Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oslava 20. výročí založení IPA ú.s. 204 Znojmo

20. výročí založení územní skupiny IPA č. 204 ve Znojmě, Hotel vinice Hnanice, festival VOC Znojmo.

     Ve stručné informaci o průběhu oslavy 20. výročí založení naší skupiny IPA ve Znojmě, bude stačit opravdu jen několik vět a pár fotek, protože akce se svým úspěchem pochválila sama.
     Členská základna IPA Znojmo je totiž za léta dobrých zkušeností se schopnými lidmi ve vedení, vždy připravena na to, že pořádané akce budou mít srozumitelnou a kvalitní organizaci a že neúspěchy se zkrátka nekonají. Díky Robertu Peškovi, Mirkovi Pokornému a těm kteří jim obětavě pomohli, se z tohoto pravidla nevymkla ani tato oslava 20. výročí založení IPA č. 204 ve Znojmě. Stručně zhodnoceno předem, všechno klaplo, jak mělo.
     Dopoledne byl volný program procházek městem při festivalu vín VOC Znojmo, spojených s návštěvou historických a kulturních zajímavostí města, které bylo navíc plné hudby, jak o festivalech bývá. Jedna skupina s hosty naší akce začínala prohlídkou a degustací ve Vlkově věži, procházkou Karolininými sady a návštěvou Znojemského historického podzemí.
     Oficiální část oslavy začínala v 18 hodin v hotelu Vinice Hnanice v nedalekých Hnanicích, což je rozhodně důstojné prostředí, navíc na okraji přírodní jedinečnosti Národního parku Podyjí. Součástí programu bylo i neokázalé vyznamenání těch členů skupiny, kteři mají své zásluhy na bohatém životě tohoto sdružení. Večer pokračoval volnou zábavou na terase hotelu s ochutnávkami vynikajících vín z fondu hotelového vinařství. Obklopeni vinicemi Šatovska, při krásném počasí strávili účastníci oslavy příjemný večer, který úspěch této akce završil.
     K potvrzení napsaného připojujeme malou fotoreportáž.


                                                        FOTOGALERIE


(Pokud by byl zájem o foto v plném rozlišení pro soukromé foto či tisk, ozvěte se na e-mail: jaryen444@gmail.com) 
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář