Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milí čtenáři a přátelé..

20. 5. 2013

 

 Už je to nějaký ten pátek (rok, dva měsíce a 12 dní, ale kdo by to počítal že), kdy jsem naposledy vydala něco ze své tvorby. Život se pro mě stal chaotickým a všude byly jen samé otazníky. Neptejte se, co to zapříčinilo, protože stále nejsem připravena vám odpovědět. Každopádně v tomto dlouhém období, kdy jsem byla zahleděná do sebe a svých problémů, jsem psaní odložila stranou a mám-li být opravdu upřímná, nechybělo mi to. 

Až dnes, kdy jsem si po dlouhé době znovu otevřela moje estranky a místo toho, abych se pilně připravovala na ústní maturitu, se začetla do příběhu, který jsem tak sprostě opustila nedokončený, jsem si uvědomila, jakou velkou částí mého života se ty příběhy staly. Zároveň jsem si uvědomila, co mi na psaní chybí a jste to vy, moji věrní a oddaní čtenáři, které neznám, většinu z vás jsem v životě neviděla a ani s vámi nemluvila jinak, než prostřednictvím komentářů. Musím dodat, že i přesto to všechno vás však považuji za své přátele. 

Jak jsem se již zmínila, tento rok maturuju. 29. květen tohoto roku pro mě bude tím nejděsivějším dnem, jaký jsem zatím zažila, ale samozřejmě je to jenom maturita a všichni víme, že existují mnohem horší věci než to. Vím, že většinu iniciativy na těchto stránkách za poslední měsíce převzal Solzo, za což jsem mu vděčná, ale jestliže zde stále ještě je někdo, kdo si mě pamatuje a má zájem o dokončení mých povídek (Poslední střípek rodiny a Strážce bílé magie), věřte, že se o jejich dokončení pokusím. Zaslouží si to totiž samotné povídky, zasloužím si to já, ale především si to zasloužíte vy, moji drazí čtenáři, kteří jste se mnou vydrželi od mých mladých let na základní škole, kdy jsem začala dráhu fanfiction autora a vždy jste mi byli oporou, kterou jsem k psaní potřebovala. 

Chtěla bych vám poděkovat za ty roky, které jsme spolu prožili, přestože poslední dva roky jsem vás poněkud zanedbávala, snad mi to odpustíte. 

Doufám v brzkou shledanou zde, kde si budeme moci popovídat nad nějakou novou kapitolou jak z mé, tak ze Solzovi dílny. 

Navždy vaše Katren

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Těším se

Lilly,29. 6. 2013 19:12

Jsem ráda, že se pokusíš povídky dokončit, těším se na ně a doufám, že maturitu jsi zvládla, sama vím, jaké to je:D

Re: Těším se

Katren,2. 7. 2013 19:46

Maturitu jsem zvládla, hlásím opožděně ;) ještě teď čekám na výsledky z přijímaček na VŠ a až se to trochu uklidní v práci, kde je teď úplný blázinec, tak se do toho hodlám pustit a řekla bych, že se máte na co těšit

(:)

Annie,21. 5. 2013 16:23

Držím palce :). Maturovala jsem minulý rok, takže vím, co to je. Jinak o pokračování bych rozhodně zájem měla :).