Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ježíšek přišel i k nám

25. 12. 2008

Nastal sváteční večer a s ním i dlouho očekávaný příchod Ježíška.

No co vám budu povídat,všichni jsme byli nervozní,hlavně mi mladší pro které to byli úplně první vánoce a pro některé starší kočičky vlastně taky.Paničky byly taky jako na trní,do našeho pokoje nás večer vůbec nepustili,prý by Ježíšek nepřišel,kdyby jsme tam okukovali.

Potom se najednou dveře otevřeli a my uslyšeli volání.Honem jsme všichni běželi a to vám byla nádhera...

Obrazek

 

Stál tam stromeček a na něm byli samé myšky.Byly plyšové,háčkované a z lesklých papírků.

Pod stromečkem bylo spoustu dárečků.Dobroty,konervy,kapsičky,vaničky,tyčinky a granulky.Spoustu hraček - myšky různých velikostí,různé míčky,kočičí tunýlek a další hračky.Dostali jsme i krásné pelíšky,hrozně hezky se v nich spinká .

Nevěděli jsme co dřív.Ale nejvíc nás Ježíšek překvapil se škrábadlem,které jsme si tolik přáli.Opravdu ho přinesl a né jen jedno,ale dokonce dvě.Obě jsou obrovské a sahají až do stropu.Hned jsme je vyzkoušeli,řeknu vám to je teda něco.Lítali jsme sem a tam,prolézali,schovávali se do boudiček a tunýlků.Dostali jsme i přírodní obrovské škrábdlo,takže máme v pokoji úplně opravdický strom,po kterém můžeme šplhat.

Přírodní škrábadlo je opravdu super je až ke stropu,takže máme v pokoji oprvdický,velikánský strom!!!

Museli jsme být opravdu hrozně hodní,když Ježíšek přišel a tolik nám toho dal. Hrozně moc mu za všechny kočičky děkuji.

Musím běžet mám nějakou práci na škrábadle...

Sekretářka Týnka vlastní tlapkou.

 

Na chvíli se přišla podívat i Lucinka,která se úspěšně zotavuje z těžkého zápalu plic.Škrábadlo se jí moc líbilo.

 

 

Touto cestou chceme velice poděkovat všem,kteří přispěli našim kočičkám na škrábadlo a tím jim splnili jejich velké přání.Korunek se nakonec vybralo přesně 7.891 Kč za tuto částku jsme si mohli dovolit koupit dokonce dvě obrovská škrábadla a zbylo ještě na hračky a pelíšky a samozřejmě nějakou tu dobrotu.Díky vám měli naše kočičky opravdu krásné a vánoce,přála bych vám vidět jejich očička,když všichni přiběhli a všechno to prohlíželi.Byli jako malé,šťastné děti.

Velice děkujeme i všem adoptivním rodičům a všem ostatním,kteří poslali svým kočičím dětem balíčky pod stromeček.Moc děkujeme všem,kteří pomohli.Moc děkujeme za tu spoustu krásných věcí.

Náš velký dík patří i panu Víězslavu Zavřelovi,který zdarma pro naše kočky vyrobil dvě přírodní škrábadla.Zvláště malá koťata si ho opravdu užívají.

Moc děkujeme i paní Karin a panu Leošovi,kteří výrobu přírodních škrábadel zařídili a zajistili přepravu těchto krásných škrábadel až k nám.

Moc děkujeme i paní Petře Podařilové z Kočky SOS Hodonín,která koupi škrábadel zprostředkovala .

Děkujeme všem i za krásná vánoční přání,zaslaná jak poštou tak na naší emailovou adresu.

Dnes pár dní po vánocích je stromeček kompletně očesán.Byl pro jistotu uchycen na dvou místech aby vydržel - nevydržel,nyní je ukotven na čtyřech místech a zatím stojí :-)

Kočičky řádí a lítají po škrábadlech nahoru a dolů,moc si to užívají.Loví plyšové myšky,vyhazují je do vzduchu a běda,když se někdo přiblíží,vrčí a ulovenou myšku nechtějí kanarádovi ani ukázat,natož půjčit.:-)

A my všem kočičkám moc přejeme aby příští vánoce už strávili v nových domovech u svých nových a milujících páníčků.A nám hodně sil v boji za  záchranu jejich životů a dušiček a aby při nás stále stáli tak vynikající a soucitní lidé jako doposud.

Děkujeme.

Další fotografie si můžete prohlédnou zde.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ježíšek

(Lída a chlupaté komando, 21. 1. 2009 18:09)

souhlasím s paní Marcelou,že by se Váš článek měl poslat na Adélku.
Dovedu si představit ta zářící očka kočiček,určitě to bylo pro vás pohlazení po duši ta kočičí radost
zdraví Vás Lída

Ježíšek

(Marcela Vávrová, 16. 1. 2009 12:59)

Dobrý den, tak mám velkou radost z toho Ježíška pro kočky. Měli byste ten Váš krásný článek dát taky na Adélku, kde byla Vaše prosba, aby si jej přečetlo ještě více kočkomilců. Přeji Vám hezký nový rok a hodně umístěných a uzdravených nádherných kočiček.

Pozdrav z Prahy

(Matýsek a Fanynka, 29. 12. 2008 7:49)

Tý brďo, ten Ježíšek v Poličce ale byl!!! To je paráda, že se to tak vydařilo. U nás v Praze se Ježíšek taky stavil, trochu jsme se báli,občas pěkně zlobíme, ale stejně na nás nezapomněl a dostali jsme soustu dobrot. Tak se tam v Poličce mějte všichni čtyřnožci i dvounožci pěkně a do Nového roku vše nej (vyřizujeme i od paničky). Pa pa

Ježíšek u opuštěných kočiček z Poličky

(Alice, 28. 12. 2008 16:18)

Týnko, moc hezky jsi to napsala a vyfotografovala. Tak krásného kočičího ježíška jsem v životě neviděla. Moc děkuji paní Lídě a paní Ludmile - andělům opuštěných kočiček a všem dárcům. S přáním pevného zdraví a mnoha sil v záchraně dalších nešťastníčků Alice

Vánoce v Poličce

(Karin, 28. 12. 2008 11:54)

Moc děkuju všem, kdo přispěli svým dílem k takto bohaté vánoční nadílce pro opuštěné kočky. Mám velkou radost, že i v době hrozící finanční krize lidé nepřestávají myslet na ty, kteří se o sebe sami postarat nemůžou.
A největší dík posílám paní Lídě, paní Ludmile a jejich pomocníkům za to, jaký krásný domov pro opuštěná zvířata vytvořili. A doufám, že na všechny čeká někde taky už ten vysněný domov trvalý.
Dobrý nový rok všem.
Karin

Pozdrav z Kopřivnice

(LenkaS, 28. 12. 2008 6:49)

Moc krásný Ježíšek, hlavně že si jej čičinky užily.
Ještě jednou přeju čičinkám hlavně hodně zdraví a hodné "páníčky" a Vám všem, co se o ně staráte, pevné nervy, hodně zdraví a hodně sil do nového roku.
LenkaS z Kopřivnice

Ježíšek

(Kačka, Betty a Wyome, 27. 12. 2008 16:58)

To máme velikou radost, že jste dostali tolik krásných dárků. Však jste si to taky zasloužili. Fotky jsou super a věřím, že to skutečně muselo být úžasné jak se kočičky na dárky vrhly. Přejeme vám krásný rok a všem krásný a milý domov a teplé pelíšky. Kačka, Betty a Wyome

Pozdrav z Pardubic

(Rozárka, 27. 12. 2008 13:48)

Všechny Vás v Poličce zdravím z Pardubic, ze své nové rodiny. Pozdravují taky moji dvounožci Alena a Olda a kočičky Barunka a Dorotka. Máme velikou radost jaký byl u Vás Ježíšek a že jste dostali tolik dárků a vytoužené škrabadlo.Moc Vám to všem přejeme, zasloužíte si to.