Jdi na obsah Jdi na menu

Návody

Jak na reklamu na internetu

untitled-design-132.png

Levné a účinné způsoby on-line reklamy, které zvládnete i sami bez pomoci profesionálů.  

„Dělat byznys bez marketingu je jako mrkat na krásnou ženu v absolutní tmě. Vy víte, co děláte, ale nikdo jiný to neví,” napsal kdysi Steuart Henderson Britt. Ve on-line marketingu to platí dodnes. Začněte s reklamou na internetu, než vás předběhne konkurence. 

Pozor na zákeřné spamové zprávy

untitled-design-62-min.png

V posledních týdnech evidujeme zvýšené množství spamových e-mailů, které se pod záminkou řešení zdánlivě vážné situace s doménou či e-mailovou schránkou, snaží vylákat adresáta k interakci - kliknutí na odkaz.

Jak ušetřit místo a zrychlit načítání?

safe-space.png

Pokud využíváte své stránky k prezentaci fotografií, jistě vás bude zajímat, jak ušetřit místo. A to rovnou z několika důvodů. 

- Ušetříte místo na serveru a nezaplníte kapacitu tak brzy
- Zrychlíte načítání stránky a jednotlivých fotografií i ve fotoalbu

6 kroků, jak úspěšně nastartovat váš byznys

head.png

Už nějakou dobu přemýšlíte, že seknete se zaměstnáním a stanete se nezávislými? Rozhodně vás nečeká procházka růžovým sadem, ale zvládli to ostatní, tak proč ne právě vy? Když se dostanete do stavu, kdy jste připraveni přijmout prvního zákazníka, jste tady správně - pojďme ho ulovit!

Firemní web pro řemeslníky a drobné podnikatele má smysl

untitled-design-144.png

Kdo nemá web, jako by nebyl. A v podnikání to platí dvojnásob. Jen se zamyslete, kde a jak dnes lidé vyhledávají. Vezmou do ruky mobil, počítač nebo tablet, otevřou prohlížeč, napíšou, co zrovna potřebují a vyberou si z toho, co jim vyhledávač naservíruje. Ti, co se tam neobjeví, mají smůlu. V tomto článku vám vysvětlíme, jak to funguje a proč byste měli mít vlastní web.

Jste na eStránkách nově? Pomůžeme vám, jak na to!

 

banner_estranky_980x440.png

 

 

 

 

 

 

Velmi nás těší, že jste si pro svůj projekt vybrali právě eStránky.cz. Aby vám šla práce pěkně od ruky, připravili jsme pro sadu tipů a rad do začátku. Začněme tedy tím nejdůležitějším, a to je výběr vhodné šablony. Před tím, než se pro nějakou rozhodnete, pořádně si je prohlédněte a zvažte vhodnost právě pro váš projekt.

Jak si usnadnit práci s obrázky?

untitled-design-92.png

Nedílnou součástí úspěšného webu je nejen jeho obsahová, ale i vizuální podoba. Aby vaši návštěvníci na stránkách zůstali co nejdéle, musí je zaujmout a líbit se jim. ;) Toho docílíte nejen originálním a užitečným obsahem, ale také použitými fotografiemi. 

7 tipů, jak ještě před Vánoci vylepšit svoje stránky

Rozvášněné davy lidí v supermarketech, všudypřítomná dýchající, někdy až funící vánoční atmosféra, vonící punče v různých koutech měst nebo někdy až kýčovité svítící a blikající dekorace. Ano, Vánoce klepou na dveře.

Pojďte s námi využít posledních pár pracovních dní před svátky klidu a vylepšete si svoje webové stránky. Jak na to?

pf-video.jpg

6 důvodů, proč si založit microsite

Microsite, nebo chcete-li podpůrný web je jednoduchá stránka, která slouží jako podpora prodeje konkrétní služby nebo produktu. Zatímco na firemním webu máte kompletní nabídku služeb a může být obtížnější dostat ji na první pozice na konkrétní klíčová slova, na podpůrném webu vás bude zajímat právě jedna služba, kterou chcete vyzdvihnout.

seo-machine-blog.jpeg

Tipy a návody k webům na eStránkách

tutorialy.jpgZměna pozadí stránek, vlastní patička, úpravy nadpisu, vložení videa nebo hudby a spousta dalších, zdánlivě složitých operací, které vyzdvihnou právě ty vaše stránky před ostatními. Vy, kteří jste s námi delší dobu, si možná vzpomenete na web s tutoriály, vás ostatní s ním teď seznámíme.

Jak napsat dobré texty pro web

editor.pngNásledující text se bude týkat spíše firemních webů, ale zmíněné rady využijete také u osobních stránek, na webech magazínů nebo na blogu. Napsat dobrý text je totiž opravdovým uměním, ač to tak na první pohled nemusí vypadat.



1 2 >