Jdi na obsah Jdi na menu

Pravda se odkrývá a záhady vysvětlují na eStránkách. Lidé, čtěte!

Stačí se podívat na stránky www.odkrytepravdy.cz a dozvědět se více o světě kolem nás. Je zde řeč o pravdě, lži, Bohu, Ježíši, křesťanství, duchovnu, démonech, Satanovi, hříchu, léčitelství, tantře a konci světa v roce 2012. To je letos!

Jsou věci mezi nebem a zemí, všichni to víme a někdo to dokonce říká i nahlas. Jedním z takto odvážných lidí je autor stránek www.odkrytepravdy.cz, který svůj web provozuje na eStránkách. Pokud chcete, spolu s autorem, odkrýt pravdu, máte šanci. Stačí se začíst do příspěvků na jeho webu.

odkrytepravdy.jpg

Témata článků jsou velice různorodá. Často nabízí vysvětlení jevů, úkazů a skutečností, na které je obtížné mít pevný názor v dnešním nejasném a stále se měnícím světě. Pokud nenajdete uspokojivé vysvětlení, tak vám jistě na mysli vytanou nové otázky. Co je to pravda? A lež? Otázky to jsou vskutku hluboké a je dobré se nad nimi občas zamyslet a ne jen plytce klouzat po povrchu věcí.

Autor se nevyhýbá takovým tématům, jako je například homeopatie, na kterou dnes spoléhá mnoho lidí, kteří přestali věřit tradiční medicíně. Píše o její účinnosti a potažmo o zisku farmaceutických firem produkující homeopatické léky. Přízemnější povahy zaujme spíše pojednání o touze, vzrušení a uspokojení nebo o tantře.

Jenže pozor: mnohé z vás mohou texty s duchovní tématikou nevýslovně štvát, jak se píše mezi Často kladenými dotazy. Pochopitelně i na tuto otázku dostanete odpověď. Můžeme snad jen okrajově naznačit, slovy autora, že „nedefinovatelný vztek je reakcí démonských sil“. Web rozhodně stojí ze zhlédnutí, jeho hodnocení ponecháme na vás. Stejně jako otázky, na které si každý člověk musí odpovědět sám.

 

Komentáře

  1. Helena - Stránky Odkryté pravdy
    14. 11. 2015 15:41

    Jardo EPRV777, máte pravdu!
    Lépe bych to nenapsala. Nevěřila jsem svým očím. Majitelé stránek sami šíří nesnášenlivost a sami se "zvou jedinými pravými a spravedlivými". To už tu mnohokrát bylo! TO je pýcha!!! Spojení však neudali a tím se vyhýbají diskuzi a konfrontaci.
    Každý ať hledá pravdu ve svém srdci. Jsme nedokonalí lidé a máme každý volbu výběru.
    Není na "mně", abych kritizoval-la a soudil-la druhé.

  2. Jarda EPRV777 - Stránky Odkryté pravdy?
    2. 12. 2013 18:26

    Vážení a milí majitelé serveru tvorby stránek e stránky.
    Já osobně ale i hodně lidí jsme se setkali s tímto tvůrcem, který je plný nevědomosti,závistia nenávisti tak jako bývali Inkvizitoři když ve jménu Boha pronásledovali každého člověka co jim nebyl po chuti.
    Ale i těm je nakonec odpuštěno, takže spíše tyto stránky poukazují na samotné tvůrce!!!!!

  3. Karin - :-)
    9. 3. 2012 9:37

    No, mně osobně docela stačilo přečíst si ten jakože odborně pojatý a jakože informovaný článek o homeopatii... abych pochopila, že tento člověk mi opravdu nemá co říct. Je to jedna velká tma.

  4. Tereza - Re: :-)
    19. 3. 2012 20:19

    Souhlasím. Ale mně stačil už ten název :-).

  5. Ladislav Zelinka - Duchovní institut
    7. 3. 2012 20:53

    Děkuji za informace o stránkách Odkryté pravdy. Také hovořím o Bohu a proroctvích pro tento a příští roky. Akorát nehovořím o konci, ale o začátku. A místo o Satanovi více o Bohu. Ale jinak také dobré. Ať se daří!

  6. Milada - Re: Duchovní institut
    19. 3. 2012 14:55

    To je dobrá odpověď. Kdo má nový život v Kristu ví, že se může každý den radovat, protože byl tím vytržen z moci zla a posazen do království Syna Božího, Syna lásky. Je to skutečnost, kterou může každý skrze víru dostat zadarmo. Je to tak drahocenná věčná skutečnost, která se stejně veškerým bohatstvím nedá zaplatit. Naopak všechno bohatství je v Kristu. A každý kdo je v Kristu je jeho spoludědicem a dědicem Boha. Zlo je na kříži poraženo a Ježíš vstal z mrtvých a má klíč od smrti i pekla, takže satan nemá ani klíč od vlastního příbytku. Je bezmocný, všechno co má je jeho povaha lháře. Obelhává lidi, kteří pravdu neznají. Jinak je bezmocný.

  7. Líla - Konec světa
    11. 3. 2012 15:42

    Víte že konec světa letos nebude ?! (tedy jestli vůbec nějaký má nastat) protože nepočítali rok 0 ;) bude až příští rok :)

  8. Leo - Odkryli sa sami ...
    10. 3. 2012 16:26

    ... tam je odkrytá iba ak tak ich schopnosť všetko démonizovať.
    Pekný deň ...