Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Beran - Polreich, Hospodka, Pecha - Běhounek (75. Šumpich), Mazánek, Rakušan (15. Pátek) - Tomovič - Benc, L. Souček.

Branky: 3., 55. a 68. L. Souček

Rozhodčí: Kutil

Diváci: 50

Proti soupeři, který nás na podzim připravil o dva body za remízu 1:1 jsme začli s respektem, ale velmi aktivně. Již ve 3. minutě se prosadil L. Souček 1:0. O sedm minut později mohli hosté vyrovnat, ale střela šla vedle domácí branky. Jinak byli hosté dopředu celkem bezzubí a koncentrovali se především na obranu. Po změně stran zvyšoval opět L. Souček na - 2:0. Poté se utkání dohrávalo v klidném tempu, kdy na sebe upozornil jen rozhodčí Kutil neodpískáním jasných penalt na obou stranách. V 68. minutě dovršil hattrick L. Souček a dal utkání konečnou výsledkovou podobu - 3:0.

"Spokojen jsem s výsledkem a radost mi udělala vychytaná nula mladého brankáře Berana, který spolehlivě nahradil zraněného Kytku. Horší už to bylo z naší hrou. Tento problém máme dlouhodobý a musíme na tom intezivně pracovat. Nedaří se nám hru zjednodušit a hrát aktivně v pohybu celý zápas. Teď nás čeká velmi těžký zápas v Herálci, který musíme bezpodmínečně zvládnout, abychom si ponechali ještě teoretickou šanci na postup." zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář