Jdi na obsah Jdi na menu
 


Novinky 2010

                                        Novinky 2010

28.12. - V pondělí 27.12. jsme byly na tradičním Vánočním závodů, který pořádal "náš" klub OSA Alea. Disciplíny byly jako vždy netradiční, tj. flyball není tak úplně flyball,... Jako první jsme si vyzkoušeli poslušnost. Kdy páníček měl na obličeji masku ovečky a na sobě bílé prostěradlo a cílem byla přivolat svého psa. No, ne vždy pejsek páníčka poznal :o)). Druhá disciplína byla schovaná hračka, před níž byla miska s jídlem a to za maketou. Třetí pak flyball, kdy dráha byla "trošku" šejdrem :o)). A jako poslední byli agility v lehce upravené formě. A i když se nám nedařilo, tak jsme nakonec skončili na 1.místě. Fotky: moje, Jitky a Marti.img_6817.jpgimg_6740.jpg

 

 

 

 

 

(foto: http://skydiver.rajce.idnes.cz/)

Dneska jsme místo cvičáku vyrazily na prochajdu na Rudolofov a spolu s námi i Marťa a Baruška. Jako vždy jsme šly z konečné zastávky na Rudolfově, kolem Mrhalu až na Dobrou Vodu. Pár fotek zde.

Na první pokus focení s novým foťákem se můžete podívat zde a na krásná Pfka od Vás zde.

pc280240.jpgpc280272.jpghttp://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

20.12. - Není, čas a tak v rychlosti...

Konečně máme hotové naše PFko, za které tradičně mooc děkuji Léně. Uďo, jsi nejšikovnější, nejlepší, ... . No, ještě, že tě mám! :o))

pfko-2011.jpg

 

Přejeme všem návštěvníkům našich stránek a kamarádům krásné prožití Vánočních svátků a hodně štěstí v novém roce!

V sobotu 11.12. jsme s radostí přijaly pozvánku na prochajdu s kamarády ze cvičáku. Naší prochajdu jsme začali na Rudolfově a ukončili jí u Míly a Anynky na výborném čaji. Děkujeme za prima strávené odpoledne. Fotky od Jitky a Argího zde.dsc_0778.jpgdsc_0780.jpg

 

 

 

 

 

V neděli jsme pak vyrazily s Marťou a Baruškou na vejletík vláčkem motoráčkem :o)) do Vrábče. Pak už hezky po svých, velice pěknou trasou kolem řeky až do Boršova. Kde jsme už jen nasedly na bus a odfrčely do tepla domova :o)). Jak jinak než parádní výlet.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

28.11. - Máme za sebou akční sobotu :o)). Dopoledne jsme vyrazily na agility trénink. Letos poprvé na sněhu a byla to síla :o)). Barču to bavilo a mně to klouzalo :o)). O chabé fyzičce ani nemluvím :o)). Hned z tréninku se naše bratrstvo kočičí pracky rozjelo na prochajdu. Dva členové se někde zasekly a tak jsme vyraly pouze v šesti: Marťa+Baruška, Markét+Sofinka a moje maličkost+Barča :o)). Dojely jsme busem do Haklových dvorů a pak už jsme šly hezky po svým. Přes pole a les, kolem rybníků a přes elektrický ohradník :o)). Všichni přežily :o)). Dámy, naprosto luxusní prochajda. Ještě teď mě pobolívá bránice :o)). Doufám, že se opět sejdeme a to dříve než za 10 let! Naš fotky zde a od Markét zde.

Ještě Barči fotky z agility tréninku (6.11.) a flyballové tréninku (14.11.) zde a zde. Za fotky mooc děkujeme Jitce od Argího a Martě od Barušky!pb210387.jpgpb210435.jpg

 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

3.11. - V pátek 29.10. jsme se téměř po roce (bez dvou dnů) vydaly opět na výlet do Třeboně. Hezky jsme se trefily do datumu :o)). Jak jinak než s Marťou a Baruškou a s panem Canonem :o)). Cestu okolo Světa jsme šly tentokrát z druhé strany. Nezačínaly jsme tedy u Schwarzenberské hrobky, ale u hotelu. Celý výlet byl parádní. Měly jsme štěstí na krásné sluneční počasí a hlavně teplé. Prostě parádně strávený den. Už se těšíme na další výletík na který vyrazíme v silnější sestavě a určitě bude stát za to :o)). Nějaké fotky od mého foťáka šunky zde :o)).pa230346.jpgpa230350.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

31.10. - Máme za sebou poslední letošní závody, které se konaly u nás na cvičáku. Parkury nám stavěl pan rozhodčí Zdeněk Spolek. Naše sobotní běhy byly jako den a noc...

SA2 - 1.místo/?, čistý běh a 3. splněná zkouška do A3 (běh si ani nepamatuju, tak asi dobrý :o)) )

SA2 - DIS (hrůza, příšernost, na prvních snad 5 překážkách 3x odmítnutí a zas jedno na áčku, běh jsme se pokusily doběhnout, ale vzhledem k tomu, že jsem se asi po dalších 3 překážkách ztratila, tak jsem to radši vzdala)

Součty - 5.místo

V neděli nás čekaly další dva běhy a tentokrát o něco těžší, než ty sobotní.

SA2 - 1.místo/?, čistý běh a 4. splněná zkouška do A3

SA2 - 5.místo/?, 0 chyb a 1 odmítnutí (špatný náběh do slalomu)

Součty - 1.místo

Po dlouhý době celkem spokojenost s naším běháním. Žádné trestné body za čas, žádná skočená zóna a 2 splněné zkoušky. Jen ta druhá sobotní zkouška byla opravdu tragická. Ta nedělní se nám taky úplně nepovedla, ale vzhledem k tomu, že jsem nevěřila, že to doběhnem, tak jsem za 5.místo šťastná a hlavně za to, že to nebyla brambora :o)). Odmítnutí na slalomu byla moje chyba. Nějak jsem zapomněla, že po áčku musím udělat otočku na čelo a Barče na slalom ukázat. Otočku jsem sice stihla, ale ukázat jí na slalom už ne. Do A3 nám chybý jedna zkouška, tak uvidíme jestli se nám jí podaří někdy splnit či zůstanem u těch čtyř splněných. A největší zážitek ze závodů? Focení Marti zrcadlovkou :o)).

Fotky Barči na parkuru zde.

dsc_0116.jpg

(Foto: Helena Hudečková)

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

21.10. - Po více jak měsíci nová aktuálka a také další agility závody. V sobotu 16.10. jsme spolu s Marťou a Baruškou vyrazily na závody až na samotné hranice s Rakouskem. Parkury nám stavěla paní Alice Glöcknerová a na programu byli dvě kola zkoušek a agility a jumping.

Jumping - DIS (skvostný běh, snad 4 disky a to jsem ani parkur nedobíhala :o), ale Barča byla veselá a měla z toho očividně radost a to se cení :o)) )

SA2 - 1./5, čas 49,27; 0 chyb a odmítnutí, tr. body za čas 3,97 (Strašnýýý, já byla úplně mimo. Nervózní a to kde jsem si říkala, že zabloudim, tam jsem i zabloudila :o)) ). Nakonec jsme to horko těžko doběhly a nakonec jsme byly i jediný...)

Open - DIS (Tak to byl určitě náš nejpovedenější běh. Barča běžela pěkně, ale bohůžel v látkovým tunelu se trošku zamotala a tím pádem se dostala hodně do strany a místo na skočku, která byla rovně skončila v tunelu :o(. Hold panička s touto možností při prohlídce parkuru nepočítala)

SA2 - 4./5, čas 56,87; 0 chyb a 2 odmítnutí (Barča v tomto běhu naprosto ignorovala áčko, z čehož byli 2 omítnutí. Při prvním ho vesele celé oběhla a následně ho ještě jednou vyhla.)

Závody byli moc fajn. Navíc to ani není daleko a počasí nám v celku taky přálo. Barča běhala určitě mnohem lépe než v Táboře, ale tentokrát jsem se vyznamenala hlavně já. Protože jak při jumpingu, tak při openu jsem zvolila hodně nesmyslně trasu a minimálně ten open vůbec diskem skončit nemusel. Jinak jsme splnily limit alespoň jedné brambory na závod :o). A teď už nás o víkendu čekají poslední letošní závody na "domací půdě" :o)). Pěkné fotky Barči od Heleny Hudečkové zde.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

17.9. - Včera jsme z holkama vyrazily na menší, zhruba 3 hodinovou procházku. Busem jsme dojely do Rožnova a pak už jsme pokračovaly hezky po svých kolem řeky do Stromovky a domů. Jen pár fotek z fajn procházky zde. A fotky ze závodů zde.p9110297.jpgp9110327.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

13.9. - V sobotu 4.9. jsme byly na agility závodech Hrrr na ně! v Táboře na ranči Větrovy. Původně jsme měly závody zaplaceny na oba dva dny, ale nakonec jsme na závodech byly jen v sobotu. Za to, že jsme se na závody vůbec dostaly a mohly si tak zazávodit mooc děkuji Martě. Závody, až na Barči flákání a také hárání byly moc fajn a doufám, že příští rok vyrazíme zas.

SA2 - 2/14, 0 chyb a odmítnutí, 2,59 tr.b. za čas, čas 58,59, post. rychlost 2,90 (zase jsme zbytečně přišly o zkoušku díky Barči šnekovitosti :o()

Agility SA - 8/24, 0 chyb a odmítnutí, 5,34 tr. b. za čas, čas 51,34, post. rych. 2,73 (další doklad naší rychlosti...)

Jumping SA - DIS (na předposlední překážce díky mně - nechtělo se mi na Barču čekat a Barča pak skočilo skočku  na zpátek)

Pár fotek zde.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

24.8. - Tak mi konečně skoro po 14 dnech funguje počítač, i když ne zas tak, jak by měl :o(. V neděli 8.8. jsme byly na flyballových závodech v Brně při Otevřeném mistrovství BCCCZ. Dopoledne se nám podařilo pozbírat nějaké bodíky a tak jsme do odpolední části šli ze 3.místa. To se nám bohůžel nepodařilo udržet a my zkončili na 4.místě. Jo jo zas brambora. Pokuď se nepletu, tak Barča neudělala ani jednu chybičku. Za to mým předčasným startem jsme přišli o to 3.místo :o(. Štěstí nám nepřálo. Fotky a video z fotek od Jitky a Argího zde a zde.

 dsc_04151.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

7.8. - Tak přeci jen jsme do Kardašky vyrazily. No, a štastné to rozhodnutí zrovna nebylo. Už od rána pršelo a bohůžel pršet vydrželo skoro celý den. Ani si nepamatuju, kdy jsme byl v tak "pěkném" počasí na závodech. Ráda bych napsala, že jsme udělali pokrok... Tentokrát jsme aspoň zvládly 2 běhy ze 3. Ve zkoušce jsme se opět diskly. Ale bylo to ještě horší než minule. Trénink po závodech taky, takže si dáme pauzu a uvidíme co přinese čas. Přesvědčit se o tom můžete zde. Jsou tam jak videa z Kardašky, tak z dvojzkoušek ve Veselí nad Lužnicí. Video z Kardašky a Veselí natočil Vilda a druhé video z Veselí Klára. Děkujem!! Fotky Barči z Kardašky zde. Autor opět Vilda.img_4291.jpgimg_4556.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

20.7. - Dneska jsme se vydaly s holkama na další procházku, kterou nám naplánovala Marťa. Jednalo se o cca 12 km procházku, na kterou jsme vyrážely v 11 hodin vlakem. Vystoupily jsme ve Vrábči, odkud jsme šly až do Boršova. Cesta vedle ze začátku lesem, pak jsme procházely kolem polí, kde se holky vrhly na myšáky a pak jsme již šly podél řeky.Z Boršova jsme pak jely autobusem až domů. Trasa byla parádní, téměř celou cestu jsme šly z kopečka nebo po rovince a počasí bylo taky pěkné. Fotky zde.p7140283.jpgp7140331.jpg

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

19.7. - Máme za sebou další, v našem podání "hvězdné" agility závody, které se konali v neděli 18.7. ve Veselí nad Lužnicí. Vstávání hezky až o 9 hodině, takže pohodička. Na závody jsme dorazili už před 11, ale běhaly jsme až po 13 hodině. Počasí bylo naprosto ideální na běhání, pěkné parkury, ne moc složité, které nám stavěla paní Podmolová a prima společnost. Ráno se ještě konali neoficiální agi závody pro štěníky a začátečníky, kde "válely" Soňa s Grettuškou a Markét se Sofinkou. Holky mooc gratulujeme a Markét šup do jedniček!!! :o))

Naše skvostné běhání raději ani nebudu popisovat (Slovník spisovné češtiny tyto slova neobsahuje), takže to zkrátím. Dvě zkoušky = 2x DISK. Jen dodám, že jestli první běh byl příšerný, tak ten druhý byl naprosto katastrofální a o běhání se tam hovořit nedá). Další účast na závodech v tomto roce ještě zvážím, ale s nejvyšší pravděpodobností závodů, které nás čekají tento víkend se nezúčastníme...

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

16.7. - o víkendu 10.-11.7. jsme byly opět na chatě. Fotky jsou zde a tentokrát na nich hraje hlavní roli Adélka.p7100241.jpgp7110262.jpg

 

 

 

 

 

 

Ve středu 14.7. jsme se pak jely vykoupat do Suchdole nad Lužnicí, které jsou nedaleko Třeboně. Po celý den pařilo sluníčko, že se na něm ani nedalo vydržet. Za to voda bylá krásně čistá a ani ne moc studená. Naprosto nepřekonatelná byla ovšem jízda tam a zpět. No prostě parádně strávený letní den :o)).obraz049.jpgobraz048.jpg

 

 

 

 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

1.7. - od pátku 25.-27.6. jsme byly asi po roce s Barčou na naší chatě. Barča to na chatě miluje. Plno myší, krtků a v lese plno veverek, které se dají lovit :o)). Pár fotek zde.ObrazekObrazek

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

24.6. - Dneska dopoledne jsme s Marťou a Barčama vyrazily na další procházku. Tentokrát jsme jely do Rudolfova odtud pak k Mrhalu až na Dobrou Vodu. Holkám děkujem za prochajdu. Nějaké fotky jsou zde.ObrazekObrazek

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

23.6. - O víkendu 19.-20.6. se konaly flyballové závody s názvem Turnaj sladkých nadějí v Letňanech. V sobotu vždy běhají začínající flyballáci = dvojice a v neděli pak družstva. Ale protože se přihlásilo hodně družstev, tak 4.divize, ve které jsme byly,běhala už v sobotu. Ráno to vypadalo, že celý den proprší, ale v Praze naštěstí ani jednou nazapršelo.

Na závodech jsme běhaly skoro ve stejné sestavě jako v Plzni, jenom nám chyběla šeltička Xandy. Dopoledne jsme zkončili na posledním 4.místě a odpoledne jsme díky jednomu týmu, který 3x prolomil mezní čas zkončili na 3.místě.

Fotky Barči od Jitky zde, celé Jitky fotoalbum zde.

Obrazek

  • (Foto: Jitka Kropáčková - Alea - tým naděje ve složení Morgan, Barča, Terry, Baruška a Charly)

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

11.6. V úterý odpoledne jsme vyrazily na procházku do Stromovky. Pár fotek zde. A ještě nějaké fotky z agility závodů zde.ObrazekObrazek

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

9.6. - V sobotu 5.6. jsem vyrazily na agility závody K Budějicům cesta. S Barčou jsme teď moc netrénovaly a když jo, tak to byla katastrofa. Takže od závodů jsem čekala 3x DIS. Všechno ostatní by bylo jen příjemný překvapení. Možná i proto mi byly závody jedno a běhala jsem v klidu. No a překvapení se konalo...

Jumping - 9.místo, 1 chyba a 1 odmítnutí (těžký náběh do slalomu, který se nám nepoved a pak Barča ještě na konci vyhla tyčku), ale měla jsem radost, že to byl docela rychlý běh i když jsme se kvůli slalomu hodně zbrzdily.

SA2 - 3.místo, 1 odmítnutí (opět špatný náběh do slalomu, takže bez zkoušky :o( )

Agility - 2.místo, 0 chyb a 0 odmítnutí (docela dobrý běh :o)) )

Závody byli parádní. Taková "domácí" pohodička :o)). Barču to zas po dlouhý době bavilo a myslím, že to bylo i vidět. Jen škoda toho slalomu, který nám opravdu nešel a opět kladina, kdy Barča se zas nad sestupnou částí zastavila a prohlížela si rozhodčího :o((. Naopak houpačka byla přímo ukázková :o)). Jinak asi nikoho nepřekvapim, když napíšu, že v součtech jsme zkončily na 4.místě :o)). No, já už vážně nevím :o)) ...ObrazekObrazek

 

 

 

 

 

(Foto: Lucka Kúnová)

Našla jsem v počítači poklad. Barči fotky, když byla teprve pár měsíců u nás doma. Foto zde.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

29.5. - Dneska jsme s Barčou vyrazily na Jarní pochod se psy. Ráno jsem se trošku prala s budíkem, ale nakonec jsem bitvu prohrála a vstala jsem :o)). Sraz jsme měli v 8:30 ve Stromovce a od tuď jsme vyrazily na trasu dlouhou cca 10 km. A aby mi nebylo smutno, když byla Barča pořád puštěná na volno, tak jsem měla jako společnici malou, černou chlupatou kříženku z útulku. Fenečka byla strašně moc hodná, ani jsem pomalu nevěděla, že nějakého psa mám, což se o mém štěkalovi rozhodně říci nedá :o)). Každopádně jsem měla radost, že Barče vůbec nevadilo, že mám nějakého dalšího psa :o). Děkujeme za pěknou prochajdu. Fotky jsou zde a já jdu prát kalhoty :o))ObrazekObrazek 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

26.5. - Konečně mám po maturitě a čas na aktualizaci.

Barča 20.5. oslavila svoje 7. narozeniny a zároveň i 4 roky života u nás!!! Barušce přejem hlavně pevné zdraví, protože to je ze všeho nejdůležitější a samozřejmě i hodně prohnaných veverek, skočených překážek, lapených míčků a plné bříško ňamek :o)).

Obrazek

Barča ve svém novém pelíšku :o))

-----------------------------------------------------------------------------------

V sobotu 22.5. jsme vyrazily s Barčou na náš letošní 1. flyballový turnaj, který se konal v Plzni a nesl název M.E.D.´s Trophy. Poctivě jsme přes zimu s Barčou trénovaly, ale přesto jsem byla zvědavá, co zas bude Barča na závodech předvádět. No, byla jsem docela překvapená, ale tentokrát mile. Barča se snažila a až na vypadávání míčků z boxu (což mi ani nevadilo) jsem byla docela spokojená.

Běhaly jsme ve 3.divizi v týmu s názvem Alea-tým naděje. Dopoledne jsme skončili na posledním 5.místě s nejlepším časem 24:34 a odpoledne pak na 4.místě s nejlepším časem 23:66.

Závody byli parádní. Počasí nám přálo, možná až moc a o srandu taky nebyla rozhodně nouze :o)). Doufám, že ještě na nějaké flyballové závody tenhle rok vyrazíme. Foto zde a super video od Jitky tady. Celá fotoalba ze závodů zde a zde.

Obrazek

     (Foto: Jitka Kropáčková - Alea - tým XXXL a Alea - tým naděje)

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

9.5. - O víkendu 24.-25.4. náš cvičák pořádal, jako již tradičně agility závody s názvem O budějovickou tlapku, který se konají při MVP. No a dařilo se nám vzkutku opět "hvězdně". Hlavně já jsem se vyznamenala. Z 6 běhů jsme zaběhly jen 2 a co je zajímavé, že jen ty poslední, v tom nejvědším vedru. Takže až bude trochu víc času, tak by jsme měly zase chodit trénovat...

Jumping 1 - DIS (špatně jsem navedla Barču na skočku, ta jí oběhla a skočila z druhé strany)

SA2 - DIS (Barča nejdříve skočila zónu na kladině (po dlouhé době) a pak měla ještě odmítačku na slalomu. Po tom jsem byla už tak mimo, že jsem se ztratila na parkuru...)

Jumping 2 - 4./25; 0 chyb a odmítnutí; tr. body za čas 3,70; pos. rych. 3,41 (náš čas 43,70; pes před námi měl 43,67 - takže opět brambora, to už není náhoda :o)) ) 

No a sobota byla úplně to samé, jak přes kopírák. Aneb, když se daří, tak se daří.

Jumping 1 - DIS (ani nevím za co - radši :o)) )

SA2 - DIS (běžely jsme čistě, do té doby, než jsem se ztratila na parkuru, aneb Kam chceš běžět?)

Jumping 2 - 8./24; 0 chyb a odmítnutí; tr. body za čas 5,33; čas 39,33; post. r. 3,36

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

20.4. - Poslední do sbírky výletů nám chyběl ten nejvyšší a to Kleť. Jako vždy jsme vyrazily brzy ráno vlakem do Holubova a pak už hezky pěšky po svých. Ještě než jsme vůbec došly na parkoviště pod Kletí Barči stihly prohnat 2 veverky. Ta jedna byla nějaká oblblá a spadla dolů. Naštěstí, ale vyskočila znovu na strom, jinak by z ní asi nic nezbylo. Ale holky z toho měly radost :o)). Nahoře jsme pak chvíli poseděly a pak nás čekala ta nejvědší zábava. Trošku jsme neodhadly čas, a tak jsme byly nucení jít, lépe řečeno skoro až běžet, přímo pod lanovkou dolů. Normálně pod lanovkou nechodíme, ale tentokrát se nedalo nic dělat. Čekat 2 hodiny v Holubově na další vlak se mi opravdu nechtělo. Cestou dolu jsme se opravdu proběhly a sotva jsme do běhly na vlakovou zastávku, tak přijel vlak. Měly jsme to opravdu na minutu přesně načasovaný :o)). Marťa s Baruškou se držely statečně a nevzdaly to. Holky, díky!!! :o). Fotky TU.ObrazekObrazek

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

14.4. - V sobotu 10.4. jsme jely opět do Prahy, tentokrát do části s názvem Libuš na 2. neoficiální halové agility závody. Za pozvání na závody a za dopravu mooc děkujem Markét a Sofince. Vyrážely jsme z ČB kolem 5 hodiny a před 7 hodinou jsme byly už v Praze. Jako první běhala tunýlky štěnda, pak začátečníci, pokročilí a nakonec kategorie extra strong. Barču jsem přihlásila do kategorie extra strong, kde parkury stavěla Martina Podešťová. O parkurech v této kategorii se raději veřejně vyjadřovat nebudu, ale myslím si, že když napíšu, že 1.parkur zaběhl pouze 1 pes ze všech velikostních kategorií, že to mluví samo za sebe!ObrazekObrazek Výsledky: DIS a 3.místo.

Protože venku teď není zrovna hezké počasí a nuda nesmí být, tak jsem nafotila Barču s "jejíma" kelímkama. Fotky, jak si Barča hraje jsou zde a nějaké fotky z Prahy-Kyjích Barči a Terinky na louce jsou zde.ObrazekObrazek

 

 

 

 

 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

13.4. -  Na Velikonoční pondělí 5.4. se u nás na cvičáku konali Velikonoční sranda závody. Byli jsme rozděleni do 2 družstev. Jedno družstvo se jmenovalo Klauni a to druhé ve kterém jsme byli i my se jmenovalo Dračí letka :o)). Vyzkoušeli jsme si řadu disciplín od vození psa v kolečku, házení velkého gymnastického míče do vyhrazeného prostoru, stavění puzzlí v týmu až po dražbu našich chlupáčů :o)). Fotky od Jitky zde.

Každý měl o svém chlupáči něco napsat a panička vytvořila toto. No, myslím, že to celkem trefila no ne? :o)).

Barča je kříženka lišky a netopýra s andělskou tváří a s duší ďábla. S takovým pohledem, že by jste jí dali i pětikorunu :o)). Barču nejvíce vystihuje tato charakteristika: klidná, rozumná, přemýšlivá, někdy až flegmatická a štěkat jí uslyšíte jen výjimečně :o)). Další charakteristika naší Brambory netřeba :o)).ObrazekObrazek

 

 

 

 

(Já a vydražený Charly :o)) )                    (Družstvo Dračí letka - 2.místo :o)) )

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

30.3. - V sobotu 27.3.2010 jsme si nastavily budíček na 3:30 a před 5 hodinou jsme byly již na nádru, kde jsme se sešly ještě s Nikčou a Nancy, Barčou a Terrynkou, Martinou a Baruškou a s Klárou a Gremminkou. Uvelebily jsme se v kupéčkách s tím, že nás čeká 2,5 hodinová cesta, což jak se později ukázalo nebyla až tak pravda. V Táboře byla výluka a tak nás ještě mezi tím čekala cesta busem. Jak jsme čekaly, řidičům se zrovna moc nelíbilo, že máme 5 psů a tak jsme byly nuceni se rozdělit. Pak jsme se znovu naskládaly do vlaku a asi po 1,5 jsme byly konečně na hlav. nádraží v Praze...

SA2 - DIS

SA2 - 4.místo/18, 0 chyb a odmítnutí, 4,59 tr. b. za čas

S Barčou jsme splnily poslední 5. zkoušku do 5.místa potřebnou na kvalifikačky na Mistrovství ČR 2010.

Protože jsem se o závodech trošku rozepsala, tak více najdete zde. Fotky budou časem.ObrazekObrazek

 

 

 

Krásné fotky Barči od www.terierka.com

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

21.3. - O víkendu 13.-14.3. jsme byly na druhých letošních závodech. Tentokrát to byli závody na "našem" domácím cvičáku. Dvojzkoušky posuzoval pan rozhodší Zdeňěk Spolek, který stavěl po oba dva dny pěkné, běhavé parkury. Nebyli nijak těžké, což nám vyhovovalo... Více o závodech, včetně našich výsledků najdete zde a fotky zde. Mezi videa přidány dvě nové. Jedno je z halových závodů a druhé je z těcho závodů. Za videa opět moc a moc děkujem Martě.ObrazekObrazek

 

 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

4.3. - O víkendu 27.- 28.2. jsme byly na našich letošních prvních závodech. Závody se konali na výstavišti v Českých Budějovicíh v hale na koberci, kam občas chodíme trénovat. Rozhodčím byl pan Petr Rybář, který stavěl pěkné parkury, i když trošku těžké na zapamatování. Hlavně pro mě :o). Barča po oba dva dny běhala v rámci svých možností dobře a bavilo jí to, i když naše výsledky zrovna veselé nejsou. Závody jsme si užiily a já doufám, že Barča bude na dalších závodech běhat tak v pohodě jako na těhlech. Více o závodech zde. V nejbližší době se snad dostanu k tomu, abych předělala tabulky v našich "úspěchách", které jsou příšerně roztahané.

 

Obrazek

Děkujem Andrejce za diplom, moc nás potěšil. Hold, už to jméno Brambora nám v sobotu vykoledovalo ty 4. (bramborová) místa :o)).

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

21.2. - Na dnešní den jsme si s holkama naplánovaly další výlet. Původně jsme ho měly jít o den dříve, ale kvůli mně jsme nakonec šly až dneska. Možná to bylo i dobře, protože po celý den nám krásně svítilo sluníčko a bylo i teplo. Ideální počasí na výlety. Stejně tak, jako minulý výlet jsme i tentokrát jely vlakem. Tentokrát jsme vystupovaly ve Vrábče. Našim cílem byl vrh Kluk a z něj pak hezky domů po svých. Celkem to dalo 20 km!! Výlet to byl parádní. Všude okolo byla pěkná příroda. Holky děkujem za výlet!!! Už se těšíme na další túru :o)). Fotky jsou zde.ObrazekObrazek

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

17.2. - Počasí nám nepřeje. Sníh se bohůžel pořád drží a tak nemůžeme chodit trénovat ven a tak jsme využily možnosti jít trénovat do haly k Verče H. Já sice vyznávačem koberce nejsem, ale jadnou za čas to uškodit nemůže. Barče až na to, že jí to tam klouže se tam běhá docela dobře. Na video sestřich se můžete podívat zde nebo ho najdete mezi videi.

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

12.2. - Přestože venku je pořád hodně sněhu a bohůžel stále přibývá :o( a my nemůžem trénovat, tak se neflákáme a pracujeme na naší fyzičce. No dobře, tak na mojí :o)). Minulou neděli 7.2. jsme s holkama vyrazily na plánovaný výlet na Dívčák. Po 9 hodině jsme už seděly ve vlaku a ujížděly do Holubova a od tuď už na Dívčák. Holky celou dobu lítaly všude možně a taky za hračkama. Baruška za míčkem a Barča za frisbeečkem. Ve Vrábči jsme se ještě stavily v hospůdce a od tuď jsme ještě vyrazily na vlak do Hradců. Fotky od Marťi a Barušky zde a pár našich fotek je tady.ObrazekObrazek

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

24.1. - Včera jsme vyrazily s holkama na procházku z Rudolfova na Dobrou Vodu. Sice byla velká zima, ale i tak, jsme si udělaly pěknou zhruba 3 hodinovou prochajdu. Pár tmavých fotek zdeDo akcí 2010 přibylo pár akcí na které se chystáme. Další pak doplníme.Obrazek

Obrazek

 

 

 

 

 

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif

10.1. - Konečně jsem se dostala k tomu, abych jsem hodila stránku na novinky pro rok 2010. Do fotoalba jsme přidala pár fotek, ale bohůžel dost tmavých z dnešní procházky v lese. Na fotky se můžete podívat zde.ObrazekObrazek

http://vseproweb.com/grafika/animace/oddelovace/l13.gif