Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kouzlo citrónových dropsů II

Příspěvky

13. kapitola - Bonbóny

1. 8. 2011

Ahoj,

strašně moc se omlouvám. Připadám si jako idiot. Já vím, slíbila jsem vám kapitolu už před měsícem, ale bohužel se mi zkoušky protáhly a potom jsem jela do zahraničí, takže jsem skutečně neměla čas. Ale i tak mám pocit, že mě to neomlouvá.

Bohužel nemám ponětí, kdy by mohla být další kapitolu, touhle jsem vyčerpala svou zásobu. Ale pokusím se s tím nějak pohnout, slibuju.

Tak teď už vás nechám číst. Snad se vám kapitola bude líbit.

A ještě bych málem zapomněla. Moc bych chtěla poděkovat Arietis za beta-read. Díky tobě je to čitelnější :)

Mějte se krásně

Vaše Naiad

 
Celý příspěvek | Rubrika: Kouzlo citrónových dropsů II | Komentářů: 28

12. kapitola - Návrh

11. 6. 2011

Ahoj. Tak jak jsem slibovala, je skoro půlka června a já přidávám novou kapitolu. Další předpokládejte tak kolem konce června.

Přeju Vám příjemné čtení, doufám, že se Vám kapitola bude líbit, a ještě Vás prosím o komentáře :)

Díky, že čtete :)

Mějte se krásně

Vaše Naiad

Beta-reader: Kalynka

 

11. kapitola - Dobrá manželka

23. 5. 2011

Ahoj :) Já vím, že jsem vám tuhle kapitolu slibovala už minulý nebo dokonce předminulý týden, ale mezitím jsem našla beta-readera, a tak jsem si řekla, že ho už využiju pro tuhle kapitolu. Takže tímto moc děkuju Kalynce za beta-read.

Tak a teď už vás nechám číst. Jinak další kapitolu přidám někdy před půlkou června, čeká mě teď zkouškový a i když už mám za sebou dvě zkoušky pořád mě jich čeká dalších pět, takže rozhodně nebudu mít čas na psaní, ale ještě mám v záloze jednu kapitolu, takže jí určitě přidám :)

Mějte se krásně :) Vaše Naiad

 

Beta-reader: Kalynka

 

10. kapitola - Nový školní rok

26. 4. 2011

Ahoj. Jsem moc ráda, že jste mi odpověděli :) Skutečně jsem ráda, že sem vůbec ještě někdo někdy zavítá. Jinak samozřejmě jsem neměla úplně v plánu dát hned všechny napsané kapitoly, ale nějak rozumně postupně. Co takhle vložit teď tuhle a až dopíšu tu další, tak vložit další? A když to bude trvat déle jak dva týdny, vložit ji i tak? Co myslíte?

 

Jinak doufám, že se vám kapitola po tak dlouhé době bude líbit :) I když musím říct, že tahle je ze všech těch napsaných asi ta nejhorší, tak zkuste být trpělivý a počkat na tu další kapitolu :)

Teď už vás po tak nechutně dlouhé době nechám číst. Případným komentářem mě opravdu potěšíte :)

Mějte se krásně a snad zase brzy :)

Vaše Naiad :)

 

9. kapitola - Pravda

3. 12. 2010

Ahoj. Protože jsem tak dlouho nic nepřidala - Jak jsem se dívala, už to byly dva měsíce! Ani nevím, jak se omluvit. -, rozhodla jsem se, že tuhle kapitolu vložím i bez zkontrolování od bety. Sice už má kapitolu na mailu, ale protože s ní poslední dobou nemám tolik kontaktu, tak se zatím neozvala. Takže pro ty, co jim nevadí, že tam objeví možná až moc chyb, tu mám další kapitolu.

S těmi dalšími by to snad mělo být už lepší, u 10. už mám půlku. Jak to tak vypadá, že mám období, kdy mám nejvíc věcí do školy, kdy mě psaní zase tak trochu chytlo, takže už snad nebudou tak velké prodlevy, za které se omlouvám. Tak doufám, že se Vám další kapitola bude líbit :)

Mějte se krásně Vaše Naiad

 
Celý příspěvek | Rubrika: Kouzlo citrónových dropsů II | Komentářů: 14

8. kapitola - Svatba

8. 10. 2010

Ahoj :) Tak tu jsem s další kapitolou. Konečně jsem dospěla k bodu, kdy jsem mohla napsat něco z těch dvou let, které se odehrály mezi prvním a druhým dílem. Takže tu máte první vzpomínky :) A jelikož už nevím, co dál bych napsala, tak jen poděkuju betě a vám, kteří komentujete, moc to pro mě znamená :)

Mějte se krásně, zkuste někdy napsat nějaký komentář a užijte si osmou kapitolu :)

Vaše Naiad :)

 

7. kapitola - Výročí

18. 9. 2010

Ahoj :) Světe div se, já dopsala další kapitolu! Všem se moc omlouvám za tak dlouhé čekání, ale škola a další věci mi nějak zničily chuť k psaní. Ale ta se vrátila a já konečně začala zase psát :) Tak doufám, že vás tak dlouhá odmlka neodradila.

Ještě bych chtěla poděkovat Zaiře a tuhle kapitolu ji věnovat, protože bez ní by pravděpodobně nevznikla, moc Ti děkuju za vnuknuté nápady :) A taky ji věnuji všem, kdo povídku čtou a zanechávají komentáře, moc to pro mě znamená :)

A nakonec Vás akorát poprosím o komentáře, protože jen díky nim mě psaní zase baví :) Mějte se krásně a užijte si 7. kapitolu Dropsů :)

Vaše Naiad

 

6. kapitola - Ve skleníku číslo dvě

19. 7. 2010

Ahoj :) Tak tu máte další kapitolu. Jelikož nevím, co bych měla napsat, tak si nechám své kecy na někdy jindy. Snad jen poděkuju všem za komentáře k minulé kapitole a ráda bych Vás poprosila, jestli byste i Vy ostatní mohli něco zanechat. Budu opravdu ráda :) Tak se mějte krásně a užijte si další kapitolu :) Vaše Naiad :)
 

5. kapitola - Polibek

12. 7. 2010

Ahoj :) Tak jste se konečně dočkali a je tu další kapitola k Dropsům. Všem se ještě jednou moc omlouvám, že to tak trvalo. Sama doufám, že teď to půjde zase rychleji (o dost rychleji). dál bych se ráda omluvila i za úroveň téhle kapitoly, protože se na ni bohužel odrazilo, jak dlouho jsem nepsala, ale snad spíš oceníte děj, než styl.

Tak a teď už Vás nechám číst, protože po tak dlouhé odmlce určitě nemáte náladu na mé řeči. Užijte si to :)

Mějte se krásně a užívejte si prázdniny :) Vaše Naiad

 

4. kapitola - Štlejda Ševelus

21. 4. 2010

Ahoj :) Tak tu jsem s další kapitolou. Jen bych vás chtěla upozornit, že zrovna teď nemám moc času a netuším, jak často budou další kapitoly přibývat. Pokusím se jednou týdně, ale nejsem si jistá, jestli se mi to povede, takže se klidně může stát (tak jako minule), že tu bude až jednou za čtrnáct dní.

V téhle kapitolce se zase vracíme k Hermioně a Severusovi, tak doufám, že se bude líbit. Za komentáře budu jen ráda :)

Mějte se krásně :) Vaše Naiad :)