, navíc pokud vás někdo upozorní ať brzdíte, můžete být i slovně výbušní. Středeční Úplněk vám nabídne vyřešení problematických vztahů. Týkat se to bude sourozenců, příbuzných či sousedů. Možná jste se s někým z nich v nedávném období dostali do sporu a dny okolo Úplňku vám dají šanci "vyhladit třecí plochy". V pátek díky vstupu Merkura do znamení Štíra si mnozí vzpomenete na nějaké ústrky či nespravedlnost, která se vám stala. Bude to zejména ve vztahu k vaší kariéře, profesnímu postupu, a je možné, že začnete vymýšlet plán na pomstu. 


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V pondělí odpoledne vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde do středy, kdy odpoledne vejde do následného znamení. To jsou vždy pro vás dny, kdy emoce mají nad vámi moc...Jako vždy - Luna vás trošku odpoutá od reality, takže na začátku odhodíte některé povinnosti stranou a budete "rozjímat a snít". Dny okolo středečného Úplňku si trošku posvítí na vaši oblast financí. Možná že se slovně obujete do svého protějšku že vydělává málo peněz, nebo příliš utrácí. Ale může se odkrýt něco okolo smluv, dohod, a to vás přinutí zabývat se pracovně právnímy vztahy. Možná se jako pára nad hrncem v těchto dnech rozplyne nějaký váš sen, a příčinou bude finanční nedostatečnost. Velmi pozitivní je pro vás stup Merkura do Štíra. Dodá vám to spoustu užitečných nápadů, přináší vám objektivitu a schopnost nepřehlížet detaily, a co je nejdůležitější, budete se pídit po spoustě nových věcí, zejména se to u mnohých Rybek bude týkat cestování, plánovaní, mnohé to naopak přivede do knihkupectví...