Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co bylo a nebylo v roce: 2008      2009      2010      2011

                                              Novinky 2013

20.5. - Happy birthday!!! :))

dsc_8065.jpg

Fotoalba leden - duben:

                        Novinky 2012

22.11. - O víkendu 3.-4.11. se v ČB pořádaly agility závody. S Barčou jsme se přišly v sobotu podívat, jak to agiliťákům běhá a něco vyfotit. Bohůžel, jsem na závodech zjistila, že foťáček si pozapomněl baterku doma :o)), takže z toho nic nebylo, ale aspoň jsme se pěkně prošly. V neděli jsme se po flyballovém tréninku vyrazily podívat znovu, tentokrát už s kompletním foťákem, ale pro změnu bez Barči, kterou jsem nechala po tréninku doma. Foto zde.

V sobotu 17.11. jsme opět navštívily další agility závody, ale tentokrát už jako závodníci. Nejdříve jsem váhala, jestli nás přihlásit. Přeci jen, už závodně neběháme a v podstatě ani netrénujeme. Týden před závody jsme zašly na cvičák něco málo potrénovat a Barča byla nadšená, tak jsem se rozhodla, že to zkusíme... Neoficiální závody Okresní přebor II.v Mladém u ČB byli opravdu pohodové. S Barčou jsme běhli až v poledne, takže žádné vstávání a mrznutí. První se běžel jumping, za což jsem byla opravdu ráda. Barča běžela moc pěkně, žádnou chybku potrestanou trestnými body jsme neměly a tak jsme skončily na 1.místě. V agilitech jsme dopadly také bez trestných a opět na 1.místě. Spokojenost veliká. Barča byla naprosto v pohodě, hezky vnímala (kromě jednoho momentu), nebála se, takže super.img_1451.jpgpb189267.jpg (první foto: Vilém Čekajle)

 

 

 

 

  

Na neděli 18.11. jsme si naplánovali týmový výlet. No a nemohli jsme nikam jinam, než na naší oblíbenou Kleť. V počtu 6 lidí a 8 psích nadšenců jsme zdárně zdolali tu "naší" tisícovku a na vrcholku jsme si dali zaslouženou odměnu :o)). Výšlap se podařil, počasí nám přálo a už nám zbývá jen vymyslet, kam se vydáme příště :o)). Naše foto tu, od Gabči zde.img_7493.jpgpb189348.jpg (první foto: Klára Fenclová)

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

19.10. - Poslední turnaj sezóny, které proběhl ve dnech 13.-14.10. v Českých Budějovicích, je úspěšně za námi. Problémy před závody se sestavou byli nemalé, ale naštěstí jsme dokázali sestavit kompletní šestici závodníků, kteří do posledních závodů dali úplně všechno a podle toho vypadali i časy celého týmu.

Na turnaj bylo přihlášeno celkem 36 družstev rozdělených do šesti divizí. "Mouchy" závodily v té 6. V sobotním RR jsme s 16 body a nejlepším časem 21,14 skončili na 3.místě. V neděli nastal opět závod pravdy DE. Do prvního rozběhu jsme nasadili pomalejší sestavu s Barčou, kde jsme sice poměrem 1:3 prohráli, ale povedl se nám zaběhnout nový rekord družstva, který má hodnotu 20,92. Barča, spolu se Saminkou, Pepčou a Lucky získala titul FLY 20! Po prvním rozběhu jsme tedy spadli do oprav, ze kterých jsme se prokousali až do finále. Tam jsme narazily na BriSk MaRlottes, které jsme porazili 3:1, ale také jsme si připsali druhý break a protože nás čekalo ještě opakované finále, bylo jasné, že riskovat už nemůžeme. V opakovaném finále jsme tedy skončili na 2.místě.

Pro Barču to taky byli její poslední životní závody, které se opravdu povedli a bylo to moc pěkné završení, toho našeho společného závodění. Barča, jako by to věděla a na těchto závodech měla o hodně rychlejší časy, než v těch závodech předchozích. Předem jsem věděla, že tato sezóna bude pro nás poslední a jsem moc ráda, že to bylo v tak bezvaném tým, jako je Budweis Fly! Foto od Gabči tu a video od Kláry zde. Naše foto tu.

dsc_3466.jpg

Budweis Fly - 2.místo v 6.divizi - Barča, Sami, Nero, Lucky, Pepina a Sofča

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

28.8. - V sobotu 25.8. se konal další flyballový turnaj. Tentokrát jsme byli ušetřeni dlouhého cestování, protože turnaj se konal u nás na jihu v Kaplici. Závody byli tentokrát spíše "rodinné", protože se sešlo pouze 9 družstev rozdělených do 2 divizí. Tým Budweis Fly bojoval v té druhé proti 4 soupeřům. V dopoledním RR jsme obsadili předposlední příčku s nejlepším časem 21,49. V odpoledním DE se nám dařilo lépe a nakonec z toho bylo pěkné 3.místo s nej. časem 21,96. Barča se tak po x letech běhání flyballu konečně dočkala svého prvního flyballové titulu FLY 21. Děkujeme parťáci :o))! 

Ještě přidávám odkaz na video od Klárky z Litoměřic, kde se můžete kouknout, jak vypadá flyball v klasickém psím provedení, ale i v tom lidském :o)). No, a že to mouchám šlo :o)).

Jak jen to jde trávíme čas mimo Budějky na chatě a protože jsem tentokrát vzala i foťák, tak jsem zvěčnila toho svého neplavce, jak se chladí v horkých letních dnech ve Vltavě.p8178732.jpgp8178733.jpghttp://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

15.8. - Tým Budweis Fly se zúčastnil svého čtvrtého letošního turnaje, který se konal ve dnech 11.-12.8. v Terezínké kotlině na cvičáku ZKO Litoměřice. "Mouchy" byly zařazeny do poslední 5. divize, kde proti nim stálo hned 5 soupeřů. V sobotu jsme si v RR vybojovali 10 bodíků a 5.místo s nejlepším časem 22,42. V neděli nás už čekal obávaný DE. V neděli jsme statečně bojovali, ale nakonec nám štěstíčko moc nepřálo a byla z toho madaile pouze bramborová. I tak jsme si posunuli náš rekord z 21,65 na pěkných 21,31. Celá naše psí banda se moc snažila a Barča s Britney, které jsem pouštěla běhaly bezchybně. Jen já jsem tedy kazila, co jsem mohla, tak snad se na to příště lépe vyspím a bude to lepší :o)). Fotečky tu.p8118576.jpgp8128639.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

25.7. - V sobotu (22.7.) jsme s Marťou pro ty dvě naše potvůrky naplánovaly další výletík. Vydaly jsme se po cyklistické stezce Poněšice na zříceninu Karlův Hrádek. Trasu jsme už šly v zimě ve sněhu, takže jsme věděly, co nás čeká i tak jsme se hned na začátku trasy trošku ztratily :o)). Foto tu.p7228306.jpgp7228301.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

20.6. - Sobotní den (9.6.) jsme prožily na dalším flyballovém turnaji - Turnaj sladkých nadějí, který se stejně jako minulý rok konal v Mělníku. "Náš" tým byl zařazen do 5. divize, kde měl další 4 soupeře. V dopoledním RR se nám podařilo ukořistit nějaké bodíky, díky kterým jsme skončili na 3.místě s nejlepším časem 24,32. V odpoledním DE už se nám tolik nedařilo a obsadili jsme poslední 5.místo s nejlepším časem 23,82.

Od pátku jsme relaxovaly na chatě a Barčí si to opravdu užívala...

p6168169.jpgp6168158.jpg

 

 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

30.5. - V sobotu jsem s Markét + Sofčou a Marťou + Baruškou vyrazily na celodenní výletík do Terčina údolí. Počasí bylo ideální na prochajdu a tak jsme se pěkně prošly. Holky, bylo to super!!! Už se těšíme na příště :o)). Foto tu.p5267920.jpgp5267758.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

26.5. - Minulý víkend jsme vyrazily až do Lukášova na druhý letošní turnaj - Lukášovského draka. Barčí už odhárala a tak se mohla tentokrát zúčastnit jako závodník. Kromě Barči jsem si opět zaběhala i s Britňulkou, která jako vždy běhala parádně. Za to Barčí se moc běhat nechtělo a na jejích časech to bylo hodně znát. Tým Budweis Fly si odvezl 3.místo v 5.divizi s nejlepším časem 21,65 a titul FLY 21. Více o závodech zde. Naše foto zde. Video a fotky od Klárky zde a zde.

img_4505.jpg

V neděli 20.5. Barčí oslavila své 9. narozeniny!!! Bramborko přejeme ti všechno nejlepší a hlavně pevné zdravíčko a doufáme, že nám budeš dělat radost ještě hoodně dlouho!!! 

p3306735.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

3.5. - Víkend jsme strávily na prvních letošních flyballových závodech v Trmicích u Ústí nad Labem na turnaji Eager´s Cup. Pro náš tým Budweis Fly to byla premiéra. No a byla dost náročná... Nejdříve, necelých 14 dní před závodama začala Barčí hárat, pak nám na tréninku začal vyhybat dráhu jeden pejsan a nakonec večer před závody nám vypadla za sestavy i druhá snižovačka Baruška. Na rychlo jsme sehnali "snižovače" Sofinku (děkujeme Markét) a do sestavy jsme doplnili Britňulku.

Jako nový tým jsme běhaly v poslední 6.divizi, kde jsme měly hned 7 soupeřů. V sobotním speed trialu jsme skončily s naším nejlepším časem 23,77 na posledním 8.místě. I přesto jsme měly dobrý pocit, protože všichni nováčci zvládli atmosféru závodů a ostudu jsme určitě neudělaly.

Bohůžel smůla se nás držela i na závodech a v sobotu večer jsme kvůli zranění přišly o našeho nejrychlejšího pejsana Dishe. To nás stálo hodně a poslední místo bylo opět naše. Čas jsme si nepatrně vylepšily na 23,70.

Za 14 dní nás čeká další turnaj, opět v jiné sestavě, tak snad si trochu vylepšíme skóre. Ale závody jsme si všichni opravdu užily a o srandu tedy nouze rozhodně nebyla :o)).p5067375.jpg Foto ze závodů zde.img_4074.jpg

 

 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

3.5. - Mezi videa přidáno jedno flyballové z našeho dubnového podvečerního tréninkového snažení, které nám natočila Gabča. Ještě v tom máme nějaké mouchy :o)), ale lepšíme se. Video tu.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

5.4. - O víkendu 31.3.-1.4. se konala MVP v ČB. I tentokrát jsme vyrazily, ale poprvé jsme si výstavu užily bez závodění. Musim říct, že jsem byla zvědavá, jestli mi bude závodění chybět, ale nechybělo :o). Kopačky jsme tedy pověsily na hřebík a uvidíme, jestli je ještě sundáme :o)). Pár fotek ze závodů zde.

"Mouchy" jsou konečně zaregistrované a stránky oficiálně spuštěné. Na stránky našeho flyballové týmu Budweis Fly se můžete mrknout tu.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

25.3. - V sobotu jsme vyrazily na další procházku. Tentokrát na naší celkem obvyklou trasu, tj. Haklák a Vrbenské rybníky. Kromě Marti a Barušky s námi byla ještě Anička se Sendynkou, které za námi přijely. A já jsem tak měla konečně možnost holky osobně poznat ;o)). No a Barča se Sendynkou se přivítaly po svém (ale chlupy nelítali) :o)) . Holky jsou si vzhledově celkem podobné, ale povahově ještě víc :o)). Pár fotek z parádní prochajdy tu. Díky Martě mám krásné fotečky Barči. Děkuji!!!55.jpgc.jpg

 

 

 

 

(Foto: Martina Zevlová)

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

20.3. - Téměr po měsící přidávám další aktuality. V sobotu jsme vyrazily s Markét, Pájou + Sofčou a Soňou + Grettkou na hrad Helfenburk. Dojeli jsme autem do Čepřovic a pak jsme šli pěšky po modré. Počasí nám vyšlo parádní a cca 10 km výletík jsme si moc užily. Foto zde a od Markét tu.

p3176567.jpg

Kromě toho jsme zvládly ještě menší výlet s Marťou a Baruškou do Hradců a pak lesem pěkně domů. Flyballová sezóna se blíží a tak pilně trénujeme. Andy od Grimmečka vzala na nedělní trénink i foťák a udělala nám všem pěkné fotky.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

26.2. - Další sobota a také další výletík. Tentokrát jsme vyrazily jen s Marťou a Baruškou na kratší, nenáročnou prochajdu za slunečného, ale větrného počasí. Dojely jsme busem na Vltavu a pak pěšky kolem řeky na Hlubokou. Jen pár fotek zde.p2256401.jpgp2256410.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

18.2. - Mrazivé počasí je snad už pryč a my jsme tak mohly v sobotu vyrazit na další výletík. Markét od Sof pro nás vymyslela výšlap na Karlův Hrádek a tak jsme si spolu s několika dalšími nadšenci udělali celodenní výlet. Sraz jsme si dali na Hluboké u zámku a celý výlet jsme zakončili v hospodě u Švejka. Barčí ani moc nepřekvapila. Cca 20 km a ani to nepomohlo, aby v hospůdce padla a odpočívala :o)). Markét děkujeme za odvoz a ostatním za prima strávený den. Naše fotky zde, od Lucky, Jacka a Speedyho zde a od Vildy, Fida a Asada tu.p2186214.jpgp2186256.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

29.1. - Na včerejší den jsme si naplánovaly další výlet, tentokrát jen s Marťou a Baruškou. Vyrazily jsme vlakem do Holubova a pak už pěšky na Dívčí kámen. Z Dívčáku jsme zamířily do Vrábče na gulášek do hospůdky a pak ještě do Hradců na vlak. Foto zde.p1286081.jpgp1286167.jpg

 

 

 

 

 

Dnešní dopoledne jsem opět byly na flyballovém tréninku. Za fotky děkuji Gabče od Nera. Zbytek naší flybalové party zde. Po tréninku jsme ještě vyrazily se Soňou a Grettkou a Marťou a Baruškou na menší procházkový okruh do Stromovky.dsc_7344.jpgdsc_7449.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

23.1. - V sobotu jsme si konečně udělaly čas na výletík. S Marťou + Baruškou, Soňou + Grettkou a Bondem a Markét + Sofčou a Junynkou jsme vyrazily na výšlep na Kleť. Nejdříve nás provázelo celkem pěkné počasí, které se během našeho pobytu nad česnečkou a smažácích změnil v pěknou sněhovou vychřici. Letošní první fotky zde.p1216012.jpgp1215946.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

5.1. - Ještě před koncem roku 2011 jsme stihly jeden výletík. Ve čt 29.12. jsme s Marťou a Barčama vyrazily vlakem do Vrábče a pak po svých na Kluka (741 m). Protože nejsme troškaři, tak jsme to místo na vlak, vzaly po svých domů a našlapaly nějakých cca 20 km. Pár fotek zde.pc295816.jpgpc295744.jpg

 

 

 

 

 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif