Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mé plány překaženy..

28. 3. 2010
  Když jsem ve čtvrtek usínala a v pátek šla do školy, přemýšlela jsem o psaní - o nové jednorázovce a o pokračování příběhu o Harrym a Lucy. Musím se ale přiznat, že když jsem přišla domů, zkontrolovala jsem maila, ajsko, fb a taky pár blogů, jestli někdo něco nepřidal. Chvilku jsem si psala s jednou kamarádkou, pak druhou a nakonec jsem se sebrala a šla ven, v pátek bylo mimochodem fajnové počasí. Jak jste si jistě všimli, nepadla ani zmínka o tom, že bych něco napsala a z toho vyplývá, že jsem nic nenapsala.. :/ 
  Tak nějak obdobně to dopadlo i včera a dneska. Abych byla naprosto upřímná, tak včera jsem asi dvě stránky něčeho napsala, ale mám chuť to smazat. Říkáte si, co se děje? Jestli ano, mám pro vás odpověď, je naprosto jednoduchá a jsou to pouze dvě slova - Milý Johne. Minulý týden jsem na tom byla v kině, byla to poslední příležitost na to jít, v pondělí už to tady nedávali. Nijak moc jsem se nezajímala o příběh, jenom koukla na nějaké fotky a trailer, ze kterého jsem udělala takový menší obraz, o čem to tak bude. Nevím jak vy, ale pro mě jsou rozhodující herci, pokud vím, že ve filmu bude hrát někdo, koho mám ráda, začnu se o to zajímat - takhle jsem přišla na Stmívání, kvůli Robovi, ale jako fakt nepatřím k těm, co se můžou udělat z každý jeho fotky. No ale zpět.. Channing Tatum a Amanda Seyfried? To prostě nešlo, abych na takový film nešla, navíc když to bylo podle knihy od Nicholase Sparkse! Viděla jsem Zápisník jedné lásky a to bylo naprostá bomba. 
  Když jsem se vrátila z kina, byla jsem rozhodnutá, Milý Johne jsem si musela i přečíst, takže jsem hned sedla ke compu a začala hledat, jestli ta kniha vyšla. Samozřejmě jsem zjistila, že ano a hned druhý den, což bylo pondělí, jsem jela do knihkupectví a tu knihu si koupila. Řeknu vám, je to neuvěřitelně úžasný příběh, jsem z toho nadšená snad víc než z Pokání. 
  Celým tímto článkem se tedy chci omluvit za to, že ani tento týden jsem nic nepřidala. Doufám, že ze mě to nadšení trochu opadne a o Velikonočních prázdninách tu najdete něco nového ke čtení, nic ovšem neslibuji! 
Těším se, až se budu moct znovu ozvat,
Katren

Obrazek


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-D

Lucy,28. 3. 2010 21:32

*líbí se mi*