Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na úvod nové sezóny jsme utrpěli vítězství s Kožlím

12. 8. 2023

K prvnímu utkání jsme nastoupili bez Milana Krejdla, Lukáše Součka a Marka Pochtiola, v brance poprvé nastoupil Zbyněk Nevrla. Hosté přijeli pouze se 12 hráči.

Od začátku se hrálo poměrně bojovné a tvrdé utkání a my jsme si vypracovali několik šancí. Už po 27. minutách obdržel druhou žlutou kartu Pipek a šel do kabin. My jsme přesilovku už za dvě minuty využili, když náš první gól vstřelil Jirka Štefáček. Ale už po dvou minutách hosté využili nedorozumění brankáře s obránci a poměrně lacině vyrovnali. Zanedlouho ale využil pěknou přihrávku Vládi Pleskače Luboš Sobotka a z hranice vápna nás prudkou střelou dostal do vedení. Ještě do přestávky mohl zvýšit Jirka Štefáček, ale po přihrávce před prázdnou bránu mu míč skočil a on trefil pouze břevno.

Po přestávce jsme po 10 minutách navýšili vedení, když se trefil Lukáš Chlubný. Potom se nám už moc nevedlo, v naší hře bylo mnoho nepřesností. Hosté se snažili dostat do hry a v tom jim pomohlo vyloučení Lukáše Chlubného, který šel také po druhé žluté do sprch. Čtvrt hodiny před koncem Kožlí snížilo, když se pod břevno trefil Josef Makovec. Vzápětí si zbytečným faulem vykoledoval druhou žlutou hostující Geher a vzhledem k tomu, že kvůli křečím odstoupil Vláďa Pleskač, dohrával se zápas s devíti hráči na obou stranách. Hosté se snažili o vyrovnání a neměli k němu daleko, ale nebezpečný přímý kop vyrazil Zbyněk Nevrla a dorážka šla nad bránu. My jsme také mohli zvýšit po pěkné kombinaci Martina Škaryda s Lubošem Šantrůčkem, ale druhý jmenovaný bohužel branku netrefil. A tak jsme si připsali důležité 3 body.

Hodnocení vedoucího: Za vítězství jsem velmi rád, ale byly to opravdu zbytečné nervy. Kluci bojovali, ale ve hře bylo hodně hluchých míst, lepší pasáže se střídaly s okamžiky, kdy jsme se zbytečně dostávali pod tlak a nedokázali si přihrát na pár metrů. V dalších zápasech se musíme zlepšit, protože proti lepším týmům by takový výkon na body nestačil. Příští sobotu nás čeká těžký zápas proti Nové Vsi, tak doufám, že předvedeme lepší fotbal.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zápas.

(Bára , 13. 8. 2023 20:56)

Jako holce se mi nelíbil moc zápas, ale body jsou důležité.
Útok se snažil, obrana dřela, záloha makala.
Brankář v první půlce nic moc, v druhé až na gól skvělý, a minimálně 4-5 branek chytil.
Děkuji za zápas, a přijdu znovu.