Jdi na obsah Jdi na menu
 


http://www.utulek-kralupy.estranky.cz/

http://www.vorisek.org/

http://www.volny.cz/utulek-melnik/

http://www.utulek-orlova.estranky.cz/

http://www.apexnet.cz/sirius/

http://www.utulek-cv.wz.cz/

http://www.psidomov.cz/

Při letošní vichřici EMMA, vzal za své i kralupský útulek. Listovala jsem na jejich stránkách a chtěla pomoci. V té době jsem měla doma svého dlouholetého (13let) psího kamaráda Bena, který byl vynikající psí osobnost. Byl jedinečný.

Na stránkách útulku jsem našla fenku Daisy, která jakoby vypadla mému Benovi z oka a tak jsem si řekla, že ji u sebe dočasně ubytuji a pak se uvidí. Jenže mezi tím postihla mého milovaného Bena mozková příhoda a já se plně věnovala péči o jeho záchranu. Bohužel, měl nádor a po týdnu urputného boje o jeho život Ben zemřel. Nesla a dosud to nesu těžce.ale život musí jít dál.

Vrátila jsem se na web kraulpského útulku, jestli je tam ještě ta krásná fenečka, ale bohužel již si ji odvedli jiní lidé. Ten den jsem byla naprosto zničená smutkem po Benovi, (i ted je mi po něm stále smutno) a tak jsem surfovala po netu a hledala v útulcích nějakého vhodného pejska.

Bohužel, všude byli samí velcí a nebo jinak nepřijatelní psi ke mě domu. A tak jsem se ubrečená večer opět dostala na stránky kralupského útulku a tam někdo Daisy vrátil, neboť zakousla nějakou slepici na zahradě.

Ihned jsem tam volala a už tu mršku mám doma. Na památku mého milovaného Bena, jsem jí dala jméno Julie, protože se tak kdysi jmenovalao jedno ze štěnat, co Beník zplodil s naší fenkou.

Bena budu navždy nosit ve svém srdci, protože byl opravdu výjimečný a o naší novou JULINKU se ted budu dál starat a dávat jí lásku stejnou měrou, jako jí dostával Ben, který byl také z útulku.

Posílá pozdrav z Prahy 3  od nové paničky  Vaše Julinka - Daisy

S přáním hezkého dne

Monika Zemanová

Založ si svůj blog!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

(starou přezdívkou Alík) pro všechny

Tiskar,9. 5. 2008 20:34

Pravda je taková, že když žijete s nějakým domácím mazlíčkem, málokdy dokážete po jeho smrti si již nepořídit nové zvřátko. Teď jak to píšu mi k tomu nádherně hraje hudba z televize, tak příhodná... Nenechte se zblbnout, jednou umřeme všichni, tak se z tohosnažte dostat.