Jdi na obsah Jdi na menu

Cestujete lodí, letadlem nebo pěšky? Ukažte své zážitky na eStránky.cz

Na www.estranky.cz si každý dokáže vyrobit webové stránky za 5 minut a zdarma. Oblíbené jsou eStránky mezi cestovali a fotografy, kteří se chtějí podělit o své zážitky z cest nebo na internetu ukázat kompletní fotoalba.

Petr je už 2 roky na cestách

Petr vyrazil na svou Cestu s velkým „C“ letadlem z Prahy 9. července 2009. První mezipřistání bylo v Madridu, další v Buenos Aires, prvním cílovým bodem pak byla Lima. Pozemní část latinskoamerického dobrodružství zahájil Petr ve městě Tingo Maria, které je vstupní branou do peruánské části Amazonie. Kde byste hledali Petra dnes, po necelých 2 letech? Na jachtách a lodích se dostal přes jižní Pacifik a Austrálii až do jihovýchodní Asie. Právě nyní - v červnu 2011 byste ho mohli potkat v Kambodži. O jeho putování si můžete přečíst na http://www.kompas.estranky.cz.

kompas-estranky-cz.png

Proč dělat webové stránky, když cestujete a fotíte?

 Internet je efektivním nástrojem ke komunikaci, pohodlně se tak můžeme podělit o své názory, dojmy a zážitky. Na stránky lze vložit fotky nebo interaktivní mapu. Když napíšete nový článek a vložíte ho na své stránky, tak můžete propagovat tento příspěvek třeba na Facebooku.

Automatické vytváření fotogalerií pro náruživé fotografy

Jednoduché je i vytváření fotogalerií. Obrázky můžete nahrávat po jednom, časově úspornější je ale hromadné nahrávání fotek. Pohodlné je také samotné prohlížení fotek, pokud návštěvník vašich stránek zvolí prohlížení formou tzv. Slideshow. Díky zámku webových stránek lze také nastavit určité stránky či fotoalba jako soukromé, takže je uvidí pouze vybraní návštěvníci. Jak vypadá opravdu pěkná fotogalerie, můžete vidět například na stránkách Davida Mahovského na http://www.mahovsky.com.

mahovsky-com.png

 

Komentáře

    Zatím nebyl vložen žádný komentář