Jdi na obsah Jdi na menu
 


26. 8. 2008

Pravděpodobná sestava: Kytka - Polreich, Hospodka, Kreidl - Kubát (65. Šumpich), Klimeš (52. Benc), Sobotka, Mazánek - L. Souček, Zadina (36. Rakušan), Běhounek.
Rozhodčí: Trocha
Branky: 70. Pecha - 1. a 55. L. Souček, 12. Sobotka, 62. Kubát
Diváci: 100

Do Vepřové jsme odjížděli s respektem a pokorou k soupeři, protože jsme ještě nikdy s ním na jeho hřišti nebodovali a s uzdraveným Lubošem Sobotkou, což se určitě projevilo na naší hře. Na soupeře jsme vlétli jako uragán. Hned v první minutě našel Sobotka L. Součka a ten se v situaci v tváři v tvář gĺmanovi mílí málokdy - 0:1. Ve 12. min. rozehrál na krátko rohový kop Kubát na Sobotku, který si posunul balon a jeho tečovaná střela skončila v síti - 0:2. Po této brance začali vystrkovat růžky domácí, kdy nejprve z rohu neobsazený hráč přestřelil a potom se vyznamenal Kytka, který bravurně vytáh hlavičku vepřovského hráče mířenou pod břevno. Po přestávce jsme opět byli aktivní směrem dopředu a byli jsme za to náležitě odměněny brankově. V 55. minutě našel roh Mazánka hlavu L. Součka a bylo to už - 0:3. O deset minut později opět Polreich našel Kubáta a ten zvyšoval už na - 0:4. Vypadalo to na pěkný výprask, ale opak byl pravdou. Po této brance hosté přestali hrát a dovolili domácím snížit - 1:4. Domácí se snažili výsledek ještě zkorigovat, ale Kytka už za svá záda žádný míč nepustil a patřil k nejlepším mužům na hřišti.

"Jsem rád, že jsme prolomili prokletí vepřovského nádherného pažitu a přivezli jsme si vysokou zaslouženou výhru. Na naší hře bylo znát, že se vrátil uzdravený Sobotka, který dal hře klid a finální přihrávku. Ke konci zápasu bylo znát, že mu chybí fyzický decifit. Bohužel se opakovala situace z Mírovky, kdy za rozhodnutého stavu přestali hráči hrát a nechali se zbytečně zatlačit. Nepomohli Kytkovi vychytat nulu, který zachytal výborně a nulu si zasloužil. Hráči si musí uvědomit, že se naplno hraje celých devadesát minut. Ta nedisciplinovanost posledních dvaceti minutách mě na hráčích mrzí a musíme si to probrat. Teď se už těším na derby s Rozsochatcí, kdy se doma bude hrát o první místo a věřím ve velkou podporu diválů". zhodnotil utkání trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář